Opširnije

Upravo je realizovano jedno od najefikasnijih testiranja novog proizvoda za mršavljenje u službi borbe protiv gojaznosti. Studija je sprovedena u 3 različite zemlje (Italija – Nemačka – Francuska) pod kontrolom profesora Haxena iz Luksemburga u cilju obezbeđivanja potpune objektivnosti u tumačenju rezultata testiranja. Sve ukupno, učestvovalo je 47 osoba (39 žena i 8 muškaraca od 26 do 53 godine).

Svaka od ovih osoba je dobila broj kesica koji odgovaraju broju kilograma koje treba da izgube da bi dostigli «idealnu težinu».

Svaka od ovih osoba morala je da se meri svakog jutra da bi izmerila efikasnost tretmana.

Rezultati:
  • 8 osoba trebalo je da izgubi između 5 i 7 kilograma. Svi su izgubili željene kilograme za 14 dana uzimajući 1 kesicu svaki drugi dan (7 kesica ukupno).
  • 26 osoba trebalo je da izgubi između 10 i 12 kilograma. Svi su izgubili željene kilograme za 24 dana uzimajući 1 kesicu svaki drugi dan (12 kesica ukupno).
  • 9 osoba trebalo je da izgubi između 15 i 17 kilograma. Svi su izgubili željene kilograme za 34 dana uzimajući 1 kesicu svaki drugi dan (17 kesica ukupno).
  • 4 osobe trebalo je da izgubi oko 20 kilograma. Svi su izgubili po 20 kilograma za 40 dana sa samo 20 kesica ukupno (uz vitamine da bi se izbegao umor zbog tako brzog gubitka kilograma).

LA 121 Unapređena Formula je prvi proizvod od kojeg ćete izgubiti tačno onoliko kilograma koliko želite: ni manje ni više, što je i normalno, jer 1 doza odgovara gubitku 1 kilograma za samo nekoliko sati.

Novine la121

«Sa LA 121 morate biti spremni da smršate brzo, kesica za kesicom, jednom za svagda!»

«LA 121 nije metoda bazirana na odricanju od hrane ( dijeti ). Vi mršavite pridržavajući se normalne ishrane, ne isključujući ništa, čak ni masti.»

«Sa LA 121 nekoliko suvišnih kilograma će ispariti! Budite sigurni da ćete za nekoliko dana postati privlačna žena.»

«Sve što treba da uradite je da primetite odmah da od samo jedne doze gubite 1 kilogram, od dve 2 kilograma... od tri gubite 3 kilograma itd.»

«LA 121 nema nikakve veze sa onim što ste mogli da probate ranije!»

Ovaj proizvod o kojem novine pišu mogao bi biti revolucionaran u industriji proizvoda za mršavljenje. A zapravo se radi o tako jednostavnom otkriću, koje tako brzo deluje da su sva ostala sredstva za mršavljenje sada prevaziđena!


Ništa vas neće koštati, ako ne izgubite 1 kilogram po dozi!

Probajte bez obaveza ovaj jednostavan način mršavljenja bez dijeta...

Testiranja izvršena u Italiji, Nemačkoj i Francuskoj na 47 osoba dokazuju da:

  • 1 kesica LA 121 Unapređena Formula = 1 kilogram manje
  • Bez neželjenih efekata
  • Bez kontraindikacija

Čak i ako ste više puta dosad bili razočarani, da li ste spremni da probate isto što je probalo ovih 47 osoba? Zapravo:

  1. Da razumno odlučite o težini koju želite da izgubite (do 20 kilograma, ne više)
  2. Da pristanete da dobijete tačan broj kesica LA 121 koji odgovara broju kilograma koje želite da izgubite (sa duplim brojem kesica besplatno za tretman održavanja u slučaju vraćanja kilograma)
NA PRIMER:

Ako treba da izgubite 4 kilograma, mi Vam šaljemo vaše 4 kesice da izgubite vaših 4 kilograma i dodajemo još 4 gratis u slučaju da ste skloni gojenju.

Ako želite da izgubite 12 kilograma, šaljemo Vam 12 + 12 kesica gratis u slučaju da ste skloni gojenju.

Isto tako, ako želite da izgubite 16 kilograma (16 kesica + još 16 gratis) i do 20 kilograma (20 kesica i još 20 gratis).

Znajte da posle LA 121 ne dopuštamo da se ponovo ugojite!

Garancija la121

Sa LA 121 unapređenom formulom izgubićete 1 kilogram sa samo jednom kesicom svaki drugi dan, a pri tom možete jesti sve što volite. Ukoliko se to ne dogodi, dovoljno je da nam pošaljete račun i ambalažu i novac će vam biti vraćen odmah i bez ikakve diskusije. Jedino rizikujete da izgubite suvišne kilograme i da ponovo imate idealnu siluetu. Dakle, ne oklevajte više i probajte LA 121!

LA121

Informacije o Proizvodu:

Sastojci:

Neopuntia TM (suvi ekstrakt kladodija indijske smokve, Opuntia ficus-indica, Cactaceae; 10-20:1): Cactinea TM (suvi ekstrakt ploda indijske smokve, Opuntia ficus-indica, Cactaceae; 5-10:1) zgušnjivač (arapska guma), sredstvo protiv zgrudnjavanja (mikrokristalna celuloza).

Preporučena upotreba proizvoda:

Svaki drugi dan, 30-60 minuta nakon obroka, sadržaj jedne kesice preliti sa 100 -150 ml vode, promešati i popiti odmah.

Napomene:

Preporučene dnevne doze ne smeju se prekoračiti! Dodatak ishrani ne može da zameni uravnoteženu i raznovrsnu ishranu.

Posebna upozorenja:

Ne preporučuje se osobama sa šećernom bolesti, trudnicama, dojiljama i deci. Osobe koje piju bilo kakvu terapiju treba da se, pre uzimanja proizvoda, posavetuju sa svojim lekarom. Zbog mogućeg potenciranja hipoglikemijskog efekta insulina i/ili oralnih antidijabetika, istovremena primena sa ovim lekovima se ne preporučuje. Zbog mogućeg uticaja na apsorpciju lekova, preporučuje se uzimanje proizvoda najmanje 30 minuta pre i posle uzimanja lekova, ne istovremeno.