Opširnije

Prostabium Prostata

Kada sam se vratio u odeljak biznis klase na tom letu između Njujorka i Pariza, 26. februara 2016. još nisam znao da ću se samo nekoliko nedelja kasnije, rešiti svojih briga sa mokrenjem koje me prate već 10 godina

Otvoreno pismo Damjana Vladića, starog 63 godine, svima onima kojima prostata kvari život, noći, a takođe i mnogo drugih stvari

Ustajao sam po 10 puta da bih išao u toalet

„Znate, ako sam nastavio da radim i posle svoje 63. godine, to je zato što me je moja profesija oduvek uzbuđivala. Ja sam inženjer, stručnjak za naftne platforme. Otišao sam u penziju još pre 3 godine, ali sam nastavio sa svojim poslom kroz savetodavne aktivnosti u korist velikih međunarodnih kompanija, čija ću imena prećutati, ali koje vi dobro poznajete. Navikao sam, još od pre više od 30 godina, da prelazim velike distance, kako bih se našao na raznim stranama sveta. Međutim, moram vam reći da ono što je za mene do tada bila rutina, sada je postao pravi košmar. Tokom jednog leta koji traje 10 sati morao sam da ustajem najmanje 8-10 puta da bih otišao u toalet. I što je još gore, stalno sam osećao potrebu da idem tamo, čak i u trenutku kada sam odande izlazio, jer mi se činilo da nisam ispraznio bešiku.

Odbijao sam da uzimam lekove

Čak i kada sam putovao biznis klasom za mene je bilo najvažnije da rezervišem sedište uz prolaz, kako ne bih uznemiravao svog suseda u avionu svakih pola sata. Naravno, ovaj problem ostavio je takođe posledice i na moj bračni život. Vremenom sam navikao da noću ustajem 5 ili 6 puta, a ponekad i više. Moja supruga Emilija, posle 30 godina, nije više podnosila da je stalno budim. Onda smo doneli odluku da se razdvojimo i da spavamo u različitim sobama. Ja sam isprobao nekoliko trikova, koji su bili u modi, kao ono sa semenkama tikve, ali sve je ostalo bez nekog uverljivog rezultata. Posetio sam svog lekara koji mi je rekao da pritisak koji trpim u avionu neće moći da sredi stvari dok ne nađemo pravo rešenje. Ja, međutim, nisam imao naviku da uzimam lekove.

To putovanje moglo je biti poslednje

Ukratko, sa umorom koji sam osećao, a koji je bio u vezi sa stalnim buđenjem u toku noći, počeo sam da razmatram i mogućnost da prekinem moja međunarodna putovanja. Postojao je rizik da se u nekom trenutku osetim malo deprimiranim bez tog posla koji sam i dalje strastveno voleo. Ovo putovanje moglo je biti poslednje, da mi se nije dogodio ovaj famozni susret. Vi znate

Damjan

Veličina moje prostate je značila neizbežnu operaciju

kako je to na letovima ovog tipa, usred dana, u biznis klasi. Retko se dešava da se ne upoznate sa svojim saputnikom, a baš tog dana pored mene je seo Parižanin Armel, stručnjak za Internet. Izgledalo mi je da je mlađi od mene desetak godina. I naravno, kao i obično, ja sam morao da prekidam naš razgovor dobrih desetak puta da bih otišao do toaleta.

Moji problemi su nestali

Negde posle petog ili šestog puta, obratio mi se kroz malu šalu: „A, prostata, ta ne prašta“. Ja sam mu odgovorio: „Pa, Vi u vašim godinama, imate još vremena“. Ali, bio sam iznenađen njegovim odgovorom. Bio je mlađi od mene, ali ne toliko koliko sam ja mislio. U stvari, on je imao 56 godina. Objasnio mi je da je i on patio od problema sa mokrenjem zbog prostate, od svoje 55. godine, ali da su problemi nestali.

Pet aktivnih, 100% prirodnih, klinički testiranih supstanci bilo je dovoljno da me ubedi

Zapravo, njegovi problemi nisu nestali sami po sebi. On zasluge za ovakav obrt pripisuje kapsuli koju je proizvela jedna francuska laboratorija, a koja je još pre dve godine postigla uspeh u čitavom svetu. Kako smo imali Internet vezu na ovom letu, on mi je pomogao da otkrijem sajt putem koga se prodaje ova kapsula. Saznao sam da je 5 aktivnih supstanci koje ulaze u sastav Prostabiuma (to je ime ovog preparata) 100% prirodnog sastava i da su klinički testovi pokazali njihovu efikasnost u eliminisanju problema sa prostatom. Da budem iskren, priznajem da sam preparat poručio već u avionu kako bih bio siguran da će me ovaj proizvod čekati po povratku. Sa Armelom sam razmenio vizit karte i obećanje da ćemo sledeći put ručati kad budem u Parizu, dok mi je u glavi bila samo jedna misao: „Eh kad bi mi ova terapija pomogla koliko i njemu.”

Vratio sam se sa ženom u istu sobu

Odmah po povratku, započeo sam terapiju, a ono što mi je ispričao moj saputnik, sada se obistinilo. Možete da mi verujete ili ne, ali posle dve nedelje skoro da više nisam ustajao noću. Brinulo me je još samo to kako ću izdržati let avionom. Trebalo je da krenem na put pet nedelja nakon terapije, a već tada sam imao miran san cele noći. Čak sam ponovo spavao u istoj sobi sa svojom ženom. Biću iskren, poslednje dve nedelje sam se dva puta budio noću i odlazio do toaleta. Strepnja se vratila, pa sam za novi let rezervisao opet sedište do prolaza. Za svaki slučaj...

Pronašao sam izgubljeno samopouzdanje i novu snagu

Iz ovog testa mogli su se izvući zaključci: na letu Pariz-Singapur koji traje 12 sati, sa dva obroka, ja sam ustao samo 2 puta. I iskreno govoreći, mogao sam i da izbegnem ovaj drugi odlazak, jedan sat pre sletanja aviona, ali više sam hteo da protegnem noge, nego što sam morao do toaleta. Sada, na to šetkanje do toaleta gledam na sasvim drugačiji način. Moj život se zaista promenio. Vratilo mi se samopouzdanje, jer mislim da ću raditi svoj posao još 5 ili 6 godina, a pre samo 2 meseca bio sam spreman da sve to prekinem. Pošto bolje spavam, imam neku čudesnu snagu, što su svi primetili - i moje kolege sa posla i moji prijatelji i moja žena. Obećano, ispunjeno. Javio sam se Armelu i pre 15 dana ručali smo zajedno u Parizu. To je ono najmanje što mu dugujem. Uvek ću mu biti zahvalan što mi je otkrio terapiju preparatom Prostabium, jer je to promenilo moj život. On me ohrabrio da se i lično uverim u sve ovo, onako kako je on to uradio pre 2 godine. Ostajem njegov dužnik.”

Damjan sa zenom

Mogu reći da je Prostabium spasao naš brak. Moja žena može da posvedoči da sam povratio samopouzdanje koje sam bio izgubio.

Damjan-potpis

Komponente

5 biljaka koje će vas osloboditi problema sa prostatom

 

Vaccinium (brusnica): Visoko koncentrovan ekstrakt brusnice sadrži aktivnu supstancu ove biljke, koja ubrzava neutralizaciju mikroba i eliminiše ih prilikom mokrenja.

 

Epilobium (kiprovina, vrbovica): Korišćena je u tretmanima kod smetnji sa prostatom, a koristila su je plemena Južne Amerike, a studije su pokazale njenu ulogu zadržavanja prostaglandina i samim tim efikasnog delovanja na prostatu.

 

Saw Palmetto (testerasta palma): Plodove testeraste palme su američki Indijanci upotrebljavali vekovima da bi otvorili urinarne p;uteve i tretirali genitalne probleme. Studija je pokazala da testerasta palma ublažava simptome hipertrofirane prostate.

 

Urtica dioica (kopriva): Koren koprive obiluje brojnim aktivnim sastojcima (minerali, vitamini, acetilholin, histamin...), ali izgleda da steroli i posebno b-sitosterol koji su sadržani u ovom korenu poboljšavaju simptome bolesne bešike.

 

Curcuma: Tradicionalni kineski i indijski lekari već hiljadama godina koriste terapeutska svojstva kurkume. Ona je posebno poznata po svojim moćnim anti-inflamatornim svojstvima. Dakle, upala koja se ponavlja je značajan faktor mnogih hroničnih bolesti, a naročito onih vezanih za prostatu.

Saveti doktora

Zašto 5 aktivnih principa sadržanih u Prostabiumu, koji su 100% prirodni i klinički testirani, omogućavaju da se rešimo problema sa prostatom

Prostabium

Dr Žan Ditur, pronašao je rešenje za probleme sa prostatom

Kao nastavak ovog neobičnog svedočenja, hteli smo da saznamo više, pa smo stoga intervjuisali doktora Žana Ditura, biologa, koji je stručnjak za prirodne aktivne supstance i koji je osmislio čudesnu formulu Prostabiuma.

Da bih proizveo ovo apsolutno oružje za borbu sa problemima vezanim za prostatu, posle dugih istraživanja, ja sam izolovao 5 prirodnih aktivnih supstanci sa najmoćnijim dejstvom protiv nevolja sa prostatom. Ja sam ih izabrao na osnovu 6 kriterijuma. Svaka od ovih supstanci morala je da zadovolji 6 uslova:

Prostabium Uvecana i Normalna Prostata
  1. Da se zasniva na naučnim studijama koje pokazuju njeno neosporno i blagotvorno dejstvo na prostatu
  2. Da je već dobro poznata u medicini koja leči prirodnim sredstvima, zbog njenog dejstva na urinarnu funkciju i u najzabačenijim mestima na svetu
  3. Da je 100% prirodna
  4. Da ne ispoljava neželjena dejstva
  5. Da može da se kombinuje sa drugim supstancama bez gubitka efikasnosti
  6. Da je njeno konzumiranje moguće u svim evropskim zemljama bez ograničenja

Prostabium

Informacije o Proizvodu:

60 kapsula / 30 dana

Sastojci:

Suvi ekstrakt ploda testeraste palme (Serenoa repens) 5:1, suvi ekstrakt herbe vrbovice (Epilobium parviflorum) 8-10:1 (5% elagitinina), suvi ekstrakt koprive (Urtica dioica), 10:1 (7% silicijum-dioksida), suvi ekstrakt kore afričke šljive (Pygeum africanum) 5:1, suvi ekstrakt rizoma kurkume (Curcuma longa) 10:1, želatin, sredstvo protiv zgrudvavanja: magnezijum stearat

Nutritivne vrednosti za 1 kapsule:

• Suvi ekstrakt ploda testeraste palme: 160 mg
• Suvi ekstrakt herbe vrbovice: 150 mg
• Suvi ekstrakt koprive: 100 mg
• Suvi ekstrakt brusnice: 20 mg
• Suvi ekstrakt rizoma kurkume: 20 mg

Način upotrebe:

• Odrasli muškarci: 2 kapsule dnevno ujutru i uveče, pre ili za vreme obroka.
• Ovo je jednomesečni program koji se može ponavljati.

Etiketa:
Kliknite ovde da biste uvećali.