Opširnije

Kako se 6 hiperkoncentrovanih i naučno testiranih aktivnih sastojaka Vessailys preparata bore protiv 3 glavna uzroka urinarnih problema (česte potrebe za mokrenjem, cistitis, curenje, inkontinencija, kao i drugi bolovi i infekcije)?

Dobra vest: ova formula deluje nezavisno od toga koliko godina imate
(i iznenađujuće deluje isto i kod muškaraca!).

Već mesecima možemo videti u raznim novinama i na TV-u jednu potpuno novu kapsulu koja ima moć da povrati normalnu funkciju urinarnog trakta svima onima kojima je život izmenjen zbog problema sa funkcionisanjem bešike.

Evo šta nam je rekao Yves Rofret, tvorac ove formule:

To što ova nova formula čini čuda uopšte nije slučajnost. Dakle, dozvolite mi da vam ispričam kako sam sa svojim kolegama istraživačima došao na ideju da napravim ovu formulu, koja će se kasnije pokazati kao krajnje oružje protiv problema sa urinarnim traktom, kako kod žena, tako i kod velikog broja muškaraca.

Pre nešto više od dve godine, jedna koleginica, istraživač iz laboratorije, diskretno me je pitala da li znam koji se aktivni sastojci mogu koristiti u borbi protiv urinarnih problema kod žena, koje imaju stalnu potrebu za mokrenjem, curenje i druge infekcije bešike. Ubrzo sam shvatio, kroz njeno opisivanje problema, da me u stvari pita za sebe. Istina je da u to vreme nisam znao koje su razmere tog problema, kao ni koliko veliki broj žena pati od njega. Ali, kada sam počeo ozbiljno da izučavam uzroke i načine na koje se možemo suočiti sa problemom, nisam imao ni ideju da više miliona žena svih uzrasta u Francuskoj pati od problema sa urinarnim traktom. Zaista, iako su mi problemi sa prostatom kod muškaraca bili poznati, imao sam još mnogo toga da naučim.

Zato smo sa grupom istraživača, pokušali da saznamo uzroke ovih problema i da zatim pronađemo rešenje. Studije, istraživanja i klinička ispitivanja trajali su tačno 2 i po godine. Rezultat je bio zapanjujuć, i iskreno da vam kažem, prevazišao je sva naša očekivanja. Napravivši ovu potpuno novu kapsulu Vessialys, nismo znali da ćemo toliko doneti utehe i olakšanja milionima žena (i takođe, neočekivano, velikom broju muškaraca!).

Siguran sam da želite da znate koji sve mogu biti uzroci naših urinarnih problema i kako smo, kombinovanjem 6 aktivnih, klinički testiranih supstanci, uspeli da ih definitivno rešimo.

U stvari, postoje 3 glavna uzroka urinarnih problema:

Prvi uzrok:

hiperaktivna bešika

U ovom slučaju, mišić bešike se preterano grči i dovodi do stalnog osećaja potrebe za mokrenjem, čak iako vam je bešika prazna. U tom slučaju, često primećujemo nekontrolisan mlaz pri mokrenju, koji može da se zaustavi i krene nekoliko puta. Sve ovo može da poremeti vaš san, jer morate da ustajete više puta tokom noći. Kako bismo se izborili sa ovom pojavom, udružili smo ekstrakt koprive sa magnezijum citratom. Ova 2 moćna aktivna sastojka deluju opuštajuće protiv spazma i stresa. Oni omogućavaju mišiću bešike da se opusti. Nemate više trenutni nagon, znajući da ova 2 sastojka Vessialys-a, njihovim diuretičkim delovanjem, povećavaju kvalitet mokrenja.

Hiperaktivna bešika pre Vessialys-a

Normalna bešika

Drugi uzrok:

sfinkter ne funkcioniše više po vašoj komandi

Sfinkter je vrsta “ligamentnog ventila” koji dozvoljava urinu da se izbaci iz bešike nakon što prođe kroz mokraćni kanal. U stvari, mišići koji kontrolišu ovu funkciju, vođeni sfinkterom, izgubili su tonus, često usled iritacija. Stoga, pored ponovljenih potreba, može doći i do više ili manje bitnog isticanja tokom mokrenja (oblik inkontinencije). Kako bismo stali na kraj ovom problemu koji može postati veliki hendikep (pogledajte uzroke psiholoških problema), 2 aktivna sastojka su sjedinjena u formuli Vessialys-a: kvercetin, moćni antioksidans ekstrakta cvetnih pupoljaka Sophora japonica i vitamin C. Ove 2 komponente će delovati u srce ćelija i povratiti tonus sfinktera, povratiće mu funkciju ventila, koji će se otvarati samo na komandu kada je bešika puna.

Nekontrolisani sfinkter pre upotrebe Vessialys-a

Sfinkter posle upotrebe Vessialys-a

Treći uzrok:

bacili i ostale bakterije su napale vaš zid bešike

Mnogo više prisutan kod žena, problem infekcije na nivou bešike je stvarno noćna mora sa kojom naša formula treba da se bori i da je iskoreni. U stvari, prisutvo bacila ili drugih neprijateljskih bakterija na zidu bešike izazvaće infekcije, bolove i druge probleme mnogo gore po zdravlje. Može se reći da 2 aktivna sastojka sadržana u formuli Vessialys-a, D-manoza (izvedena iz nemodifikovanog molekula kukuruza) i moćni ekstrakt brusnice deluju kao pravi prirodni antibiotik, bez neželjenih efekata (kliničke studije od ranije o ova 2 aktivna sastojka dobro pokazuju njihovu superiornost naspram običnih antibiotika). Formula Vessialys-a, zahvaljujući ovim aktivnim sastojcima, će ukloniti bacile i bakterije sa zidova bešike i omugućiće njihovu potpunu eliminaciju iz organizma putem mokraće. Završili ste problem sa ovim, često ponavljajućim, problemom urinarnog trakta.

Eto, sada znate sve o ovih 6 aktivnih sastojaka, čija se efikasnost više ne dovodi u pitanje. Naravno, treba takođe naglasiti da ovi sastojci deluju u sinergiji i definitivno će vam pomoći da izađete iz začaranog kruga stalnih problema sa urinarnim traktom.

Ukoliko još uvek oklevate da prihvatite ovu ponudu molimo vas da obratite pažnju na sledeće:

6 aktivnih sastojaka Vessialys-a deluju 100% prirodno na 3 glavna uzroka urinarnih problema koji mogu da vas spreče da vodite normalan život. Vessialys je 100% prirodan preparat. Nema kontraindikacija. Nema neželjenih efekata.

Svi sastojci Vessialys-a su dokazali svoju efikasnost u kliničkim istraživanjima u borbi protiv urinarnih problemima.

Infekcija pre upotrebe Vessialys-a

infekcija-pre-upotrebe-vessialys

Posle upotrebe Vessialys-a

posle-upotrebe-vessialys

Svedočanstva

Hiljade žena u Evropi se ponovo osećaju lagodno i slobodno zahvaljujući Vessialys-u, ali i mnogi muškarci nam takođe pišu i tvrde da se sa Vessialys-om njihov život promenio na bolje.

 

Ana, 44 godine: Želela bih da sa vama podelim svoje iskustvo. Gotovo deset godina patila sam od učestalih upala bešike (u nekim periodima sam svakog meseca imala upalu). Uvek sam zbog toga pila antibiotike i usput imala sve prateće tegobe (problemi sa varenjem, gljivice…). Pre 5 godina preselila sam se u Italiju i posle izvesnog vremena opet sam imala upalu bešike. Lekar kod koga sam otišla na pregled, predložio mi je da probam novu kapsulu Vessialys-a dok čekam rezultate analiza urina. Pošto sam i sama radila u zdravstvu kao medicinska sestra, bila sam nezadovoljna jer mi nije odmah prepisao antibiotik koji sam ranije uzimala. Ne verujući da će mi pomoći, ipak sam kupila preparat koji mi je preporučio ( Vessialys). Njegovo dejstvo je bilo gotovo trenutno! Da ne zalazim u detalje, mogu da vam potvrdim da od tada više nisam imala upalu bešike! Nadam se da će ovo moje iskustvo pomoći drugima da izbegnu pakao koji sam ja proživljavala 10 godina.

 

Kristina, 62 godine: Skoro 20 godina sam se uporno borila sa upalama bešike, a poslednjih nekoliko godina, dešavalo mi se da imam i po 5 upala za 12 meseci, uvek sa 3-nedeljnim antibiotskim terapijama. Od pre 8 meseci počela sam da uzimam Vessialys i od tada nisam pila nikakve antibiotike. Očigledno, Vessialys se ne daje na recept, ali istina je da bih mirne duše dala čitavo bogatstvo za tretman koji mi omogućava da ponovo radim neke stvari za koje sam mislila da su za mene zabranjene!

 

Boris, 64 godine: Moram da priznam da sam zahvaljujući mojoj supruzi često slušao priče o urinarnim problemima. Čak sam imao naviku da se i sam budim noću i idem u toalet posle nje. Ali, kada sam video da je ona započela neki novi tretman i da već posle 5 dana više nije ustajala noću, zabrinuo sam se za sebe. Pričao sam o tome sa mojim doktorom koji je dobro poznavao sastojke Vessialys-a. Rekao mi je da slobodno probam, jer sigurno ne može da mi škodi. Tako sam i sam probao Vessialys i verujte mi, uopšte ne žalim zbog toga. Više se ne budim noću, moj mlaz mokraće je postao jači i neisprekidan. Imam samo pozitivno iskustvo, a i moja supruga bi vam potvrdila isto.

Komponente

Evo zašto će vas ovih 6 moćnih 100% prirodnih aktivnih sastojaka osloboditi vaših urinarnih problema (ciste, curenje, stalne potrebe, bolovi i infekcije)

 

D-mannoza aktivni ekstrakt nemodifikovanih molekula kukuruza. Ovaj moćni sastojak, prirodno prisutan u organizmu u malim količinama, kada se unosi 2 g dnevno, deluje kao moćan prirodni antibiotik, kako bi sprečio bakterije i bacile da se zalepe na zidove bešike.

 

Magnezijum citrat: je osnovni spazmolitik u kontroli mišića bešike. To je dominantan element u zaustavljanju stalnih potreba.

 

Ekstrakt brusnice: od čega je 7% proantocijanidina, moćnog 100% prirodnog agensa koji ubrzava neutralizaciju bacila i njihovo izbacivanje iz organizma kroz urin.

 

Kvercentin: moćan antioksidans izvučen iz Sophora japonica (zvana takođe japanski bagrem). On omogućava bolju prokrvljenost mišića i nerava oko sfinktera. Curenje se brzo zaustavljaju zahvaljujući njegovom ciljanom delovanju.

 

Bela kopriva: sadrži, između ostalog, moćni aktivni sterol, čija se efikasnost više ne dovodi u pitanje, koji deluje opuštajuće i diuretički kako bi opustio bešiku i sprečio njene nekontrolisane (neblagovremene) kontrakcije, koje stvaraju nekontrolisani mlaz.

 

Vitamin C: omogućava da se popravi i obezbedi bolja biorazgradivost ostalih aktivnih sastojaka. Istina je da takođe deluje kao antioksidant i protivupalno, što omogućava potpunu kontrolu sfinktera.

Vessialys

Informacije o Proizvodu:

90 kapsula / 30dana

Sastojci:

D-MANOZA • ŽELATINSKA KAPSULA • SPRAŠENI PLOD BRUSNICE (VACCINIUM MACROCARPON), 7.2% • SUVI EKSTRAKT CVETNIH PUPOLJAKA SOPHORA JAPONICA L. (15:1) (MIN. 98% KVERCETINA) • SUVI EKSTRAKT KORENA KOPRIVE (URTICA DIOICA L.) (15:1) (MIN 1% BETA-SITOSTEROLA) • MAGNEZIJUM-CITRAT • SREDSTVO PROTIV ZGRUDNJAVANJA: MAGNEZIJUM STEARAT • L-ASKORBINSKA KISELINA.

Nutritivne vrednosti za 3 kapsule:

• D-Manoza: 160 mg
• Suvi ekstrakt herbe vrbovice: 1000 mg
• Sprašeni plod brusnice: 90 mg
• Suvi ekstrakt cvetnih pupoljaka sophora japonica l.: 90 mg
• Kvercetin: 88,2 mg
• Suvi ekstrakt korena koprive: 90 mg
• Vitamin C (u obliku l-askorbinske kiseline): 30 mg

Način upotrebe:

• Uzeti po 1 kapsulu ujutru, u podne i uveče, pre jela. Program za 1 mesec. Po potrebi ponoviti.

Etiketa:
Kliknite ovde da biste uvećali.