Opširnije

Kompleks PhysioReactin - apsolutno oružje protiv efekata starenja

„Ovo otkriće omogućilo mi je da za nekoliko dana trajno uklonim bore, sitne bore i bore oko očiju, takozvane bore ‚smejalice’, bez hirurgije i injekcija.” Eva, domaćica, prihvatila je da podeli svoje iskustvo sa svim onim ženama koje imaju bore, sitne bore i bore oko očiju, zbog kojih izgledaju 10 ili 20 godina starije. U nastavku možete pročitati njeno otvoreno pismo: „U 52. godini želela sam zaista da se rešim svojih bora, plitkih bora i bora ‚smejalica’, a kako sam pomalo naivna, bila sam isprobala sve one moderne stvari koje se mogu videti u časopisima: arganovo ulje i druge čudesne kreme, koje su morale da učine da izgledam mlađe. Zaista, rezultati nisu baš bili na nivou očekivanog, a kada je i bio postignut neki mali efekat, on je trajao jedva nedelju dana, kao kod obične kreme koja samo kamuflira nedostatke. Najpre, morala bih da vam kažem da se moje bore nisu pojavile preko noći. Njihova pojava ubrzala se kada sam promenila posao i zaposlila se na mestu prodavca u korisničkom servisu. Sa platom koja se zasnivala na realizovanoj prodaji, pauze su bile sinonim za kafu i cigarete. Stvari su se još više pogoršale kada sam počela da radim kao konobarica. Sve manje sam obraćala pažnju na sebe, a moram da kažem da su i osobe iz moje okoline takođe prestale da obraćaju pažnju na mene! Međutim, uprkos svemu, život je tekao dalje, deca su porasla, a ja sam svakoga jutra, pre nego što bih pošla na posao, videla kako rastu tamni džepovi ispod mojih očiju. Ukratko, iz meseca u mesec, ja sam izgledala mnogo starije nego što jesam. Prvo sam pomislila na botoks (moje dve koleginice sa posla su ga isprobale), a zašto da ne i na lifting, iako mi je rečeno da je za to, sa 52 godine, malo rano. Sada, kada na to ponovo pomislim, oduševljena sam što nisam napravila tu grešku.

Rešenje: efikasna kombinacija po niskoj ceni

Tako mi je moja najbolja prijateljica pričala o neverovatnom otkriću u oblasti tretmana protiv bora. Evo šta mi je rekla: jedna velika američka laboratorija napravila je kremu protiv strija na bazi oligo-peptida. Neki od zaposlenih greškom su koristili ovu kremu kao kremu za lice. I eto iznenađenja, bore su nestale.

Kada su otkrili da ova krema nije za lice, odmah su obavestili odgovorne koji su osmislili formulu za ovu kremu protiv strija. Tako se rodio PhysioReactin koncept. Od tada su očigledno realizovane brojne studije koje su pokazale bez ikakve moguće sumnje zašto i kako su oligo-peptidi tako efikasni protiv dubokih i plitkih bora.

Od tada su ovu kremu neprekidno poboljšavali, zahvaljujući tome što je u nju dodato više od 10 aktivnih sastojaka među kojima i aktivni kolagen, hijaluronska kiselina i antioksidansi, kako bi ona postala najefikasnije oružje na svetu u borbi protiv bora i starenja kože. Zapravo, sa Reactin kremom, desetine hiljada žena moglo je da primeti da su se podmladile za 10 i više godina i to za nekoliko dana.

Za mnoge od njih to je bilo dovoljno, ali za druge, bio je potreban još trajniji rezultat. Međutim, one nisu mogle da troše sav novac stalnom kupovinom još Reactin krema. Zbog toga je laboratorija koja proizvodi kremu, osmislila dvostruku formulu Reactin-a, predlažući kombinaciju ove čudesne kreme sa kapsulama bogatim antioksidansima i drugim aktivnim principima koji se koriste u borbi protiv starenja. Ova formula zove se PhysioReactin kompleks. Pošto deluje spolja i iznutra, ovu formulu odlikuje jedinstvena efikasnost u pogledu brzine i trajanja dejstva.

Iako skeptična, odmah sam pokušala da nađem ove preparate u specijalizovanim prodavnicama. U parfimerijama je bilo dosta sličnih proizvoda, ali po vrtoglavoj ceni. Uz to, nigde nisam uspela da nađem ovu dvostruku formulu (krema + kapsule) koja bi omogućila da se postignu brzi, a dugotrajni rezultati.

PhysioReactin pre i posle

Brzo sam otvorila Google i najzad utvrdila kako da nabavim ove preparate bez rizika da izgubim ijedan dinar.

Izvanredni rezultati zahvaljujući besplatnoj probi

Zahvaljujući svojim pretragama na Internetu, utvrdila sam da ove dve formule, Reactin krema i PhysioReactin kapsule daju neverovatne rezultate; bilo je dovoljno da pročitam komentare onih žena koje su već koristile Reactin da bih se u to uverila. A na sajtu proizvođača, postojala je još i ponuda za komplet od 2 preparata u varijanti u kojoj kupac ne rizikuje da izgubi nijedan dinar. Moram reći da je to upravo ono što me definitivno uverilo u ovu priču. Da ta formula nije bila tako efikasna, nikada jedna laboratorija tog nivoa ne bi dovela u pitanje svoj renome, predlažući ovakvu garanciju, ako mogu da tako kažem. Ja sam poručila preparat, a kao šlag na tortu, dobila sam svoje tube sa kremom i svoje kapsule posle samo 48 sati. Vrlo dobro se toga sećam. Moj paket je stigao jedne srede. Iste večeri prvi put sam stavila kremu i uzela svoju prvu kapsulu.

Promene sam konstatovala posle nekoliko dana.

Fotografija na desnoj strani napravljena je posle samo 24 dana korišćenja PhysioReactin kompleksa (2 nanošenja kreme dnevno i 2 kapsule svakoga dana je dovoljno). Moje bore su se ublažile, a sitne bore oko očiju gotovo su nestale, moja koža je ponovo zablistala i postala zategnutija. Uz to, opet sam se našla u onom čarobnom krugu kada se čovek dobro oseća. Izgledala sam sebi lepše, bolje sam se osećala, povratilo mi se samopouzdanje, jednom rečju, bila sam u punoj formi. Naravno, kada mi je laboratorija poslala pismo u kome su tražili da im kažem svoje utiske (želeli su da znaju da li sam zadovoljna svojim probnim tretmanom), vrlo rado sam prihvatila da objave moje svedočenje i moje fotografije.”

PhysioReactin sastojci

Komponente

 

Oligo-peptidi

 

Hijaluronska kiselina

 

Silicijum

 

Kolagen

 

Arganovo ulje

 

Aloe vera

 

Karite buter

 

Indijska smokva

 

Skvalen

 

Matični mleč

 

Ulje žutog noćurka

 

Ulje boražine

 

Likopen

 

Nar

Saveti doktora

Mišljenje našeg stručnjaka o programu PhysioReactin kompleksa

PhysioReactin Elsa Truden Elsa Truden:

Krema Reactin već je pokazala neverovatne rezultate ostvarene zahvaljujući kombinaciji 10 najaktivnijih, do danas poznatih, anti-age agenasa. Međutim, kombinacija ove kreme i PhysioReactin kapsula, doprinela je da ovaj program postane apsolutno oružje protiv efekata starenja. Zapravo, delovanjem iznutra i spolja, moguće je efikasno se izboriti protiv bora, plitkih bora i mimičkih bora, i učiniti da one nestanu, ali takođe i sprečiti da se ponovo ne jave previše brzo. Može se zaista reći da je PhysioReactin kompleks bolji od, botoksa u svakom pogledu.

PhysioReactin delovanje

Kao što možete da vidite na ovim shemama, princip PhysioReactin kompleksa je delovanje iznutra i spolja, koje omogućuje da se u prvoj fazi proizvedu nova tkiva i obnovi vaša koža, da bismo joj u drugoj fazi obezbedili vlažnost, i najzad da bismo je nahranili i zaštitili.

Dobra vest: zahvaljujući moćnom PhysioReactin kompleksu, postiže se trajan efekat. PhysioReactin kompleks zahvaljujući dejstvu svojih 14 sastojaka u stanju je da neutrališe u korenu biološke faktore koji izazivaju starenje kože. Kombinacija ovih 14 biljaka i anti-age agenasa pobediće 5 glavnih razloga za pojavu bora, sitnih bora i takozvanih bora „smejalica“.

1. Sa godinama, obnavljanje ćelija se smanjuje, vaša koža postaje tanja i osetljivija, jer organizam ne proizvodi više dovoljno kolagena i elastina. Oligo-peptidi, matični mleč, kolagen i indijska smokva, koji čine PPhysioReactin kompleks, ojačaće vaš organizam i podstaći ga na prirodnu obnovu vaših tkiva.

2. Iz godine u godinu, vaša koža je sve suvlja. Manjak vlažnosti uzrokuje štetu na vašem licu. Aloe vera i hijaluronska kiselina koji su sadržani u PhysioReactin kompleksu omogućiće vam da ponovo pokrenete spontanu hidrataciju vaše kože.

3. Kao što naš skelet stari, tako stari i koža. Ona gubi svojstva elastičnosti i zategnutosti, zbog nedovoljne ishranjenosti. Organski silicijum, ulje boražine, ulje žutog noćurka i karite buter iz PhysioReactin kompleksa, pomoći će vam da pobedite nedostatak hranljivih materija.

4. Sa modernim životom i svakodnevnim stresom, telo u sebi nagomilava slobodne radikale, koji su uzrok preranog starenja. PhysioReactin kompleks koji sadrži nar, indijsku smokvu i koktel vitamina obezbediće značajnu količinu antioksidanasa koja će pobediti efekte ovih agenasa koji nanose štetu vašem telu, a naročito vašem licu.

5. Najzad, životna sredina, zagađenje, preterano izlaganje suncu prouzrokuju takođe velike štete. Vi treba da ih popravite i da se zaštitite od svih ovih štenih dejstava. Ta uloga pripada arganovom ulju i ekstraktu paradajza, koji su sadržani u PhysioReactin kompleksu.

Kao što vidite, sve što ste do sada pokušali, samo je delimično moglo da odgovori na vaše probleme sa borama, sitnim borama i borama oko očiju. PhysioReactin kompleks je prvi program koji, delujući iznutra i spolja, može da se izbori sa svih 5 uzroka koji će uticati da delujete starije nego što jeste. Ubuduće će situacija biti drugačija, izgledaćete mnogo mlađe u odnosu na svoje godine.

PhysioReactin

Informacije o Proizvodu:

Sastojci:

seme žutog noćurka (Oenothera biennis), laneno seme u prahu (Linum usitatissimum), želatin (omotač kapsule), maltodekstrin, L-askorbinska kiselina (vitamin C), sredstvo protiv zgrudnjavanja: magnezijum stearat, D-α- tokoferila- cetat (vitamin E), likopen 5 %, suvi ekstrakt zrna nara (Punica granatum) (stan- dardizovan na 40% elagične kiseline), Retinil-acetat (vitamin A)

Način upotrebe:

2 kapsule dnevno (po jedna ujutru i uveče, 30 minuta pre obro- ka popiti sa velikom čašom vode). Program od 40 dana koji se može obnavljati.

Napomene:

Ovo je dodatak ishrani. Ne zamenjuje raznovrsnu ishranu i uravnotežen i zdrav način života. Ne sme se prekoračiti preporučena dnevna doza. Čuvati van domašaja dece.

Upozorenja:

Osobe alergične na neki od sastojaka proizvoda ne smeju ga koristiti! Trudnice, dojilje i deca mlađa od 18 godina ne bi trebalo da koriste proizvod! Proizvod ne smeju koristiti žene koje imaju lične ili nasledne predispozicije za rak dojke! Oboleli od epilepsije, šizofrenije i osobe na terapiji alifatičnim fenotiazini- ma ne treba da uzimaju preparat. Osobe koje koriste lekove protiv zgrušavanja krvi (antikoagulansi) potrebno je da se obrate svom lekaru pre nego što počnu da koriste Physioreactin.

Etiketa:
Kliknite ovde da biste uvećali.