Opširnije

Anti-ejdž REVOLUCIJA JuvenSHOTHG3

Dobijte JUVENSHOTHG3 mesečni anti-ejdž tretman po povlašćenoj ceni

Ništa ne plaćate za ovaj probni tretman, ni pre ni posle.

Ponuda je rezervisana za sve one koji odbijaju da prerano ostare i koji žele da se bore sa svim neželjenim efektima koje su posledica godina.

Da, dobro ste pročitali, ovo nije štamparska greška, nudimo vam da po povlašćenoj ceni dobijete mesečni tretman JUVENSHOTHG3 (2 kutije sa 15 unidoza). Čuveni anti-ejdž tretman predstavlja revoluciju u svemu što smo mislili da znamo o oštećenjima izazvanim na telu i metabolizmu kod muškaraca i žena preko 40 godina starosti, koja su bila neizbežna iz godine u godinu.

Da li svi mogu da dobiju po povlašćenoj ceni mesečni JUVENSHOTHG3 tretman, čija je cena 6.990 RSD?


Da, svako može da ga dobije. Kako bismo eliminisali radoznalce, tražimo vam samo da najiskrenije odgovorite na ova 4 pitanja. Ali pre nego što vam kažemo na šta se odnose ova 4 pitanja, dopustite nam da vam objasnimo zašto tretman JUVENSHOTHG3 predstavlja revoluciju na polju anti-ejdžinga.

Prvi put napadaju se uzroci starenja u korenu

Ako godine utiču na naše telo (bore, gubitak mišićne mase, gojenje) i naše blagostanje (poremećaj sna, umor, pamćenje, libido), to je jednostavno zbog činjenice da našem telu nedostaje gorivo. Pomalo kao automobil koji ostane bez goriva ili kao kada u bojleru nestane topla voda. Postoje rešenja koja trenutno popravljaju štetu oštećenja: antirid kreme, vitamini koje izbacimo iz organizma istom brzinom kojom smo ih i uneli, ili kapsule koje trenutno poboljšavaju našu fizičku kondiciju ili ubrzavaju naš metabolizam i blagostanje. Ali ništa ozbiljno i dugotrajno.

Zašto sve što postoji trenutno u Evropi u ponudi na polju anti-ejdžinga nema dugotrajan efekat?

Da bismo dobili trajan i brzi efekat, potrebno je da u isto vreme organizmu obezbedimo gorivo da:
1. Spreči oksidaciju ćelija (fenomen koji izaziva između ostalog i bore, gubitak kose i mišićne mase kao i bolove u zglobovima).
2. Pospeši stvaranje hormona (što dovodi do blagostanja organizma), pospeši memoriju i san, probudi libido i sposobnost da se ne ugojite u kritičnim zonama (butine, bokovi, zadnjica i stomak).
3. Spreči organizam da transformiše proteine u krvi u šećer (čime se izbegava pojava dijabetesa, gubitak mišićne mase i čak i oštećenje vida i opadanje kose).

Bolje od hormona rasta (DHEA) ili injekcija

U Sjedinjenim Američkim Državama, pre više od 40 godina su prepoznali potrebu da reaguju i posegnuli su za DHEA, hormonom rasta koji se nalazi u injekcijama steroida. Ovaj postupak je opasan, često sa pratećim neželjenim efektima i može biti veoma bolan. U Evropi, na svu sreću, ova metoda nije u slobodnoj prodaji. Možda je ovo razlog nedostatka svesti za akcijom na kojoj ovde insistiramo? Francuzi su stekli utisak da ne mogu da odlože starenje a kamoli da izbrišu njegove efekte. Sve ovo nije istina jer danas postoji prirodna

formula, bez kontraindikacija, koja može da učini dobro baš kao i DHEA i skupe injekcije, opasne i često veoma bolne. I ukoliko je želite, možete dobiti probni tretman do 27.12. besplatno.

No, vratimo se na 4 mala pitanja koja smo već spomenuli

Kao što smo vam već rekli, svi mogu da poruče svoj probni tretman od 15 dana po specijalnim povlašćenim uslovima ukoliko iskreno i potvrdno odgovore na sledeća 4 pitanja:

  • Imate više od 41 godinu.
  • Odgovorili ste potvrdno na najmanje 4 pitanja u upitniku „Koliko imate godina“?
  • Obavezujete se da nam vratite popunjen upitnik o tome da li ste zadovoljni proizvodom, koji ćete dobiti zajedno sa porudžbinom.
  • Obavezujete se da ćete preporučiti, ukoliko budete zadovoljni, JUVENSHOTHG3 tretman svojim bližnjima.

Vidite dobro i sami da ne tražimo od vas veliku uslugu, te brzo odgovorite na naš upitnik pre nego što bude kasno. Ovakva prilika se više neće ponoviti.

I to je upravo ono što će za vas da učini tretman JUVENSHOTHG3

JuvenshotHG3 JuvenshotHG3

Za razliku od drugih lažnih besplatnih ponuda, ne tražimo od vas da kupite jednu ili više kutija da bismo zaradili. Stoga, ne gubite vreme i poručite odmah vaš besplatni mesečni tretman. Ne zaboravite da ćete vi i samo vi proceniti rezultate. Ukoliko ne budete zadovoljni, ovaj probni tretman vas ništa neće koštati.

ZAŠTO VAM NUDIMO ČUVENI TRETMAN JUVENSHOTHG3 PO POVLAŠĆENOJ CENI!

Sigurno ste sebi postavili ovo pitanje… Šta se krije iza? Specijalna povlašćena cena! Suviše dobro da bi bilo istinito? U pravu ste, ali odgovor je veoma jednostavan, čak iako će vas iznenaditi. Već više od 12.580 osoba u Evropi je probalo besplatni probni JUVENSHOTHG3 tretman. Klinička ispitivanja su jasna, pošto je više od 94,7% ovih muškaraca i žena odlučilo da produže svoj tretman od 3 do 6 meseci! Dakle, kao što vidite, ne izlažete se nikakvom finansijskom riziku.

Koji rezultat treba da očekujem posle mesec dana?

Prvo, dopustite nam da vam kažemo da ćete vi ocenjivati rezultate vašeg probnog tretmana. Naravno, nećete se podmladiti 20 godina za mesec dana. Ali na kraju ovog probnog perioda od 30 dana bićete iznenađeni na više načina: vaša koža će povratiti blistavost, bore će početi da blede (nestaju, da se gube) jer će uporedo da vam se vrati mišićni tonus, a masne naslage će se istopiti. U zavisnosti od osobe do osobe, osetićete opšte poboljšanje, bolji i kvalitetniji san, bićete bolje raspoloženi i libido će vam se povratiti. Slobodno uradite analizu krvi na početku i na kraju tretmana ali promene će vas iznenaditi, vas i vašeg lekara. Eto zašto ne postoji nijedan razlog da i vi ne budete deo onih 94,7% osoba koje su odlučile da nastave tretman JUVENSHOTHG3 posle specijalnog povlašćenog tretmana od 30 dana. Zaboravili smo da napomenemo da su sve ove osobe postale naši najbolji ambasadori, pa zašto ne biste i vi?

Želite da znate koliko će vas koštati da nastavite vaš tretman, posle probnog tretmana od 30 dana?

Ovo pitanje je više nego opravdano, jer imajući u vidu aktivne komponente koje

JuvenshotHG3 Miroslav

sačinjavaju JUVENSHOTHG3 tretman, on ne može baš da bude „POKLONJEN”, ako možemo tako da kažemo. Ali, imamo još jednu dobru vest za sve one koji će poručiti ovaj tretman po specijalnoj povlašćenoj ceni i tako nam pomoći da pokažemo većini da je JUVENSHOTHG3 potpuno prirodni proizvod protiv starenja i bez kontraindikacija i do danas najefikasniji na svetu. Vi ćete ovaj tretman zauvek moći da kupite u pola cene! Da, svaki mesečni tretman će vas koštati 3.495 RSD umesto 6.990 RSD. Da biste ovu pogodnost iskoristili kada vi to budete želeli, biće dovoljno da upotrebite vašu ličnu šifru koju ćete dobiti u svom paketu, i uvek je iskoristite za stalni popust. Zauvek ćete moći da koristite ovu šifru.

Tajna efikasnosti tretmana JUVENSHOTHG3

Kao što smo već naglasili, tretman JUVENSHOTHG3 je prvi tretman koji je osmišljen da uspori efekte starenja i u isto vreme popravi nastalu štetu i da utiče na sva 3 uzroka starenja: oksidaciju ćelija, nedostatak hormona i transformaciju proteina u krvi u šećer. Ali pre nego što vam objasnimo kako 14 komponenti koje su klinički testirane deluju, želeli bismo da vam pokažemo kroz tabelu različita blagotvorna dejstva tretmana JUVENSHOTHG3.

Kako da uzimate JUVENSHOTHG3?

JUVENSHOTHG3 je dostupan u formi unidoza, veoma praktičnih, a pijete jednu unidozu svako jutro na prazan želudac. Ukus breskve je veoma prijatan.

JuvenshotHG3

JuvenShot (15 unidoza)

Informacije Proizvoda:

SASTOJCI:

prečišćena voda, koncentrovani sok od breskve; kiselina - limunska kiselina, voćna aroma; zgušnjivač - glicerol; koncentrovani sok od ribizle; zaslađivač - sukraloza

Juvenshot HG3 sa zaslađivačem

biljni dodatak ishrani na bazi biljaka, nutrijenata i aminokiselina

Proizvođač:

phyto leader product, les ramières, za château rouge, 07800 saint georges les bains, Francuska;

Zemlja porekla:

Francuska;

Uveženo iz:

Luksemburga;

Uvoznik za Srbiju:

AB Vitalplus doo, Kralja Milana 33, 11000 Beograd

Pakovanje:

15 unidoza od 15 ml;

Neto zapremina:

225 ml;

Neto težina:

228g

Način upotrebe:

1 unidoza dnevno, najbolje ujutru

Napomena:

Ovo je dodatak ishrani i ne zamenjuje raznovrsnu ishranu i uravnotežen i zdrav način života. Ne sme se prekoračiti preporučena dnevna doza. Proizvod ne treba da uzimaju osobe preosetljive na neki od sa- stojaka proizvoda! Proizvod nije namenjen trudnicama, dojiljama, deci mlađoj od 18 godina. Posavetujte se lekarom ili farmaceutom pre upotrebe proizvoda. Čuvati van domašaja dece

Način čuvanja:

Čuvati zaštićeno od svetlosti, na suvom i čistom mestu.

Broj dozvole Ministarstva zdravlja RS:

10276/2017 od 08.03.2017.

Rok upotrebe:

na kutiji

Serijski broj:

na kutiji

Etiketa:
Kliknite ovde da biste uvećali.