Opširnije

SILVIJA:

„TOLIKO KILOGRAMA SAM IZGUBILA ZA SAMO NEDELJU DANA, DA SAM OTKAZALA PREGLED NA DIGESTIVNOJ HIRURGIJI!“

Silvija nam priča kako je, zahvaljujući jednom revolucionarnom postupku, izgubila 32 kg za 9 nedelja, a bila je očajna i rešena da ugradi intragastrični balon u želudac.

„Sve u svemu, moja priča je dosta jednostavna. Ugojila sam se posle rođenja svog prvog deteta i sve dijete koje sam isprobala su imale jo-jo efekat. Ukratko, od moje 23. godine, kada sam rodila svog sina jedinca i takoreći juče, prošlo je 10 godina, a imala sam 31 kg viška. To je bilo moje i gledište mog lekara. Toliko čudotvornih stvari sam probala (pilule, proteinske dijete, najrazličitije vrste drenažera,…) da više ni u šta nisam verovala. Što je najgore, kada sam trenirala, bila sam još više gladna nego obično tako da je efekat zapravo bio suprotan od očekivanog.

Pričam vam sve u detalje, mada ako ste u mojoj situaciji, ne moram da vam crtam. Ne možeš više ništa da obučeš, ne smeš da izlaziš, odlazak na plažu je mučna pomisao, a najgori su komentari mog muža i sina koje ne bih iznosila ovde. Najzad, što se tiče intime između muža i mene, to je bila katastrofa. Ljutila sam se na sebe, bila sam svesna svega, ali nisam uspevala da se izbavim iz problema.

Jednog dana, videla sam na televiziji emisiju o digestivnoj hirurgiji za osobe koje pate od viška kilograma, a ne uspevaju da smršaju. Zapravo, radi se o tome da se jedan balon ugradi u želudac, što za posledicu ima da ne možete da jedete mnogo i - mršavite.

Jedna kuglica za mršavljenje napravila je revoluciju u Sjedinjenim Američkim Državama

Potpuno obeshrabrena i spremna na sve kako bih ponovo bila prava žena, otišla sam kod svog lekara. Rekla sam mu da želim tu operaciju. Tako smo zakazali pregled za intervenciju. Bila sam ponosna na sebe, donela sam radikalnu odluku. Čvrsto sam verovala u rezultat. Sutradan, nisam odolela da se javim mojoj najboljoj drugarici Moniki, da podelim vesti sa njom. Nas dve smo prave prijateljice i ona je mnogo dobro znala sve o mojoj svakodnevnoj patnji, tako da nisam bila iznenađena kada me je ona sutradan pozvala. Rekla mi je da je razgovarala o mojoj operaciji sa svojim mužem koji je inžinjer biologije u jednoj velikoj laboratoriji. On joj je rekao da je njegova laboratorija razradila jedan novi postupak sa istim efektom, ali bez nepovoljnih uticaja hirurške intervencije. Radi se o vrsti gume koja se naduva kada dospe u stomak i ponaša se kao što bi se ponašao intragastrični balon. Ova vrsta kuglice za mršavljenje je napravila revoluciju u Sjedinjenim Američkim Državama gde je odavno na snazi shvatanje da, da bi se smršalo, potrebno je jesti manje, ali bez traumatičnog izgladnjivanja koje neminovno dovodi do jo-jo efekta. Na kraju mi je rekla da će mi sutradan doneti jednu kutiju, koju je muž obećao da će doneti isto veče. Kao što je i obećala, sutradan je došla kod mene sa pakovanjem. Unutra su bile ove čuvene kuglice koje su u obliku kapsula. Čitajući sastav, otkrila sam, da osim te čuvene gume koja se u želucu naduva kao balon, ove kapsule sadrže moćnu kiselinu iz voća koja ima ulogu da privuče masti i da ih brzo eliminiše iz organizma.

Pozvala sam svog doktora

Najviše sam mislila o svojoj operaciji kojoj se bližio dan – od nje me je delilo 10 dana. Ali rekla sam sebi: ovo je baš dobra prilika da se naviknem. I kako sam imala 30 kg da izgubim, uzimala sam 2 kapsule 15 minuta pre svakog obroka (koje bi se odmah pretvorile u dva balona). Momentalno se osetio efekat. Jela sam ono što volim, ali nisam više imala onaj poriv koji vas tera da grickate po čitav dan i od kog se osećate naduto pošto ste previše pojeli. Višak je nestajao. Počela sam da se preispitujem, ali ne zadugo. Za 3 dana izgubila sam više od 3 kg, a na kraju prve sedmice, vaga je pokazivala 7 kg manje. Ostalo je 3 dana do operacije. Pozvala sam svog lekara da mu kažem šta mi se desilo. Kada sam mu dala sastav MinciBall-a (tako se zovu ove kapsule koje sadrže tu čudesnu gumu), nije bio iznenađen i rekao mi je da sam na prirodan način uspela da uradim ono za šta sam imala zakazan hirurški zahvat.

Bila sam u punoj formi, a samopouzdanje je raslo

Očigledno, nastavila sam regularno da gubim kilograme. Prvog meseca izgubila sam tačno 18 kg. Nisam ulagala nikakav napor i ono što je najneverovatnije je što sam vrlo brzo imala ravan i čvrst stomak (bojala sam se da će mi stomak biti naduven, a bilo je upravo suprotno). Jela sam sve ono što volim, sa osećajem sitosti koji sam odavno bila zaboravila. Od osme nedelje, uzimala sam samo jednu kapsulu (balon) pre svakog obroka.

Bila sam u punoj formi a moje samopouzdanje je raslo. Izgubila sam 32 kg za 9 nedelja. Moj lekar mi je rekao: „Stop, sada je dosta!“ Plašila sam se da se ponovo ne ugojim nakon prestanka korišćenja MinciBall-a. Eh, bilo je daleko od toga! Moj organizam se navikao na nov način ishrane i imam osećaj da su voćne kiseline iz ovih kapsula vratile energiju čitavom mom organizmu.

Ne bih oklevala da ponovo počnem

Ja svakako nadgledam svoju težinu i izgubila sam još jedan kilogram od kako sam prestala da uzimam MinciBall. Ali neću oklevati da ponovo počnem ako vidim da se koje kilo vratilo. Ali iskreno, imam utisak da to nije moguće. Čitav moj organizam funkcioniše kao kad sam imala 20 godina. Kao što vidite na ovoj fotografiji, ponovo imam pravu žensku figuru i ponašanje mog muža se promenilo. Kada ponovo pričam o ovome sa svojom drugaricom, ne možemo a da se ne setimo našeg čuvenog telefonskog razgovora u kom sam joj ja očajna rekla da idem na operaciju. Najozbiljnije, ovo je sada, zahvaljujući MinciBall-u samo ružno sećanje.“

Još jedna dobra vest

Silvija je izgubila svoje suvišne kilograme sa MinciBall-om. Od pre nekoliko nedelja, na našem tržištu je dostupna dupla doza MinciBallForte. To je zaista idealna formula osmišljena za sve one kojima se žuri da smršaju.

Apsolutna garancija 90 dana

Ne preuzimate nikakav finansijski rizik kupovinom MinciBallForte-a. Imate na raspolaganju 90 dana nakon završetka svog tretmana da odlučite da li ste zadovoljni svojom težinom i da li ste izgubili suvišne kilograme. Ukoliko niste zadovoljni, jedino što treba da uradite je da nam vratite načetu, čak i praznu ambalažu i račun, a mi ćemo vama vratiti novac poštanskom uputnicom na vaše ime, bez pogovora.

Zašto MinciBall deluje kao pravi intragastrični balon i na koji način će vam omogućiti da izgubite kilograme već prvih dana

MinciBall je zasnovan na istom principu kao digestivna hirurgija (kada se ugradi intragastrični balon sa ciljem da se napuni želudac). Osim što je potpuno prirodan, MinciBall je i bez kontraindikacija. Gubite kilograme svakog dana bez izuzetka. U nastavku pročitajte zbog čega:

1) Prvi aktivni princip MinciBall-a je neverovatna kombinacija prirodne gume (Guar gume), koja uvećava svoju zapreminu više od 50 puta u dodiru sa želudačnim kiselinama, i jedne alge, dobro poznate u kulinarstvu po svojim zgušnjavajućim svojstvima, agar-agar.
Uzimajući 30 minuta pre svakog obroka 1 ili 2 kapsule MinciBall-a, vi jedete 2, 3 ili čak 4 puta manje. Vaš stomak je ispunjen biljnim, prirodnim balonom, koji ne izaziva nikakve smetnje. Čak obratno: osećate se naprosto odlično.

2) Drugi aktivni princip MinciBall-a sadržan je u dve moćne voćne kiseline (garsinija i pektin iz limuna). Naučna istraživanja su dokazala njihovu moć u razbijanju masti i sprečavanju pretvaranja šećera u skladišta masti.
Ovaj princip će pripremiti vaš organizam za eliminaciju masti, kada prestanete da uzimate kapsule MinciBall-a.

3) Ova dva aktivna principa deluju komplementarno, regulišu apetit i vraćaju energiju organizmu, sprečavajući da se ikada više ugojite. Ali, čak i ako vam se desi mali izlet, biće dovoljno da nedelju dana ponovo uzimate MinciBall.

Pažnja:

Preporučljivo je ograničiti gubitak kilograma na nedeljnom nivou. Suviše brz gubitak težine nije poželjan. Ako izgubite više od 6 kg u jednoj nedelji, savetujemo vam da uzimate samo jednu kapsulu MinciBallForte-a pre svakog obroka. Zatim ćete ponovo uzimati po dve kapsule sve dok ne budete imali manje od 10 kg da izgubite.

Za 24 časa možete izgubiti do 1,3 kg

MinciBall

Informacije o Proizvodu:

Sastojci:

suvi ekstrakt ploda garsinije (Garcinia cambogia); maltodekstrin; zgušnjivač - pektin; žela- tin - omotač kapsule; zgušnjivači: guar guma, agar; sredstvo protiv zgrudnjavanja - magnezijum stearat.

Način upotrebe:

po 2 kapsule dnevno 30 minuta pre ručka i večere, uz topli napitak ili veliku čašu vode.

Napomene:

Ovo je dodatak ishrani. Ne zamenjuje raznovrsnu ishranu i uravnotežen i zdrav način života. Ne sme se prekoračiti preporučena dnevna doza. Čuvati van domašaja dece.

Upozorenja:

Pre upotrebe konsultovati lekara ili nutricioistu. Ne preporučuje se uzimanje duže od 2 meseca u kontinuitetu. Ne preporučuje se osoba- ma sa oštećenjem jetre, osobama sa sindromom demencije, trudnicama, dojiljama i deci mlađoj od 18 godina. Osobe alergične i preosetljive na neki od sastojaka proizvoda ne bi trebalo da koriste ovaj preparat.

Etiketa:
Kliknite ovde da biste uvećali.