Opširnije

K. Nomura* nam objašnjava zašto tradicionalna japanska medicina već hiljadama godina koristi neverovatno dejstvo listova japanskog duda na smanjenje telesne težine, koje je danas dostupno u obliku kapsule GlucoBurner-a.

Kapsule GLUCOBURNER-a deluju na 4 nivoa:

Smanjuju apsorpciju šećera i skroba

Pretvaraju sve vrste šećera u energiju (a ne u masti)

Uklanjaju naslage masti iz tela

Neutrališu apsorpciju ugljenih hidrata u crevima

GlucoBurner Peter Nomura
Vlasnik radnje sa bioorganskim dodacima za zdravlje je pomogao stotinama svojih mušterija da smršaju

Kada je Peter Nomura zamoljen da pomogne klijentu koji je postao otporan na gubitak telesne težine, za savet se obratio svom stricu Kino Nomuri, specijalisti za gubitak telesne težine koji radi u Tokiju

Rezultati kliničkih Glucoburner ispitivanja će dokazati sledeće:

100% osoba koje su preparat Glucoburner koristile tokom 30 dana je izgubilo težinu

100% je izgubilo više santimetara u obimu i ponovo imalo ravan stomak

100% je osetilo da se njihova potreba za šećerom i unosom hrane između obroka smanjila


Rezultati su konačni !!!

Svedočanstva

Priče naših korisnika:

"Nikada ne bih ni pomislila da je moguće postići tako spektakularan rezultat. Sve sam pokušala, baš sve – bez ikakvog rezultata. Kada sam se rešila na ovaj poslednji pokušaj, rekla sam sebi da ću posle toga zauvek odustati. Znala sam da se muž spremao da me napusti, da se stideo mog izgleda i da moj život više nikad neće biti isti. Nakon tri godine braka, imala sam neprijatnih 100 kilograma. Pokušavala sam da se pridržavam režima za mršavljenje na po nekoliko dana, tek da bi mi savest bila čista i da vidim da li ću izgubiti bar malo težine. Ne samo da nisam gubila težinu, već bih čak i dobila po koji kilogram! Nešto kasnije sam slučajno čula kad je moj muž rekao komšiji: „Znaš, ovo je strašno. Ona počinje da liči na slona“.

Mislila sam da ću da propadnem u zemlju od sramote. Pokušala sam da se učlanim u teretanu, ali nisu hteli da me prime:”Vratite se kad izgubite 30 kilograma. U ovom trenutku je to jednostavno previše opasno. Rizikovali biste da doživite srčani udar". Priznajem da sam bila uplašena i da sam priznala da su u pravu. Kada ste gojazni, to ne možete da izbegnete. Jednog dana sam otišla u šoping centar. Dok sam gledala izloge, svu tu tesnu odeću koju nikada neću moći da nosim, prišla mi je jedna žena. Ono što mi je rekla je bilo toliko besmisleno da sam se pitala da nije možda poludela. „Ako zaista želite da smršate, moći ćete da obučete taj dvodelni komplet kojem se toliko divite za manje od tri meseca“. Pogledala sam je potpuno zbunjena, ali ona je ponovo potvrdila da govori ozbiljno. "Čekajte dok vidite reakciju svog muža, kad shvati da upravo postajete nova žena! Isto se meni desilo sa mojim mužem. Bila sam gojazna do pre samo nekoliko meseci".

Nisam imala šta da izgubim, jer nisam znala šta drugo da preduzmem da izgubim težinu, pa sam prihvatila njenu pomoć. Bilo je neverovatno! Bez ikakvog napora, brojanja kalorija ili napada gladi – postigla sam rezultate već tokom prve nedelje. Umesto da se osećam naduveno, osećala sam kao da odeća lebdi oko mene. Kakav neverovatan osećaj!
Nakon što sam izgubila prvih 30 kilograma, ponovo sam otišla u teretanu. Čestitali su mi na postignutom uspehu i primili me bez ikakvih problema. To je bila moja prva pobeda. Onog dana kada sam shvatila da sam izgubila polovinu svoje prethodne težine, plakala sam od sreće. To je bio najsrećniji dan u mom životu. Nikad ne bih ni pomislila da je moguće rešiti se tolikih kilograma bez ikakvog napora. Prestala sam da koristim GlucoBurner i sačekala dve nedelje. Kada sam videla da se nisam ugojila ni gram, to me je umirilo.
Danas sam stvarno sretna što počinjem svoj novi život kao vitka žena i želim svoju sreću da podelim sa svima".


Ova svedočenja su poslali korisnici GlucoBurner® putem elektronske pošte ili pisama.Važna napomena: Iako manji procenat korisnika može izgubiti značajnu težinu za kratko vreme, takav gubitak telesne težine nije garantovan kod 100% korisnika GlucoBurner®.


Stigla su nam brojna svedočanstva korisnika GlucoBurner-a

Izgubio sam 24 kilograma

GlucoBurner Corine

Nisam ni pomislio da ću sa 32 godine dostići 95 kilograma, a ipak upravo to mi se desilo. Sa visinom od 175 cm, trebalo je da izgubim preko 20 kilograma. Prijatelj koji je izgubio mnogo kilograma mi je preporučio GlucoBurner. Ja sam izgubio 24 kilograma, danas imam 71 kilogram i moje samopouzdanje je značajno poraslo.

Žarko, 33 godine

Izgubila sam 33 kilograma

GlucoBurner Francois

Nisam mislila da je to moguće. Pre 11 meseci sam bila ogromna. Danas imam 69 kilograma. Tako je lako gubiti težinu uz GlucoBurner! Poslaću vam svoje fotografije „pre“ i „posle“. Imate moju dozvolu da ih objavite, jer želim da svi uživaju u ovim prednostima. Ne znam kako da vam zahvalim što ste mi potpuno promenili život.

Marija, 44 godine

Izgubila sam preko 31 kilogram za pet meseci

GlucoBurner Louise

Bila sam stvarno debela. To se nije dogodilo preko noći, ali recimo da sam posle rođenja prvog od svoje troje dece, odlučila da prestanem da radim. Zapustila sam se toliko da sam konačno imala 92 kilograma, a visoka sam samo 165 cm. Moj lekar me je upozorio na zdravlje. Ja sam se navikla na svoju težinu i prestalo je da me zanima kako izgledam i kakvo mi je zdravlje. Pošto nisam mogla da prestanem da jedem slatkiše između obroka, lekar mi je savetovao da probam GlucoBurner. Nije pogrešio, upravo to mi je bilo potrebno. Izgubila sam 31 kilogram, bez gladovanja. Sada sam sretna zbog svoje nove težine i novog izgleda.

Ema, 38 godina

Izgubila sam 25 kilograma

GlucoBurner Laetitia

Vrlo sam halapljiva i ne mogu da odolim hrani i grickalicama. Tokom godina sam isprobala sve moguće dijete, ali sam bila pravi zarobljenik jo-jo efekta. Imala sam 96 kilograma, na visinu od 175 cm. Jednog dana sam htela da da se vozim čamcem sa prijateljima, ali sam ubrzo shvatila da nisam mogla da se krećem u malom čamcu. Nisam želela da budem teret svojim prijateljima, pa sam odlučila da zauvek smanjim težinu. Surfujući po internetu, naišla sam na GlucoBurner i na neverovatnu priču o vlasniku radnje organske hrane koji je celom gradu pomogao da smrša. Bila sam sumnjičava, ali ako bi to delovalo, bilo bi lako da smanjim težinu. Stvarno je bilo tako, uzimala sam 2 pilule dnevno i brzo sam izgubila 25 kilograma.
Sada mogu da idem da se vozim čamcem sa prijateljima, ali sam morala da kupim potpuno novu garderobu!

Aleksandra, 36 godina

Izgubila sam 20 kilograma

GlucoBurner Laetitia

Volim dobro da se zabavljam, a suvišni kilogrami su bili posledica toga. Imala sam 82 kilograma na visinu od 169 cm. Osećala sam kako se moj muž udaljava od mene. U javnosti sam bila nevidljiva. Pokušavala sam da smanjim težinu, ali me je moja stalna potreba za šećerom sprečavala da uspem u tome. Prijateljica mi je preporučila GlucoBurner. Probala sam i izgubila 20 kilograma. Stvarno mnogo dugujem i toj prijateljici i preparatu GlucoBurner. I moj muž se promenio, ne može da skine ruke sa mene!

Ksenija, 43 godine

Izgubila sam 24 kilograma

GlucoBurner Laetitia

Uvek sam volela seksi komplete. Međutim, sa 81 kilogramom na visinu od 160 cm, bila sam stvarno gojazna, a kad sam videla jednu svoju fotografiju, bila sam veoma ponižena. Nisam želela da budem debela. Pregledala sam gotovo sve na internetu i GlucoBurner je stvarno bio ubedljiv. Nisam pogrešila. Izgubila sam 24 kilograma i sada se osećam kao da živim život ispočetka. Izbrisala sam sve svoje stare slike. Još uvek se pitam kako sam uspela da ostvarim takve rezultate. Čim primetim da se kilogrami vraćaju, ponovo ću početi sa programom GlucoBurner.

Olga A, 32 godina

Izgubio sam 22 kilograma viška

GlucoBurner Laetitia

Prestao sam da radim pre četiri godine i ugojio se 22 kilograma u roku od 2 godine. Pošto nisam imao aktivnost koja bi me zabavila, počeo sam da jedem po ceo dan. Stalno sam bio gladan. Zdravstveni rezultati su mi bili očajni. Moj lekar je bio taj koji mi je dao link da kupim GlucoBurner. Poslušao sam njegov savet i to je za mene bilo uspešno. Izgubio sam taj višak od 22 kilograma – nikad ne osećajući glad. Osećam se živahnije... taman za 22 kilograma živahnije!

Milan, 65 godina

Izgubila sam 28 kilograma

GlucoBurner Laetitia

Konačno ponovo mogu da uživam kupujući odeću koja mi odgovara i u kojoj dobro izgledam. Pre šest meseci sam imala 96 kilograma na visinu od 176 cm i mogla sam da nosim samo zastarelu i staromodnu odeću. Izgledala sam kao starica, s tom razlikom sto sam imala samo 43 godine. Jedan dijetetičar koga sam poznavala mi je preporučio GlucoBurner. To je bilo ono pravo. Izgubila sam 28 kilograma. Hvala preparatu GlucoBurner. Sada sam nova žena, a moj muž mi stalno udeljuje komplimente – a to nije radio već 12 godina!

Lidija, 44 godina

Izgubila sam 16 kilograma

GlucoBurner Laetitia

Moj problem su bili kilogrami koji su se nakupili oko struka i zadnjice. Imala sam 79 kilograma na visinu od 167 cm. Imala sam lepe noge i lepo lice, ali ogroman stomak. Čak sam razmišljala i o liposukciji, jer je svo salo bilo na jednom mestu, pa sam je čak i zakazala na klinici. Jedna školska drugarica koja je imala isti problem kao ja, mi je rekla da su uzrok naših problema šećeri iz hrane koji se pretvaraju u salo i nagomilavaju u tim zonama. Ona je probala GlucoBurner i ubedila me je da ga probam zajedno sa njom. Rezultati su nas stvarno iznenadili. Ja sam Izgubila 16 kilograma. Liposukciju sam otkazala!

Olivija, 46 godina

Izgubila sam 13 kilograma

GlucoBurner Laetitia

Naravno da nisam bila gojazna, ali 79 kilograma na visinu od 170 cm je jednostavno bilo previše za kupaći kostim ili tesne farmerke. GlucoBurner sam otkrila u SAD. Kada sam se vratila u Francusku, želela sam da ga probam i videla sam da je taj isti proizvod i ovde dostupan. Odmah sam ga poručila onlajn i rezultata je 13 izgubljenih kilograma bez osećaja da sam se bilo čega lišavala. Osećam se bolje, a kako vidite, više se ne bojim da obučem kupaći kostim.

Maša, 33 godina

Izgubila sam 36 kilograma

GlucoBurner Laetitia

Uvek sam bila ona smešna ‘debela drugarica’, ona u čijem su se društvu svi lepo nasmejali, ali koja je na kraju ostajala sama, bez pravih prijatelja. Bila sam nezadovoljna zbog svoje težine, ali su moji pokušaji da smršam bili neuspešni. Na kraju, pre par meseci, imala sam 104 kilograma na visinu od 172 cm. Bila sam gojazna i bezoblična. Onda me je jednog dana moja najbolja drugarica (koja je bila gojazna kao i ja) pozvala preko Skajpa iz Australije. Kad sam joj ugledala lice, nisam mogla da je prepoznam. Izgubila je 28 kilograma! Razgovarale smo satima i na kraju sam je naravno pitala kako joj je to uspelo. Kada je rekla da je 28 kilograma izgubila uz pomoć kapsule - nasmejala sam se. Ali kad smo završile razgovor, otišla sam na internet i kupila čuvenu kapsula pod nazivom GlucoBurner. Verovali li ne, izgubila sam 36 kilograma. Otada se moj život promenio, kao i odnos mladića prema meni...

Sofija, 26 godina

Izgubila sam 22 kilograma

GlucoBurner Laetitia

Ovim fotografijama ne treba komentar. Sad sam druga žena. Volim da se oblačim i volim da izlazim, a moj muž se nije žalio. Imam 32 godine i izgubila sam 22 kilograma, bez lišavanja, a zahvaljujući preparatu GlucoBurner.

Ana, 32 godine

FAQ

Intervju sa Piterom Nomurom:

Desetine hiljada ljudi u Sjedinjenim Američkim Državama su već uspešno isprobali ovu iznenađujuću tajnu za mršavljenje. Konačno dostupan i u Evropi, ovaj proces gubitka telesne težine dovodi u pitanje sve ono što smo mislili da znamo o gubitku kilograma.

Zato smo uradili intervju sa Piterom Nomurom,* vlasnikom prodavnice prirodnih proizvoda u blizini Orlanda, na Floridi.


Pitanje:

Imali smo priliku da pročitamo u lokalnoj štampi i na internetu da ste celom gradiću pomogli da smrša, a od tada je ovaj čuveni proces za mršavljenje obišao ceo svet. Možete li nam reći kako ste to uspeli da postignete?


Odgovor:

Sve je počelo jednog letnjeg dana 2012. godine u mojoj radnji u Orlandu na Floridi. Kao i svakog ponedeljka ujutru kada otvaram radnju, gospođa Isner (što naravno nije njeno pravo ime, jer vam to ne mogu otkriti), naša 49-godišnja sugrađanka, koja godinama pati od gojaznosti, je ušla u moju radnju. Moram vam reći da je svaki put ponavljala svoju priču o višku kilograma. Već više od dve godine je želela da izgubi 15 kilograma, a to joj nije uspevalo. Nisam ni slutio da će ovaj razgovor, koji nije bio ništa novo, biti početak najvećeg do danas poznatog uspeha u oblasti brzog gubitka telesne težine.


Pitanje:

Da, to je lepo, nego šta se dogodilo?


Odgovor:

Znate, rano ujutru, u osam sati, mogu reći da je gospođa Isner često jedina u radnji, pa imamo vremena da ćaskamo. Želeo sam još više da joj pomognem, pa sam odlučio da pozovem svog strica Kino Nomuru *, koji je lekar u Tokiju.


Pitanje:

Da, ali kako je on mogao da vam pomogne iz Tokija?


Odgovor:

Prvo, dopustite da vam kažem da je on jedan od najvećih japanskih lekara i travara i da je u Japanu poznat kao jedan od najvećih stručnjaka u oblasti gubitka telesne težine.


Pitanje:

Ali Japanci nisu gojazni?


Odgovor:

Niste u pravu, jer nažalost, Japanci, s obzirom na američki tip hrane, sve više jedu slatko i masniju hranu, pa se i gojaznost češće javlja.


Pitanje:

U pravu ste; znamo da su Meksikanci postali narod sa najvećim procentom gojaznih osoba na svetu.


Odgovor:

Da, apsolutno, ali vratimo se na mog strica. Pošto je bilo dosta rano, oko osam ujutru, to je značilo da je kod njega bilo osam uveče, pa sam mogao da ga pozovem, a da ga ne uznemirim.


Pitanje:

I šta se desilo?


Odgovor:

Ispričao sam mu o gospođi Isner, koja je bila moja dobra mušterija i kojoj sam želeo da pomognem da izgubi težinu.


Pitanje:

Šta je on rekao?


Odgovor:

Postavio mi je nekoliko pitanja, što mi je omogućilo da mu objasnim ono o čemu ni je gospođa Isner mesecima pričala, da se redovno merila i da su svi njeni pokušaji da smrša propadali, jer osim što su se masti nagomilavale zato što ih telo više nije eliminisalo, kod nje je postojala stalna želja za slatkišima.


Pitanje:

Uz nedostatak uklanjanja masti i potrebu za šećerom, zar to nije bio beznadežan slučaj?


Odgovor:

Ne, moj stric mi je rekao da bi on morao da ponovo pokrene njen neprikladni metabolizam i da upravlja njenim potrebama za šećerom.


Pitanje:

To je lako reći, ali kako?


Odgovor:

On je lečio najsloženije slučajeve - od ljudi koji ne mogu da izgube kilograme do onih čija je redukcija telesne težine usporena. Svi oni su se njemu obraćali, pa se na slučaj gospođe Isner i tih 15 kg koje je želela da izgubi samo nasmešio.


Pitanje:

Kako to mislite?


Odgovor:

Rekao mi je da u njenom slučaju, mada je patila od gojaznosti preko 20 godina, ona treba da se pridržava lečenja japanskim dudom i da će mi on poslati kapsule, koje i sam koristi, proizvedene od listova najveće čistoće.


Pitanje:

Šta je on rekao?


Odgovor:

Postavio mi je nekoliko pitanja, što mi je omogućilo da mu objasnim ono o čemu ni je gospođa Isner mesecima pričala, da se redovno merila i da su svi njeni pokušaji da smrša propadali, jer osim što su se masti nagomilavale zato što ih telo više nije eliminisalo, kod nje je postojala stalna želja za slatkišima.


Pitanje:

I to je bilo dovoljno?


Odgovor:

O, da, gospođa Isner je izgubila 15 kilograma za manje od 2 meseca. Rekla mi je da je to bilo veoma lako i da je imala utisak kao da je eliminisala sve što je jela a šlag na torti je bio smanjenje njene potrebe za šećerom i slatkišima.


Pitanje:

Kako taj čudesni japanski dud deluje?


Odgovor:

Stric mi je objasnio kako. Osim što regulišu nivoe šećera u krvi, pa tako eliminišu unos hrane između obroka listovi japanskog duda:

1) Smanjuju apsorpciju šećera i skroba

2) Pretvaraju sve vrste šećera u energiju, a ne u masti

3) Olakšavaju uklanjanje naslaga masti

4) Podržavaju rastvaranje šećera u stomaku


Pitanje:

U redu, gospođa Isner je smršala, ali to ne objašnjava kako ste celom gradiću pomogli da postane vitkiji?


Odgovor:

Iskreno govoreći, to nije imalo veze sa mnom.


Pitanje:

Kako to mislite?


Odgovor:

Kada je gospođa Isner tako brzo izgubila višak kilograma, o tome je razgovarala sa svojim prijateljima, jer znate, ovde na Floridi ima mnogo gojaznih, s obzirom na lokalnu hranu, pa je svakodnevno kod mene dolazio veliki broj ljudi i pitao za te čuvene kapsule od japanskog duda. Svaki put sam morao da ih poručujem od strica iz Japana. Prenos vesti od usta do usta je učinio ostalo. Moglo bi se reći da sam pomogao da 2470 ljudi u gradiću i okolini smrša.


Pitanje:

Kako je ovaj čuveni japanski dud osvojio svet?


Odgovor:

To je veoma jednostavno. Kada sam video da porudžbine stižu iz cele zemlje, stupio sam u kontakt sa jednom laboratorijom da preuzme distribuciju i od tada je ta laboratorija to preuzela.


Pitanje:

Čak i u Francuskoj?


Odgovor:

Da, proizvod se tamo zove GlucoBurner, a proizvodi ga jedna francuska laboratorija koja ima najstrože kontrole standarda i bezbednosti. Pored toga, program GlucoBurner je klinički testiran sa jasnim rezultatima: 100% osoba koje su probale program GlucoBurner je izgubilo telesnu težinu.


Pitanje:

Hvala Piter, nakon što je ceo gradić smršao, možda će i ceo svet smršati uz GlucoBurner.


Komponente

Sastav inspirisan tradicijom:

Japanski dud je žbun sa retkom krošnjom koji može da dostigne visinu do 15 metara. Stablo je pravo i formira grane već na maloj visini.

Kora je siva, a tokom godina postaje braon i ispucala. Pupoljci su mali (3 mm) i jajastog oblika.

Pacijenti koji pate od dijabetesa mogu bezbedno da koriste lišce ove biljke, jer oni snižavaju nivo šećera u krvi i sadrže tanin, asparaginsku kiselinu, arginin, folnu kiselinu, beta karoten i minerale.

Listovi japanskog duda kontrolišu šećer u krvi tako što – nakon obroka – smanjuju apsorpciju glukoze u tankom crevu. Štaviše, oni pojačavaju metabolizam ugljenih hidrata i stimulišu pankreas da luči insulin.

Listovi japanskog duda poseduju brojna lekovita svojstva pa se često koriste u borbi protiv:

  • astenije, anemije, vrtoglavice i telesne slabosti
  • hroničnih poremećaja sistema za varenje
  • slabog varenja i zatvora
  • dijabetesa
  • veoma lenjog sistema za varenje

Glucoburner

Uputstvo za upotrebu
Etiketa:
Kliknite ovde da biste uvećali.