Opširnije

Visiorenov® se bori protiv 3 glavna uzroka koji izazivaju probleme sa vidom

(katarakta, glaukom, degeneracija makule i naravno gubitak vida i sindrom umornog oka)
Dobra vest! Godine više nisu glavni uzrok!
visiorenov vid

Ako ste zabrinuti zbog vašeg vida, definitivno bi trebalo da pročitate ono što sledi. Zaista, često će vam reći da su vaši problemi sa vidom normalni, da je to sve očekivano obzirom na vaše godine i da je na neki način neizbežno.

Međutim, danas, studije pokazuju 3 stvari:

1) Godine nisu glavni uzrok problema sa vidom

2) Problem je rešiv

3) Postoje tri uzroka problema sa vidom

Iste ove studije su našle i rešenje za svaki od ova 3 uzroka problema sa vidom.

Potpuno novi preparat Visiorenov® , po prvi put, objedinjuje u jednoj jedinoj kapsuli 10 sastojaka koji se mogu uspešno boriti protiv ova 3 uzroka, i efikasno se izboriti sa:

  • Kataraktom
  • Glaukomom
  • Degeneracijom makule
  • Gubitkom vida i sindromom umornog oka

Možemo bukvalno pričati o borbi, jer će vam ovi problemi sa vidom zagor čati život. Uživanje u čitanju, gleda­nju televizije, šivenju, može da postane pravo mučenje, dok vožnja noću ili provođenje puno vremena ispred računara može da pogorša stvari ukoliko brzo nešto ne učinite. Ali vratimo se na 3 uzroka koja nam mogu zagorčati život, na 3 uzroka očnih problema.

PRVI UZROK

Umnožavanje slobodnih radikala. Ovi slobodni radikali nisu samo rezultat starenja već i posledica stresa savremenog života. Slobodni radikali oksidišu i time uništavaju naše ćelije a naročito ćelije mrežnjače. Neophodno je boriti se protiv slobodnih radikala koji su odgovorni za degeneraciju makule, kataraktu i glaukom.

Formula Visiorenov® objedinjuje 3 aktivna sastojka, vitamine i cink. Moćni ekstrakt crne ribizle (bogat antocianinima i flavonoidima) koji će obnoviti strukturu mrežnjače stimulišući proizvodnje rodofina, fotosenzitivnog pigmenta prisutnog u mrežnjači, ekstrakt tagete, bogat luteinom, ekstrakt kalendule, bogat zeakstinom i dva prirodna pigmenta koji se bore protiv oštećenja izazvanih slobodnim radikalima a naročito onih izazvanih oksidativnim stresom (koji, složićete se, nije povezan sa godinama).

Klinički testovi na ovim aktivnim sastojcima naglašavaju njihovu sposobnost da smanjuju zamagljenost očnog sočiva (katarakta), smanjuju unutrašnji očni pritisak (glaukom) i vraćaju centralni vid (AMD).

Vitamini A, C i E imaju takođe jaku antioksidativnu ulogu a njihovu apsorpci­ju od strane tela će pomoći cink.

visiorenov
DRUGI UZROK

Kada vaš organizam ne proizvodi dovoljno suza ili kada tečnost koja okružuje rožnjače prebrzo isparava, sposobnost dezinfekcije oka prestaje. Zapravo, ova tečnost deluje kao prirodni antibiotik, gde osim čišćenja očiju omogućava i izbacivanje prljavštine. Kada vam je suvo oko, prljavština se taloži, što utiče na opšte pogoršanje vida i vašeg komfora.

Noćni vid slabi, trljaćete oči a oštrina vašeg vida primetno slabi.

Formula Visiorenov® kombinuje dva aktivna sastojka: omega 3 masne kiseline i laneno ulje bogato esencijalnim masnim kiselinama. Oni će omogućiti da se ponovo pokrene proizvodnja tečnosti i suza.

Ovi aktivni sastojci će delovati na suzne žlezde, tako da vaše oko ostaje hidrirano i prestaje da taloži nečistoće, koje iz dana u dan uzrokuju nepopravljivu štetu.

Klinička ispitivanja su pokazala efikasnost ovih aktivnih sastojaka u ponovnom pokretanju proizvodnje suza i zaštiti sluzokože. Anticianini crne ribizle sadrže gamolinolinsku kiselinu koja će takođe delovati na suvoću očiju.

visiorenov oči
TREĆI UZROK

Leži u činjenici da očni mišići nisu više pod kontrolom. Da li ste znali da se ovi mišići pokreću svaku stotinku. Ukoliko ne kontrolišete ove mišiće, to je isto kao i kada bi ostavili vaš auto da radi u leru 24 sata dnevno, dan i noć. Čak i dok spavate ovi mišići nastavljaju da rade.

oko

Hidriranje očiju je dobra stvar ali ne rešava uzrok zbog koga će se problem konstantno vraćati.

Vaše oči će se sve više umarati usled:

  • Poteškoća da izoštrite stvari
  • Zamagljenog ili dvostrukog vida
  • Osetljivosti na svetlost
  • Bola u vratu, ramenima čak i leđima

Formula Visiorenov® objedinjuje 2 aktivna sastojka kako bi osigurala kontrolu mišića, što je od velike važnosti za vaš vid (i vaš život takođe). Kliničke studije rađene za ove aktivne sastojke pokazuju njihovu sposobnost da povrate krvni pritisak oko očnog mišića.

Zapravo, ginko biloba i crna ribizla (naročito ona!) će vam poboljšati cirkulaciju oko i u ovim mišićima. Poboljšanjem cirkulacije, povratićete i kontrolu nad ovim mišićima i obezbedićete im periode odmaranja koji su neophodni za bilo koji mišić u ljudskom telu. Takođe će imati opuštajuće dejstvo na cilijarne mišiće koji deluju na sočivo prilikom prilagođavanja (fokus oka). Poboljšali ste vaš celokupan vid.

Pošto istovremeno deluje na sva tri uzroka problema, Visiorenov® formula predstavlja jedinstven i do danas jedini proces koji vam osigurava garantovani rezultat.

Nedovoljan krvni pritisak na očne zidove

Ovaj nedostatak pritiska će stvoriti disfunkciju mišića mrežnjače koji će početi neprestano da treperi čak i dok spavate.

Svedočanstva

Evo kakva bi mogla da budu i vaša iskustva, nakon upotrebe Visiorenov®-a.

 

Denis, 75 godina: Dijagnostikovali su mi progre­ sivan gubitak vida što bi imalo fatalne posledice po mene. Jednoga dana je moja sestra otkrila Visiorenov® u jednom časopisu. Poznavala je dobro moj problem i naručila mi je odmah dvomesečni tretman. Kada sam rekao svojoj sestri hvala i obećao da ću koristiti ovaj tretman, nisam mislio da ću ga isprobati, toliko sam bio skeptičan i nisam se puno nadao. Ali, još uvek ne znam zašto, na kraju sam ga ispro­ bao. Nisam ja bio taj koji je bio najviše zapanjen. Zapravo, iako nisam povratio svoj vid kao kad sam imao 20 godina, moje stanje se nije pogoršalo za tri godine, kao što su lekari predvideli, a kao šlag na tor­ ti vidim sve bolje i bolje. Za­ pravo je moj oftamolog bio taj koji se najviše iznenadio, obzirom da je konstatovao da se desilo suprotno njegovim prognozama.

 

David, 54 godine: Ne sećam se tačno kada sam krenuo da radim kao programer, ali ima tome si­ gurno 25 godina. Svaka 3 do 4 meseca pucali su mi mali krvni sudovi u uglovi­ ma očiju, i to je trajalo skoro 10 godina. Savetovali su mi da se odmorim, što nije bilo lako obzirom na prirodu mog posla. Sve do dana kada mi se celo oko zacrvenelo, i kada je to potrajalo 2 nede­ lje. Preporučili su mi opera­ ciju pošto se krv zadržavala u mojoj mrežnjači i to je mo­ glo da ima ozbiljne posledi­ ce. Na Internetu sam otkrio Visiorenov® i to je prome­ nilo moj život, iako sam i da­ lje u prvih nekoliko meseci imao ispucale krvne sudove u uglovima očiju. Ali to je sada davna prošlost, obzi­ rom da je prošlo 2 godine kako sam počeo da koristim Visiorenov® i od tada više nemam probleme.

 

Slavka, 68 godina: Visiorenov® koristim skoro tri godi­ ne. Patila sam od makularne dege­ neracije skoro 4 godine. Takođe sam koristila terapeutske injekcije. Pre oko tri godine počela sam da imam probleme sa suvim očima. Moja ćerka mi je rekla za Visiorenov® . Odlučila sam da se borim protiv ova dva problema. Nakon primene pro­ izvoda Visiorenov® , odmah sam osetila jasan napredak. Ne samo da nisam imala problema sa suvim oči­ ma nego sam lako čitala. Ali najne­ verovatnije je to što bolje razaznajem boje i što je slika na TV-u mnogo ja­ snija. Moj doktor je takođe primetio poboljšanje i predložio da presta­ nem sa injekcijama. Da vam kažem, Visiorenov® je uvek kod kuće i ako imam neugodnost u očima, odmah ga koristim.

Komponente

Na koji način će vam kombinacija ovih 10 aktivnih sastojaka pomoći da se izborite sa vašim očnim problemima, čak i onim najvećim

 

Ekstrakt crne ribizle bogat antocianinom

 

Ekstrakt nevena bogat zeaksatinom i ekstrakt kadife bogat luteinom

 

Ulje lana i omega 3 masne kiseline

 

Ginko biloba bogata flavonidima i terpenoidima

 

Konačno, vitamini A, C, E i cink kako bi se osigurala biorazgradivost svih ovih aktivnih sastojaka.

Visiorenov

Detalji proizvoda:

60 kapsula / 30 dana

Sastojci:

SUVI EKSTRAKT PLODA CRNE RIBIZLE (RIBES NIGRUM) 10:1, OMEGA-3 MASNE KISELINE POREKLOM IZ RIBLJEG ULJA (SA 18% EPA I 12% DHA), SUVI EKSTRAKT SEMENA LANA (LINUM USITA-TISSIMUM) 8:1, SUVI EKSTRAKT LISTA GINKA (GINGKO BILOBA) STANDARDIZOVAN NA 5% GINKGOLNE KISELINE, SUVI EKSTRAKT CVETA KADIFE (TAGETES ERECTA) SA 20% LUTEINA, SUVI EKSTRAKT CVETA NEVENA (CALENDULA OFFICINALIS) SA 10% ZEAKSANTINA, L-ASKORBINSKA KISELINA, D-α-TOKOFEROL ACETAT, RETINIL-ACETAT, CINK GLUKONAT, MALTODEKSTRIN, SREDSTVO PROTIV ZGRUDNJAVANJA: MA-GNEZIJUM STEARAT, KAPSULA: ŽELATIN

NAČIN UPOTREBE:

1 kapsula dnevno, pre jela.
Program za 60 dana, po potrebi ponoviti.

Prosečna hranljiva vrednost za 1 kapsulu

• Suvi ekstrakt ploda crne ribizle (Ribes nigrum) 10:1 - 100mg
• Omega-3 masne kiseline poreklom iz ribljeg ulja (sa 18% EPA i 12% DHA) - 50mg
• Suvi ekstrakt semena lana (Linum usitatissimum) 8:1 - 50mg
• Suvi ekstrakt lista ginka (Ginkgo biloba) standardizovan na 5% ginkgolne kiseline - 50mg
• Suvi ekstrakt cveta kadife (Tagetes erecta) sa 20% luteina - 25mg
• Suvi ekstrakt cveta nevena (Calendula officinalis) sa 10% zeaksantina - 20mg
• Vitamin C: 40 mg
• Vitamin E: 6 mg
• Vitamin A: 400 μg
• Cink: 5 mg

Upozorenja: Dodaci ishrani nisu zamena za raznovrsnu i uravnoteženu ishranu i vođenje zdravog načina života. Preporučena dnevna doza se ne sme prekoračiti. Proizvod nije namenjen osobama osetljivim na neki od sastojaka proizvoda, osobama mlađim od 18 godina, trudnicama i dojiljama. Moguća neželjena dejstva obuhvataju gastrointestinalne tegobe, kao što su mučnina, povraćanje, konstipacija, dijareja i nadutost. Osobe s poremećajem zgrušavanja krvi, kao i osobe koje često uzimaju nesteroidne antiinflamatorne lekove, pre upotrebe ovog proizvoda obavezno treba da se posavetuu sa lekarom ili farmaceutom. Osobe koje treba da budu podvrgnute operativnom zahvatu treba da obustave primenu VisioRenov kapsula najmanje dve nedelje pre planiranog zahvata. Takođe, pacijenti koji imaju povišen rizik od krvarenja u mozgu, treba da izbegavaju ovaj preparat. Oprez je potreban i kod bolesnika sa epilepsijom, jer ima nagoveštaja da ginko može da isprovocira epileptične napade.

Način čuvanja: Čuvati na suvom i tamnom mestu. Čuvati van domašaja dece.

Proizvođač: Phytoleader Product, Les Ramières, ZA Château Rouge, 07800 Saint-Georges-les-Bains, Francuska. Zemlja porekla: Francuska. Uvezeno iz: Luksemburga. Uvoznik i distributer za Srbiju: AB Vitalplus doo, Kneza Miloša 7/A, 11000 Beograd, Srbija. Neto težina: 33,26 g. Serijski broj (LOT): označen na ambalaži. Najbolje upotrebiti do: označeno na ambalaži (mesec, godina). Rešenje Ministarstva zdravlja: 13874/2019 od 18.01.2019.

Etiketa:
Kliknite ovde da biste uvećali.