Opširnije

Još efikasnije od Vijagre*?

Ko bi mogao da zamisli da će jedna magnetna procedura namenjena za borbu protiv problema sa prostatom, postati najveće otkriće zabeleženo tokom proteklih 30 godina u oblasti muške seksualnosti?

Može se reći da je u istoriji industrije koja se vrti oko muške seksualnosti, ovaj događaj u najmanju ruku neočekivan i veoma iznenađujući.

U celoj Evropi, hiljade muškaraca već koriste začuđujući magnetni postupak, koji je prvobitno bio osmišljen da bi se muškarci izborili sa problemima koje imaju sa prostatom, sa ciljem da se postignu snažne, trajne i kontrolisane erekcije. Uspeh je takav da se laboratorija koja se bavi proizvodnjom EROS MAGNET-a (to je naziv magnetne procedure) suočava sa problemom da isprati i odgovori na potražnju. Međutim, šta se krije iza ovog žestokog interesovanja?

Inovacija ili slučajnost?

Iako je laboratorija koja se bavi razvojem ovog magnetnog postupka već uradila brojne kliničke testove u kojima je pokazano do koje mere njihovo otkriće izaziva priliv krvi na nivou penisa, pa je shodno tome pokazana i velika efikasnost u rešavanju urinarnih problema (prostata, cistitis, bolovi, itd...), može se reći da je uspeh ovog sasvim novog postupka u ulozi stimulatora erekcije, bio zaista srećni slučaj. U svakom slučaju, to je ono što nam je saopštio profesor Laslo Furjes, port-parol laboratorije u Budimpešti, koji je osmislio ovaj novi postupak. „Od tada je prošlo dve godine..., dakle, da bismo konsolidovali naše testove i popeli ih na višu lestvicu, pitali smo članove kolektiva da li imaju bliske osobe koje pate od problema sa prostatom ili od urinarnih problema. Zatim smo onima koji su imali baš takav slučaj, dostavili uzorke. Iznenađenjima nije bio kraja. Među muškarcima su brzo počele da kruže priče. Ja sam, naravno, vrlo brzo bio informisan o sadržaju tih priča. Mnogi od njih, mahinalno su stavili uzorak u svoj džep (zapravo predmet i nije bio veći od poštanske marke, ali od čvrstog materijala!) i svi su osetili moćne erekcije nekoliko minuta kasnije. Svi su izjavili da kada su magnetnu spravicu uklonili, sve se opet vratilo u red, 10 do 15 minuta kasnije. I moram vam reći, da se to odnosilo na skoro sve muškarce kojima smo bili podelili ove uzorke. Neki su hteli da raščiste stvar do kraja, pa su spravicu vratili u džep i postigli iste rezultate. Mi smo tada shvatili da nismo osmislili samo postupak za borbu protiv urinarnih problema, nego takođe i moćni stimulator erekcije. Pojedini muškarci, koji su se više oslobodili od nekih drugih, pričali su o neverovatnoj erekciji kakvu nikada nisu imali i koja se javljala kao na običnu komandu. Uprkos tome, ja sam bio toliko začuđen da sam poželeo da ovo i sam isprobam, i verujte mi, vrlo brzo sam se uverio u rezultat, kao i moja žena, ako razumete šta hoću da kažem.

Sreća će i dalje kucati na vaša vrata

Jedan veliki međunarodni skup o magnetnoj terapiji trebalo je da se održi nekoliko nedelja kasnije. Ideja je bila da se pokažu pozitivna dejstva magnetnih polja na zdravlje. Svima je poznato da se magneti koriste u borbi protiv bola. Međutim, nove studije su pokazale da prisustvo magnetnog polja bez kontakta sa kožom izaziva značajan priliv krvi na mestu na kome se nalazi magnetno polje (to se jasno moglo videti na slikama urađenim skenerom). I tu sam ja shvatio da moj postupak tačno odgovara toj primeni.

eros-magnet-pocket eros-magnet-man

Zapravo, ja sam osmislio magnetno kolo debljine od samo nekoliko mikrona, koje sam obložio filmom sa visoko provodljivim i zaštitnim svojstvima i tako sam stvorio snažno magnetno polje bez kontakta sa kožom. Iako sam znao da ću na taj način izazvati dotok krvi koji je neophodan da bi se zaustavili urinarni problemi, ni izdaleka nisam mogao da zamislim kakva je njegova moć. Po povratku u svoju laboratoriju, ponovio sam eksperiment, mereći povećanje dotoka krvi u blizini genitalnih organa. Mogao sam čak da zaključim da je idealna pozicija na 15 cm od polnog organa, ali da je efikasnost inače dobra ako je udaljenosti između 15 i 25 cm. Ukratko, kada sam spravicu stavio u džep, definitivno sam shvatio zbog čega je moj izum izazvao tolike erekcije. Od tog trenutka, odlučili smo da damo ime EROS MAGNET mom izumu, koji se danas više prodaje zbog svoje uloge stimulatora erekcije, nego kao sredstvo za borbu protiv problema sa prostatom.

Nekoliko minuta do neverovatne erekcije, da li je bolje od Vijagre®?

Danas se, s obzirom na njegov uspeh, EROS MAGNET, može dobiti samo posredstvom ovog oglasa. Zamislite šta sve možete postići za nekoliko minuta:

  • snažnu erekciju;
  • erekciju koja traje;
  • erekciju koja se može kontrolisati;
  • erekciju koju možete postići kao na običnu komandu.

I sve to tako što ćete vaš EROS MAGNET držati u blizini vašeg polnog organa, na primer, u džepu vaših pantalona. Dakle, EROS MAGNET nije lek kao Viagra® koji bi lečio ozbiljnu disfunkciju, nego deluje automatski, bez kontraindikacija i bez neželjenih dejstava, a osim toga namenjen je za višekratnu upotrebu. Možete ga oprati koliko god želite puta, mi garantujemo njegovo optimalno korišćenje tokom 4 duga meseca.


*Vijagra je registrovani zaštitni znak kompanije Pfizer. EROS MAGNET nije lek kao Vijagra za lečenje erektilne disfunkcije. U slučaju ozbiljnih problema povezanih sa erektilnom funkcijom, konsultujte se sa svojim lekarom.

Eros Magnet

Informacije o Proizvodu:

Opis i funkcija:

Aplikator je panpravljen od plastike sa fiksiranim magnetom visoke indukcije sa obe strane. Pri koriscenju aplikatora nastaje magnetno polje u oblasti karlice, koja pomaze u prokrvljenolsti i likvidacji upale polnih organa i mokraćnih puteva, jacaju misicne zidove i sfinkter mokracnih kanala, normalizuje mokrenje i povecava potenciju. Preporučuje se muskarcima 50+. Prevencija razvitka adenoma i sprecava slabnjenje seksualne funkcije. Adenom: Benigni, dobroćudni tumor (endokrine žlezde).

Koristi se za lečenja :

Učestalog mokrenja
Cista, uretrita
Prostatita
Adenom prostate
Snizena potencija
Urognitalnih upala
Nuspojave – NEMA

Način korišćenja:

Aplikator treba nositi stalno u džepu. U oblasti prepona ili nivou pubisa u posebnom dzepu za donji veš. Prikači se ili ubaci u džep.

Napomene:

Magnetna indukcija na površini ne manja od 45Mti
Masa ne veća od 0,03kg
Stepen magnetne indukcije odrziv najmanje 7 godina
Rok trajanja 7 godina
Magnetnoterapeutski aplikator za lečenje urogenitalnih oboljenja AMTM-01
Aplikator je namenjen lečenju urogenitalnih oboljenje kod zena i muskaraca, efekat se postize pri kontaktu aplikatora sa telom, radi delovanja magnetnog polja na tkivo i ograne čoveka.

Upozorenja:

antialergijski – dobar za zdravlje
Osobe sa ugradjenim pasmajkerom ga ne smeju koristiti
Držite van domašaja dece