Opširnije

Sandra: „Zahvaljujući neverovatnoj kombinaciji 14 pojačivača libida spasila sam svoj brak i postigla da moja seksualnost bude ponovo bogata, snažna i razvijena”

Kako 14 prirodnih aktivnih supstanci LadyBliss-a pobeđuje 3 glavna razloga odgovorna za manjak libida ili skoro odsustvo orgazma kod velikog broja žena:

J.P. Dranok opracował LadyBliss

J.P. Dranok, kreator LadyBliss-a

Naš seksolog, dr J.P. Dranok prihvatio je da nam detaljno objasni kako LadyBliss funkcioniše i evo sažetog objašnjenja:

Razlog broj 1:

Nedostatak stimulacije takozvanih „moždanih“ hormona, kao što su dopamin i feniletamin, ne omogućava više mozgu da igra svoju ulogu u podsticanju seksualne želje. Može se reći da je tako libido ugušen u svom zametku: biljka make, piskavica, bamija, haritaki ili divlja šljiva, biljka poznata kao babin zub, damijana i vitamini B3 i B6 koje sadrži preparat LadyBliss , stimulisaće ove hormone koji se luče u mozgu, a uslovljavaju osećaj seksualne želje.

Razlog broj 2:

Nedovoljan dotok krvi u genitalne organe. Stoga se kavernozna tela koja se tu nalaze, ne pune više krvlju, a nivo vašeg zadovoljstva i doživljaj orgazma upravo zavise od snabdevanja krvlju kavernoznih tela.

Arginin, ginko biloba i vitamini B3 i B6 sadržani u preparatu LadyBliss, uticaće na dotok krvi u ova tkiva koja su neophodna za osećaj zadovoljstva. I tako za vaše zadovoljstvo više neće postojati granice.

Razlog broj 3:

Deficit u snabdevanju seksualnim hormonima, kao što su testosteron ili drugi, estrogen, ne omogućavaju više vašoj želji (koja kao poruka stiže iz mozga) da pronađe svoj put. Mozak hoće, ali telo ne odgovara (to bi bilo nešto kao ženski seksualni neuspeh, osim što se on ne može videti). Koren make, koren anđelike, piskavica, babin zub i cink snažno će stimulisati ove hormone. Tako ćete ponovo uspostaviti funkciju za osećaj želje koja će vam omogućiti da ponovo doživite zaboravljene ekstaze ili da osetite takve kakve niste nikada ranije.
Formula LadyBliss je 100% prirodna, svi sastojci preparata bili su predmet kliničkih testova koji su pokazali njihovu efikasnost u povećanju libida i seksualnog zadovoljstva kod žena. Nema kontra-indikacija za korišćenje proizvoda. Bez obzira na vaše godine, nedostatak libida nemojte shvatiti kao fatalni ishod vaše seksualnosti.

Dowiedz się, w jaki sposób Monika i Grzegorz odzyskali wzajemne zrozumienie, jak w pierwszych latach związku

Sandra i Đorđe su ponovo pronašli bliskost iz prvih godina svoje veze

Komponente

Evo zbog čega će ovih 7 fantastičnih seksualnih aktivatora poznatih do danas, napraviti od vas pravu seksualnu mašinu

 

Maka - Tokom menopauze žene se često žale na smanjenje seksualne želje praćene suvom vaginom. Maka funkcioniše kao regulator hipofize i olakšava vraćanje hormonske ravnoteže.

 

Koren anđelike - Koristi se u ginekološke svrhe, od regulacije mesečnog ciklusa do lečenja simptoma menopauze uzrokovanih hormonskim promenama.

 

Seme bamije - I ova biljka je jak afrodizijak. Ona takođe uzrokuje opuštanje neophodno za orgazam i stimuliše erogene zone.

 

Plod haritakija - Ovo voće deluje u sinergiji sa planinskom ružom i stimuliše ženski libido. Takođe treba dodati da ova biljka deluje i na različite varijante digestivnih poremećaja. Poremećaji digestivnog trakta negativno utiču na seksualnu aktivnost.

 

Seme piskavice - Piskavica je jak prirodni afrodizijak. Ovo je moguće zahvaljujući fitoestrogenom koji se nalazi u zrnu ove biljke. On doprinosi stimulaciji seksualnog hormona, koji direktno utiče na rast libida kod žena.

 

Cink - Ovaj mineral radi u službi testosterona (koji je neophodan i za žene) i poboljšava seksualnu funkciju. Čak i blagi nedostatak cinka može uzrokovati pad libida kod žena.

 

Damjana - Damjana može povoljno da smanji suvoću vagine i poveća seksualnu želju, učestalost seksualnog odnosa, orgazam i klitoralnu senzaciju.

 

List ginka - Damjana može povoljno da smanji suvoću vagine i poveća seksualnu želju, učestalost seksualnog odnosa, orgazam i klitoralnu senzaciju.

 

Vitamini B3 i B6 - Vitamini B3 i B6 olakšavaju ciljanu vazodilataciju neophodnu za erekciju i ishranu klitorisa. Pored toga, povećavaju proizvodnju histamina, supstance koja je uključena u orgazam.

 

Sibirski žen-šen - Kinezi koriste žen-šen već više od 4.000 godina zbog prepoznatljivih sposobnosti da povećaju snagu i dugovečnost. Ova biljka smanjuje fizički i mentalni zamor i predstavlja blagi stimulans.

 

Šafran - U Indiji, šafran se oduvek koristio kao afrodizijak. Poboljšava cirkulaciju krvi, omogućava zagrevanje membrane i povećanu senzaciju. Pored toga, stimuliše materična vlakna.

 

Plod babinog zuba - Prema nekim studijama, primena ove biljke dovela je do boljeg snabdevanja krvi u kavernoznom telu, verovatno zbog povećanja nivoa testosterona i otpuštanja azotnih oksida. Azotni oksid je primarno jedinjenje koje utiče na cirkulaciju krvi, što je bitno za seksualni život.

 

Arginin - Zahvaljujući svojoj sposobnosti da opusti glatke mišićne ćelije, arginin se smatra glavnim, ako ne i jedinim, neurohemijskim proizvodom odgovornim za orgazam. Azotni oksid se proizvodi dopunjavanjem arginina, poboljšava vaginalnu cirkulaciju i stimuliše periarterijalne nerve u genitalnom području koji doprinose seksualnom uzbuđenju.

Lady Bliss

UPUTSTVO ZA UPOTREBU
Etiketa:
Kliknite ovde da biste uvećali.