Opširnije

Mršavićete u hodu zahvaljujući ulošcima za akupresuru! Bez dijete, bez izgladnjivanja, bez tableta!

Za Kineze već više od 5.000 godina to nije nikakva tajna, a sada je i savremena medicina potvrdila da akupresura stopala pozitivno utiče na unutrašnje organe, otklanjajući probleme koji dovode do gojaznosti i problema sa varenjem. Pored toga, potvrđeno je da se uz pomoć akupresure i stimulacije receptora, masne naslage razbijaju brže i bezbednije nego izgladnjivanjem, dijetama ili tabletama za mršavljenje.

Mršavite zahvaljujući stimulaciji nervnih završetaka na vašim tabanima!!!

Refleksologija koristi dostignuća kineske akupresure. Poznato je da na tabanima postoje nervni završeci čija stimulacija dovodi do mršavljenja: to su receptori koji su direktno povezani sa želucem, crevima, jetrom, bubrezima i bešikom i koji vašem organizmu daju signal da automatski mršavi, nezavisno od toga koliko dugo patite zbog viška kilograma i koliki je taj višak.Smršaćete i više nikada nećete imati problema sa suvišnim kilogramima!

Gotovo je sa posetama lekaru i skupim lečenjima!

Niko nema ni vremena ni novca za svakodnevne masaže nervnih završetaka u lekarskim ordinacijama. Zbog toga je nemačkom lekaru, Robertu Mecu na pamet pala genijalna ideja: napravio je medicinski uložak koji je moguće staviti u svaki tip obuće, koji automatski stimuliše receptore, koji omogućavaju mršavljenje, kako dok hodate, tako i dok stojite.

Svakodnevno mršavite, dok ste rekli STOP

Neverovatni rezultati do kojih se došlo zahvaljujući ulošcima za mršavljenje doktora Meca, pokazali su da je prodaja proizvoda za mršavljenje opala za 50%. Dijetetski proizvodi garantuju da ćete u najkraćem mogućem roku smršati 2, 5 ili 10 kg bez dijete i izgladnjivanja. Kako bismo vas uverili da će ulošci pozitivno delovati na vaše zdravlje i gubitak kilograma, nudimo vam probni period bez naknade. Dajemo vam 30 dugih dana da vidite kako gubite kilogram po kilogram samo zahvaljujući ulošku u vašim cipelama. U slučaju da ne izgubite makar 9 kilograma u prvih 30 dana, dovoljno je da samo vratite svoje uloške i račun, a mi ćemo vam poslati novac nazad.

MinciPressure

NAČIN DELOVANJA:

Stimulišu pojedine zone na stopalima koje ubrzavaju razmenu materija i direktno deluju na centre za apetit smanjujući osećaj gladi, podstiču rad organa za varenje i izbacivanje šetnih materija, a blagotvorno deluju i na cirkulaciju, posebno donjih ekstremiteta. Svakom organu odgovara tačno određena nadražajna zona ili čvorište na tabanima. To su još pre 5000 godina znali Kinezi koji su i otkrili akupresuru kao tehniku lečenja.

KARAKTERISTIKE:

Bez promene navika u ishrani i načinu života

Bez napornog vežbanja

Dovoljno je da ih stavite u obuću i obavljate uobičajene dnevne aktivnosti

Ubrzavanjem metabolizma gubite višak kilograma na zdrav način hodajući