Opširnije

Kada sam rekla prijateljicama da sam izgubila 23 kg zahvaljujući čudesnom zaslađivaču, nisu mogle da prestanu da mi se rugaju ali od tada me sve pitaju kako da ga dobiju

Kristinino otvoreno pismo svima onima koji su pokušali sve moguće kako bi smršali ali nisu uspel

„Još uvek se sećam vremena kada sam počela da se gojim. To je bilo pre 10 godina. Moj posao agenta za nekretnine je išao odlično, ali mi je oduzimao sve više i više vremena da vodim zdrav život. Tada sam često jela po restoranima. U početku nisam imala problema sa težinom, ali onda, malo po malo, počela sam da dobijam kilogram po kilogram. Mislila sam da to nije ništa strašno i da ću lako da skinem dobijene kilograme ali polako sam počela da bivam sve veća. Zatim, kilogrami su se lepili i nisu hteli da nestanu. Nisam se usuđivala da se pogledam u ogledalu. Ukratko, stidela sam se same sebe. Vremenom sam došla do tačke kada nisam više znala kako da kamufliram ove izbočine masti zbog kojih sam se osećala nelagodno od pogleda drugih. Na kraju sam završila sa 23 kg viška. Moj život je postao pravi pakao. Sve sam radila kako bih izgubila te suvišne kilograme. Počela sam sve da isprobavam i da testiram. Probala sam skoro sve kapsule za mršavljenje, kreme, lekove, zamenu za obroke, dijete, vežbala do iznemoglosti. Zaista sam se trudila ali vremenom sam ušla u začarani krug krug jo-jo efekta kada se lišavaš svega i uspeš da izgubiš 3 kg, ali posle 7 dana se ugojiš još 5kg. Suština priče je da se nekako uvek ugojim bar 2kg. Kao i mnogi drugi koji su se našli u sličnoj situaciji, ovaj proces je trajao nekoliko godina i moram da priznam da sam se pomirila sa suvišnim kilogramima koje sam dobila.

To je trajalo do dana kada sam stavila ove „male zaslađivače“ u svoju kafu… i izgubila 12 kilograma ne primetivši koliko je to bilo lako!

Najčudnije u celoj priči je kako se sve to desilo?! Moja prijateljica Francuskinja, prolazeći kroz Beograd, došla mi je u posetu na nedelju dana. Primetila sam da se neverovatno promenila. Bila je mršava, sa tananom figurom i ravnim stomakom. Ona, koju sam godinama unazad poznavala kao gojaznu osobu! Pitala sam se šta se to desilo kod nje da se takav preobražaj vidi na tako iznenađujući način. Iz straha da ne ispadnem napadna, nisam je pitala šta je uradila kako bi bila tako mršava. Znate kakve su Francuskinje… Nikad se ne zna, nisam želela da je postidim sa svojim pitanjima.

Kilogrami su počeli da se tope nakon njenog odlaska

Jedan dan dok sam tako ponovo mislila na nju kako je smršala i na sebe kako sam debela...stala sma na vagu. Na trenutak sam pomislila da je bila pokvarena: pokazala je 1 kilogram manje nego obično. Zaintrigirana, ponovo sam se popela na vagu. Vaga je ponovo pokazala 1 kilogram manje.

Ali nedelju dana kasnije usledio je pravi šok...

Vaga je pokazivala 4 kilograma manje. Bilo je gotovo neverovatno. Iz dana u dan, videla sam sebe kako gubim kilogram za kilogramom. Nisam znala šta mi se dešava. Ali sam primetila da su mi ruke manje naduvane, kukovi i butine tanji. Iako nisam razumela zašto, bivala sam sve mršavija.

Nešto u meni se borilo sa mojim kilogramima

Tri nedelje kasnije odlučila sam da probam usku haljinu, koju nisam mogla da obučem već dugo vremena. Stajala sam pred ogledalom, zgranuta, iznenađena što sam ponovo bila mršava za tako kratko vreme. Više nisam bila ista. Razlika je bila zadivljujuća. Vaga je sad pokazivala 12 kilograma manje i to je bilo neverovatno. Nisam još uvek znala šta je uzrok ovom iznenadnom gubitku kilograma. Ali ono što je meni bilo najvažnije jeste vidljivi rezultat. Mislila sam da moje telo ponovo samo eliminiše masne naslage kao što je to bio slučaj u tinejdžerskim danima, kada sam mogla da jedem slatkiše i pice, a da pri tom ne dobijem ni gram.

Pre nekoliko meseci sam izbegavala pozive da izađem. Ali od tada, ponovo sam otkrila uživanje u doterivanju i izlaženju u grad.

Nisam znala pravi razlog dok me posle 2 nedelje nije pozvala prijateljica i rekla: „Da li si nisi našla kod sebe 2 kutije zaslađivača? To je poseban zaslađivač. Ne znam kako, ali zaboravila sam ih poslednji put kada sam bila kod tebe”. Od tada je bilo prošlo 5 nedelja i ja sam tek onda shvatila da je ovaj slučajan “zaborav” u stvari bila moja životna šansa. Bila sam sigurna da sam već pune tri nedelje koristila zaslađivač, opušteno, bez razmišljanja. Moja prijateljica je nastavila da mi objašnjava njegovo dejstvo. „Ovo je sredstvo koje danas svi koriste u Sjedinjenim Američkim Državama da smršaju. Pravi je hit, deluje kao ludo!“, rekla je. Ispričala sam joj kako sam, ne znajući to, već izgubila 16 kilograma i da ne želim da tu stanem. Ovo ju je veoma obradovalo. Iskoristila sam priliku da je pitam gde mogu da kupim ovaj čuveni zaslađivač kako bih izgubila suvišne kilograme i da joj pošaljem 2 kutije koje je slučajno zaboravila kod mene, na moju ogromnu sreću. Dala mi je e-mail adresu distributera u Nemačkoj govoreći mi da joj ne treba hitno njen zaslađivač. Koristila ih je samo kao perioduostrožnost u periodu kada je znala da će mnogo jesti (znala je da ja jedem puno kod kuće).

Želela sam da saznam više

Požurila sam da na njihovom sajtu pogledam objašnjenje za neverovatnu efikasnost ovih zaslađivača i sve je bilo jasno objašnjeno. Pitate se kako je moguće da ovaj jednostavan zaslađivač može da istopi više kilograma masnih naslaga? Ovo je očigledno kada se zna objašnjenje: Stevia Fit zaslađivač sadrži, zahvaljujući jednom naučnom postupku hiperkoncentracije, hiljade mikronutrijenata „proždrljivaca masti”, 100% prirodnih, koji, kada se jednom aktiviraju u vašem organizmu, predstavljaju pravo hiperaktivno oružje, moćno i veoma efikasno protiv suvišnih kilograma.

Zašto sam odlučila da ispričam svoju priču...

Odlučila sam da ispričam svoju priču kako bih vratila nadu svima onima koji su izgubili veru u sebe da mogu da smršaju. Moje iskustvo treba da im dokaže i pokaže, da danas mogu da smršaju na jedan zaista efikasan način, bez imalo napora. Takođe je tačno da su me na poslednjem sastanku pre leta, sve moje koleginice pitale kako sam uspela tako brzo da smršam. Izgubila sam u međuvremenu još 7 kilograma. Kada sam im priznala da sam izgubila 23 kilograma bez odricanja za manje od 4 meseca, sa malim zaslađivačem, smejale su mi se. U početku me je to veoma pogađalo, ali ubrzo je počelo da me zabavlja jer su jedna po jedna dolazile da me pitaju kako se to desilo, pa sam im otkrila tu slatku tajnu mršavljenja. Zbog toga sam osetila obavezu da ispričam svoju priču.

Saveti doktora

Dr Tissier nam objašnjava kako ovaj zaslađivač može da učini da izgubite 10, 20, 30, čak i više kilograma bez odricanja od onog što volite

Dr A. Tissier nam otkriva tajnu efikasnosti Stevia Fit-a

Ono što najviše motiviše sa Stevia Fit-om je što počnete da gubite kilograme već u prva 24 časa.

Čim počne da se otapa u vašoj šolji kafe, čaja ili drugog napitka, Stevia Fit oslobađa hiljade mikronutrijenata, „proždrljivaca masti”, koji su 100% prirodnog porekla. Ovi mikronutrijenti, „proždrljivci masti“, dobijaju se iz najmoćnije bioaktivne kombinacije agenasa, „razbijača i eliminatora masti”, otkrivenih do danas: savršena kombinacija guarane, semena kole, zelene mate i hroma (naravno sve u srazmeri koja ostaje tajna laboratorije koja je proizvela ovaj čudesni zaslađivač). Ovaj zaslađivač može da napadne, proždere i eliminiše od 1 do 2 kilograma masnih naslaga u vremenskom intervalu od 24 do 48 sati. Možete da izgubite od 3 do 5 kilograma u prvoj nedelji i između 2 do 4 kilograma nedeljno u narednim nedeljama (gubitak težine zavisi od toga koliko kilograma želite da izgubite).

Šta čini Stevia Fit tako efikasnim? U čemu je tajna?

Kao što smo upravo rekli, to je kombinacija 4 aktivne hiperkoncentrovane komponente za mršavljenje zahvaljujući naročito patentiranom procesu koji omogućava ovakve rezultate. Šta više, najbolji dokaz je da svaka komponenta Stevia Fit-a može da dobije potvrdu za mršavljenje od EFSA-e, jedinog merodavnog organa u Evropi koji ima mogućnost da izda ovakvu vrstu potvrde.

Tako sa 6 zaslađivača dnevno dobijate potrebnvaki od ovih 6 aktivnih komponenti za mršavljenje u skladu sa evropskim standardima. Ovi ekstrakti izazivaju lančanu reakciju i sagorevaju masti koje imate u rezervi. Možete da primetite rezultate već prve nedelje korišćenja… Vaš stomak postaje ravan, masne naslage nestaju, smanjuje se konfekcijski broj, vaša zadnjica postaje čvršća i srazmernija, vaše telo skladnije.

Zašto možete da jedete sve što volite, a da se pri tom ne ugojite ni jedan gram?

Jednostavno, jer sa ovim zaslađivačem, dešava se nešto novo i neverovatno. Mršavite čisteći svoj organizam i ponovo uspostavljate normalno funkcionisanje metabolizma zahvaljujući trostrukom delovanju.

1. Stevia Fit izbacuje masti koje su čak godinama nataložene, zahvaljujući kolinom semenu i zelenoj mati (prema navodu EFSA 2275);

2. Stevia Fit dozvoljava da proces razgradnje apsorbovanih masti počne 100% čim počnete da jedete, zahvaljujući guarani i zelenoj mati (prema navodu EFSA 3924).

3. Na kraju, osećaj gladi i sitosti pružaju hrom i guarana. Završite sa grickanjem i gubitak kilograma je neizbežan. (prema regulativi EU, strana 11).

Iz ovog razloga (trostruko dejstvo) ne treba da držite specijalnu dijetu. Jedite ono što volite. Gubite, dakle, težinu upravo kao i oni kojima zavidite i koji mogu da jedu sve a da se ne ugoje

VAŽNO:

Stevia Fit zaslađivač možete koristiti u kafi, čaju, biljnim čajevima ili svim toplim napicima po vašem izboru.

SteviaFit

Informacije Proizvoda:

Sastojci:

sredstvo za povećanje zapremine - sorbitol, dekstroza, suvi ekstrakt lista biljke mate (Ilex paraguariensis, 10:1), suvi ekstrakt semena guarane (Paullinia cupana, 10:1), suvi ekstrakt semena kole (Cola acuminata, 8:1), sredstvo protiv zgrudnjavanja - magne- zijum stearat, hrom (III)-pikolinat, suvi ekstrakt lista stevije (Stevia rebaudiana Bertoni, 12-13:1).

Namena proizvoda :

Dodatak ishrani na bazi ekstrakta biljaka i hro- ma. Sadrži kofein. Hrom doprionosi normalnom metabolizmu makronutrijenata i održa- vanju normalnog nivoa glukoze u krvi

Način upotrebe:

uzeti 4 do 5 tableta dnevno. Tablete rastvoriti u nekom toplom napitku u trajanju 1-2 minuta i zatim promešati.

Upozorenja:

Dodaci ishrani nisu zamena za raznovrsnu i uravnoteženu ishranu i vođenje zdravog načina života. Ne prekoračivati preporučenu dnevnu dozu. Čuvati van domašaja dece. Ne preporučuje se deci, adolescentima, trudnicama i dojiljama, osobama s povišenim krvnim pritiskom i srčanim poremećajem, kao ni osobama osetljivim na kofein. Osobe koje imaju hipoglikemiju ne treba da uzimaju suplemente sa hromom. Dijabetičari treba da se konsultuju sa lekarom pre uzimanja suplemenata sa hromom. Pre upotrebe konsultovati lekara/nutricionistu.

Način čuvanja:

Čuvati na suvom i tamnom mestu.

Najbolje upotrebiti do kraja:

datum označen na pakovanju (mesec, godina).

Serija (LOT broj):

označeno na pakovanju. Broj i datum upisa u bazu podataka Ministarstva zdravlja RS: 11075/2017 od 26.07.2017.

Etiketa:
Kliknite ovde da biste uvećali.