Opširnije

Zaustavite odmah bol od članaka do donjeg dela leđa

Bez lekova, bez napora i vežbi i bez skupih masaža

flexback-man-woman

ODGOVARA SVIMA

Da, možete opet sve da radite, da hodate, trčite, igrate tenis, a da pri tom ne osećate ni najmanji bol. Samo je potrebno da nosite FlexBack®, potpuno novi metod koji omogućava akupresuru tačno na mestu koje kontroliše bol. Taj metod je toliko komforan da ga možete koristiti i dok spavate.

Kako je moguće da bol momentalno nestane?

Odgovor je jednostavan. Problemi sa leđima, a posebno sa slabinskim delom, potiču u najvećem broju slučajeva od išijadičnog živca koji širi bol od donjeg dela nogu, preko stražnjice, do donjeg dela leđa. Dakle, poput miliona ljudi u Francuskoj, život vam, čim se mrdnete, zagorčavaju neprestani bolovi koji vas mogu sprečavati čak i da spavate.

10 PREDNOSTI FlexBack®
  1. Gotovo je sa analgeticima
  2. Testirali nezavisni strucnjaci
  3. Preporučuju fizioterapeuti
  4. Bez skupih masaža
  5. Komforan za nošenje
  6. Jedna veličina odgovara svima
  7. Stavlja se za nekoliko sekundi
  8. Može se nositi ispod garderobe
  9. Može se prati; 90% neopren, 10% najlon
  10. Velcro sistem za čvrsto držanje
Saseći bol u korenu!

Za nekoliko sekundi, zahvaljujući velcro sistemu, navucite FlexBack® ispod kolena, a jastučić debljine 3 cm, koji se nalazi u njemu, odmah će obaviti posao (zapravo, treba računati da će bol početi da nestaje nakon jednog minuta). Akupresura u predelu mišića lista presrešće bol pritiskom na išijadični živac, odmah ispod kolena. Tako će bol biti otklonjen umesto da se širi ka zoni od članaka do donjeg dela leđa.

Testirano i odobreno

Ovaj metod su testirali nezavisni stručnjaci. Fizioterapeuti su jasni: „ FlexBack® otklanja bol u leđima pri prvom korišćenju“. Zato su ga izabrali već milioni korisnika.

flexback
flexback

Olakšanje je trenutno. Prilagođava se svim oblicima zahvaljujući velcro sistemu – i levoj i desnoj nozi.

flexback

Osmišljen tako da se ne pomera, FlexBack® vam omogućava da neometano pravite sve pokrete koje želite (od vožnje bicikla do igranja tenisa, preko hodanja, pa čak i skijanja).

flexback

Jastučić od 3 cm u FlexBack®-u izvršiće akupresuru koja zaustavlja bol.

FlexBack

Informacije o Proizvodu:

Sastav:

90% neopren, 10% najlon

Održavanje:

Ručno pranje. Ne preglati i ne sušiti u mašini za sušenje.

Upozorenje:

-ne nosite FlexBack na obe noge u isto vreme;
- pre nošenja FlexBack-a konsultujte se sa svojim lekarom;
- ne koristite FlexBack ukoliko ste alergični na neopren. Ukoliko primetite iritaciju, prestanite da koristite proizvod i konsultujte svog lekara;
- ukoliko posle korišćenja proizvoda bol u nogama ili u leđima ne umine ili se poveća, prekinite sa nošenjem FlexBack-a i konsultujte svog lekara.