Opširnije

Da, dobro ste pročitali: više od 2 miliona Francuza izabralo je ovaj popularni tretman na bazi zelene artičoke kako bi izgubili suvišne kilograme

Više od 87,2% korisnika zadovoljni su postignutim rezultatom. Zar još uvek sumnjate u efikasnost ovog tretmana? Pročitajte onda naš poslednji predlog. Nudimo vam vaš prvi tretman u pola cene. Platićete dakle 1.990 RSD umesto 4.990 RSD. Za svaki dvonedeljni tretman koji budete naručili, dobićete besplatno tretman za još dve nedelje. Imate na raspolaganju rok od 90 dana, računajući od dana kada vam pošaljemo vašu porudžbinu, da odlučite da li ste zadovoljni postignutim rezultatima. Ukoliko to nije slučaj, pošaljite nam načetu ili čak praznu ambalažu i račun, a mi ćemo vam odmah čekom na vaše ime vratiti odgovarajući iznos koji ste platili za ovaj tretman.

Nova formula sa dvostruko jačom koncentracijom

I to nije kraj dobrim vestima. U našoj novoj formuli MinciShot-a udvostručen je sadržaj zelene artičoke. Klinički testovi su jasni i pokazuju gubitak u težini do 3 kilograma nedeljno sa ovom superkoncentrovanom formulom.

Jedna pojedinačna doza dnevno

Dovoljna je samo jedna doza dnevno, ali vi možete uzeti i 2 pojedinačne doze dnevno ako želite brži rezultat. Sa našom formulom - jednu platite, jednu dobijete besplatno, možemo reći da je svaka druga doza zapravo besplatna. Sa prijatnim ukusom ananasa, gubićete kilograme skoro iz čistog zadovoljstva. Naravno, osim ukusa ananasa, nećete osetiti nikakav drugi neprijatan ukus, niti bilo šta drugo što vam ne bi prijalo.

Zašto MinciShot daje rezultat i tamo gde su druge metode za mršavljenje ostale neuspešne

Odgovor je jednostavan i može se proveriti kroz jedan mali test. Stavite komadić putera u zagrejani tiganj i on će se postepeno otapati zadržavajući svoju viskoznu strukturu. Međutim, ukoliko u puter dodate MinciShot, on će se istopiti za nekoliko sekundi, izgubiti svoju viskoznu teksturu i postati potpuno tečan. To je dokaz neverovatne sposobnosti MinciShot-a da vezuje masti i da ih neutrališe, kako bi se potom lakše izbacile.

Zašto mi možemo da vam ponudimo MinciShot po ovoj skoro poklon-ceni

Tačno je da možemo da vam ponudimo MinciShot po ceni koja je gotovo četiri puta manja od njegove redovne cene (ako uzmemo u obzir našu ponudu - jedan tretman platite, jedan dobijate besplatno), a razlog za to je veoma jednostavan. Sa uspehom koji postižemo više od 3 godine i sa više od 2 miliona porudžbina ovog preparata, bili smo u mogućnosti da smanjimo proizvodnu cenu ovog hiper-koncentrovanog preparata, upravo povećanjem te koncentracije. A ova naša konačna ušteda, bila je korisna i za vas.

Ne gubite ni trenutak, ova ponuda je ograničena

Najzad, MinciShot moći ćete da dobijete po ovim izuzetnim uslovima samo do 15.05.2017. (kada se završava naša kampanja za promociju MinciShot-a sa dvostrukom koncentracijom) i samo u toku ove kampanje.

Zovem se Katarina i bavim se promocijom preparata MinciShot u okviru laboratorija koje brinu o vašoj dobrobiti, već više od 3 godine. Dobro sam upoznata sa aktivnim supstancama u artičoki koje utiču na mršavljenje, kao što su cinarin, polifenoli, niacin, a zatim i inulin, koje deluju poput pravog dinamita dok razgradjuju masti. Pre 6 meseci i ja sam poželela da izgubim nešto više od 10 kilograma. Pomislila sam da bi promocija ove nove formule MinciShot-a sa dvostruko većom koncentracijom mogla biti prilika da i ja na sebi testiram ovaj tretman koji je usvojilo više od 2 miliona Francuza. Dakle, rezultat je očigledan, izgubila sam 12 kilograma za manje od mesec dana, bez lišavanja od hrane i bez fizičkih vežbi. Otada je prošlo 5 meseci, a ja od završetka mog tretmana do sada, nisam povratila nijedan gram. Imam utisak da sam sa MinciShot-om sa dvostrukom koncetracijom, dobila i vakcinu protiv gojenja. Dakle, očigledno je da se osećam sve zadovoljnijom kada treba da preporučim našim klijentima tretman MinciShot.

MinciShot

Uputstvo za upotrebu:
Sastav:

Minci Shot je dodatak ishrani za mršavljenje, čija je glavna komponenta Artičoka, odnosno suvi ekstrakt lista Artičoke:

- dupla koncentracija deluje kao pravi antioksidant, čisti organizam od slobodnih radikala (preporučuje se svima, a naročito onima koji dugo piju lekove), blagotvorno deluje na probavu, ubrzava metabolizam: kako sadrži vrlo malo kalorija, a obilje vlakana, pogodna je za osobe koje žele da smršaju. Bogata je inulinom, koji je delimično svarljiv, te ne utiče na nivo glukoze u krvi, što je važno za dijabetičare. Takođe, pojačava osetljivost na insulin i tako omogućava bolju kontrolu šećera u krvi.

- Jabukovo sirće u Minci Shot-u učestvuje u regulaciji metaboličkih procesa, smanjuje nivo holesterola i triglicerida u krvi i tako učestvuje u regulaciji telesne mase. Poboljšava varenje i cirkulaciju, ubrzava i pospešuje sagorevanje kalorija, kao i eliminaciju masnoća iz organizma.

- L Karnitin u Minci Shot-u dovodi takođe do smanjenja telesnih masti, i do bolje ishrane mišića u organizmu, usled čega organizam dobija „gorivo“ (energiju da normalno funkcioniše).

- Ananas odnosno bromelain, lekoviti enzim koji smo dobili iz Ananasa, a koji ulazi u aktivnu komponentu Minci Shot-a poboljšava varenje, i lekovito utiče na ceo probavni trakt.