Opširnije

Saznajte kako će vas ovi čuveni magnetni prstenovi za mršavljenje naterati da izgubite suvišne kilograme bez dijete i napora iz dana u dan

Japanski istraživači objašnjavaju zašto je njihov novi metod za mršavljenje već pomogao da 854.000 Japanaca izgubi na težini i da ne povrate izgubljene kilograme

Gordana:„Imala sam tu sreću da mi je prijatelj iz Japana doneo 4 para magnetnih prstenova. Bila sam dakle među prvima u Evropi koji su probali MagnetMedic. Mogu da vam kažem da su rezultati prevazišli moja očekivanja. Izgubila sam 18 kg za 2 meseca sa svoja 4 para prstenova. Sada kada je MagnetMedic–a dostupan i u Srbiji, nema više izgovora da ne probate!”

Tradicionalna drevna japanska
medicina u službi mršavljenja

Neverovatan susret 2 nauke dobro poznate u Japanu već hiljadama godina: akupresure i magnetoterapije. Ove 2 nauke se izučavaju već hiljadama godina u Japanu, a nikada nisu razmišljali da ih udruže. To su na kraju uradili na veliku radost svih Japanaca koji su patili od viška kilograma. Nema sumnje da će ovaj novi metod osvojiti Evropu i Sjedinjene Američke Države gde je uspeh MagnetMedic–a izazvao pravi cunami.

Zašto gubljenje kilograma postaje dečja igra sa MagnetMedic-om?
To je jednostavno i može se sažeti u 3 faze:

17 prednosti metode magnetmedic

Za muškarce i žene

Prilagodljiv svim tipovima prstiju

Brzi gubitak težine

Bezbolan

Bez neželjenih efekata

Bez dijete

Bez lekova

Od antialergijskog silikona

Bez jo-jo efekta

Stimuliše cirkulaciju (eliminiše otoke sa nogu)

Regeneriše kožu (smanjuje vidljivost bora)

Za svačiji džep

1 par = 15 dana tretmana

Diskretan i nevidljiv jer je providan

Bez napornih vežbi

Patentirani metod

Već usvojen od strane 854.000 Japanaca

1. Stavite prstenove tako da magneti budu okrenuti na dole. Nećete ih osetiti čak ni u obući.Prečnik 3cm, veličina 1,3 cm. 2 prstena imaju po 1 neodijumski magnet svaki.

2. Nastavite sa ustaljenim životnim stilom, jedući sve ono što volite

3. Gubite kilograme bez napora i bez neželjenih efekata

Saveti doktora

Pogledajte šta radi ovaj japanski lekar kada neka žena ne može da smrša

Doktor Nagatoši

Doktor Nagatoši koji je učestvovao u razvoju ove nove metode za mršavljenje daje nam svoj odgovor: „Ovi magnetni prstenovi su rezultat brojnih istraživanja koja povezuju tradicionalnu japansku medicinu na polju akupunkture i neverovatnu efikasnost magnetoterapije za gubitak težine. Utvrđeno je da se postavljanjem 2 magneta na akupresurne tačke na nožnim prstima izaziva magnetsko polje jačine od 1.100 Gausa (Gs). Usavršavajući naša istraživanja i kliničke testove, takođe smo utvrdili da je efikasnost bila pojačana postavljanjem magneta na određenu tačku koja je polazna tačka više meridijana ispod nožnog palca. Ali, zaboravimo ove naučne detalje. Ovaj novi metod mršavljenje predstavlja revoluciju svega onoga što smo mislili da znamo o gubitku težine. Zato smo patentirali naše otkriće. Tajna moći mršavljenja ovih prstenova leži u akupresurnim tačkama ispod nožnih palčeva. Zahvaljujući ovoj pasivnoj stimulaciji ponovo se, na izuzetan način, aktivira razlaganje i eliminacija masti. Sve ovo bez napora, bezbolno, bez dijete i naravno, bez ikakvih nuspojava. Dobre vesti se ne završavaju ovde: osobe koje ih koriste govore o pravoj regeneraciji čitavog metabolizma koja ne dozvoljava da povratite izgubljene kilograme kada prestanete sa korišćenjem ovog metoda, ali takođe i o poboljšanju cirkulacije sa zadivljujućim rezultatima na nivou borbe protiv teških nogu i bora.”

Magnet Medic prsten

Magnet Medic prsten