Opširnije

Seka Sablić nam je objasnila:

Verovala sam da su teške noge i bolovi u zglobovima moja sudbina, sve do dana kada sam otkrila Drainastim XT Luxe

Jelisaveta Seka Sablić ove godine obeležava pola veka uspešne karijere. Svoj glumački rad započela je pre 50 godina da bi danas bila jedna od najpopularnijih i najvoljenijih glumica u svim zemljama bivše Jugoslavije. Slovi za najveću domaću komičarku ili kraljicu komedije, kako je često nazivaju, a naklonost filmske kritike i obožavanje publike postigla je sjajnim ulogama u kultnim filmskim ostvarenjima „Maratonci trče počasni krug“, „Burduš“, „Rad na određeno vreme“, „Tesna koža“, ali i brojnim pozorišnim predstavama i tv serijama („Bolji život“, „Srećni ljudi“, „Ljubav, navika, panika“). U bogatoj karijeri dugoj pola veka ostvarila je do sada preko 160 uloga. Ljubav i posvećenost svom glumačkom pozivu u njoj „gori“ još uvek istim žarom. Međutim, malo je poznato sa kakvim se sve izazovima bori glumica koja toliko godina stoji na „daskama koje život znače“. Višečasovne probe skoro svaki dan su uzimale svoj danak. Bolovi u zglobovima i osećaj teških i ukočenih nogu je vremenom postao njena svakododnevnica. Sve dok nije otkrila aparat Drainastim XT Luxe. Tog trenutka, kako kaže, njen život se promenio iz korena.

 

Udobno se smestite u vašu fotelju i postavite bose noge na vaš Drainastim XT Luxe

 

Uključite Drainastim XT Luxe i pojačavajte intenzitet sve dok ne osetite kontrakcije u mišićima

 

Zahvaljujući pojasu opremljenom elektrodama, stimulisaćete takođe i vaše abdominalne mišiće, što će doprineti tome da vaš stomak bude ravan

Seka Sablić

Dopustite da Drainastim XT Luxe radi svoj posao, a vi to vreme iskoristite za opuštanje, čitanje novina ili gledanje TV-a.

Šta nam možete reći o Drainastim XT Luxe aparatu od koga se ne odvajate?

Sve najbolje! Neću da vam prepričavam svoje dogodovštine i moje male malere... Znate, teške i ukočene noge, drugi vam kažu da je to normalno, ja se ne slažem, ne morate da ostarite pre vremena! A Drainastim XT Luxe me oslobodio svega toga. Nisam ni primetila kad sam počela da odustajem od posla, šetnji, putovanja, odlazaka u inostranstvo. Od mnogih stvari koje sam volela. Žalila sam se prijateljima na bolove, na moje teške i ukočene noge pa sam mislila, eto godine čine svoje, tako to treba i mora da bude. A onda mi je stigao poklon. Moji prijatelji su mi napravili veliko iznenađenje, i poklonili mi Drainastim XT Luxe, koji me je oslobodio svih tegoba. Ovde nema nikakvog rizika, nema lekova, nema neželjenih dejstava, to je jedan savršen tretman koji sam ja odmah prihvatila. Osećam se kao da sam vratila godine unazad i ne razmišljam o tome da se zaustavim. Sve sam vratila: i šetnje i putovanja u inostranstvo i obilaske prodavnica i poslovna putovanja preko okeana, duga sedenja u avionu, rekreativne šetnje brzim hodom oko jezera na Adi.... U svemu mi je na čudesan način pomogao moj Drainastim XT Luxe aparat.

Koliko vam je aparat olakšao rad u pozorištu i na filmu?

Prihvatam nove uloge. Satima sam na probama, na predstavama, na snimanjima, ali „moj prijatelj“ verni pratilac je uvek uz mene, svakog dana i ja ga nosim svuda sa sobom. Ne može da se desi da preskočim svoju terapiju. Čak i ako sednem posle predstave sa kolegama, prijateljima i malo se zadržim, čim dođem kući nikada ne propuštam terapiju koju mi omogućava Drainastim XT Luxe. Skidam šminku, sedim, pijuckam vino i uživam. Imam svog „privatnog masera, a to je moj Drainastim XT Luxe “. Nemam više problema sa nogama, samim tim celokupno moje zdravlje se poboljšalo. Osećam se neverovatno snažno, vitalno, ne razmišljam više o tome da li ću moći ili ne. Sa mojim prijateljem Drainastim XT Luxe-om ja sam uspela da pobedim godine i predrasudu da je prirodno u ovim godinama da su mi noge teške i bolne.

Elektro-stimulacija mišića - svetski priznata metoda

Upotreba uređaja Drainastim XT Luxe je jednostavna i potpuno bezbedna. Drainastim XT Luxe stvara mikroimpulse koji kroz tabane stižu do živaca i mišića stopala i listova. Mišići se opuštaju i oslobađaju pravilan protok krvi. Regularna elektrostimulacija daje efekat pumpe koja radi u venama (kao tokom hodanja) i reaktivira cirkulaciju krvi u svim delovima tela.

cirkulacija

Reklo bi se da ste rešili sve probleme? Da li je to sve?

Ne, ni slučajno. Pošto nemam više problema sa nogama, ja sam dinamičnija, i onda se to nekako odrazilo na moje celokupno zdravlje. Znate, ima mnogo divnih stvari koje treba uraditi, a to više ne radite čim nevolje počnu da vas pohode. Ja se ponovo osećam kao vitalna osoba i to je neverovatno.

Da li vam je bilo teško da se naviknete na korišćenje terapije?

Ne, ni slučajno, sasvim je jednostavno. Postoji 25 programa stimulacije tabanskog svoda elektro-stimulacijom, a u funkciji izabranog modusa, vi možete stimulisati čuvene akupresurne tačke koje se nalaze na našim stopalima. U zavisnosti od intenziteta koji birate na skali od 99 različitih nivoa, možete definisati vaš program koji može delovati ne samo na nivou krvne cirkulacije - to je ono što lekari zovu povratak krvi, a što će razumeti svi oni koji imaju ovaj problem - nego se dejstvo oseća na nivou svih organa u organizmu. Osim toga, koristim i druga 2 modusa elektro-stimulacije u fiziološke svrhe. Šta to znači? Tu je tajna dobrog izgleda! Svi sanjamo i želimo, bilo muškarci ili žene, da imamo čvrst i ravan stomak... Postoji pojas za elektro-stimulaciju koji se priključuje na Drainastim XT Luxe. On zamenjuje terapije koje bi se radile na nivou abdominalne regije, kako bi vaš stomak bio ponovno ravan i čvrst kao stena. Postoje takođe 2 samolepljive elektrode koje omogućavaju da se stimuliše bilo koji deo tela u isto vreme. Ja ih, na primer, koristim za grudnu regiju, za zadnjicu i za butine. Pa da, moram da se negujem, dragi moji... To je nešto što omogućava svim delovima moga tela da ostanu čvrsti i da zadrže tonus. Bila bi šteta ne spojiti lepo sa korisnim. Treba ostati lep u svakom životnom dobu, zar ne? Drainastim XT Luxe sam otkrila u pravom momentu moga života, to je sada moj dragi prijatelj i ja više bez njega nigde ne idem, a ko zna šta sve još on može, javiću...

I sve to samo sa jednim istim tretmanom?

Da, elektro-stimulacija je dokazala svoje efekte pre više desetina godina. A šta je meni preostalo: ja samo testiram i konstatujem. Najvažnije je da sam povratila sigurnost, ne bojim se i zaboravila sam na problem. Osećam da su mi noge lake i bolovi u zglobovima su nestali... Ono što je izvesno, to je da se moj život promenio od kada sam otkrila Drainastim XT Luxe. Tako da znate, još će se o meni pričati!

ZA ŽENE I MUŠKARCE

 
Drainastim XT Luxe, revolucionarni stimulator cirkulacije
Drainastim XT Luxe
 • Više od 99 nivoa jačine
 • Više od 25 modusa za masažu
 • 3 moguća priključka (postolje za stimulaciju, elektrode, pojas)
 • 8 elektroda
 • Pojas za pasivno jačanje mišića na stomaku
 • Sistem infracrvenog zračenja
 • Podesivi programator
 • Daljinski upravljač
 • Jačina 9 volti (najjači venski stimulator na tržištu)
 • Ekran za digitalnu kontrolu
 • Postolje za postavljanje stopala
Garancija 2 godine za delove i za održavanje. Savet: Počnite sa terapijom u trajanju od 5 minuta, zatim od 10 minuta i najzad, od 20 minuta svakoga dana.

Sada i vi možete da popravite svoju figuru i formu zahvaljujući Drainastim XT Luxe aparatu i pojasu sa elektrodama koji dolazi u kompletu sa uređajem.

RAVAN I TVRD STOMAK

 

RUKE

 

VRAT I RAMENA

 

ČVRSTE GRUDI

 

LUMBALNI DEO KIČME

 

ČVRSTA ZADNJICA

 

Saveti doktora

Drainastim XT Luxe istovremeno deluje na sva 3 razloga zbog kojih su vaše noge teške, otečene i bolne!

Dobra vest - nedostatak fizičkih vežbi nije glavni razlog

 

Dr J.P Parisot, naš specijalista

Ako vam se dešava da imate osećaj teških, oteklih, umornih nogu ili još gore, ako patite od proširenih vena, bolova ili artroze u kolenima ili od dijabetesa tipa II, vrlo je moguće da kao i 2 miliona Srba patite od loše cirkulacije krvi u nogama. Ali, danas za to postoji REŠENJE!

Zapravo, više od 2 miliona ljudi u svetu već koristi ovu revolucionarnu metodu koja reaktivira vensku cirkulaciju na nivou nogu i na taj način:

 • poboljšava cirkulaciju i tonus venskih zidova
 • smanjuje pojavu proširenih vena
 • smanjuje bol u mišićima
 • ublažava bolove i otečenost nogu
 • sprečava pojavu grčeva
 • redukuje zadržavanje vode
 • pomaže da se izbegne ukočenost zglobova koja je posledica artroze

Kroz kombinaciju 5 tipova mikro-impulsa i elektro-stimulacije na nivou vaših potkolenica (preko svoda stopala), odvija se postupak kojim se Drainastim XT Luxe istovremeno bori sa sva 3 razloga teških, otečenih, umornih i bolnih nogu.

Prvi razlog osećaja teških nogu je, nažalost, nasleđe. Vaš organizam ne omogućava dovoljan protok krvi kroz vene. Znate li da vi posedujete još jedno „srce” u listovima? To je neka vrsta venske pumpe koja mora da omogući da se krv transportuje iz donjih delova nogu prema srcu. Ali, možda, kao kod svake treće osobe (što znači skoro 18 miliona Francuza), vaše drugo srce ne funkcioniše ispravno. Drainastim XT Luxe će za samo nekoliko minuta svakoga dana, učiniti da ova pumpa dobro funkcioniše. Ovo vaše drugo srce, koje se nalazi u vašim listovima, funkcionisaće u punoj meri tokom čitave seanse, a takođe i posle toga, tokom više sati, zahvaljujući specifičnim mikro-impulsima koji su programirani u ovoj novoj terapijskoj proceduri. Zahvaljujući Drainastim XT Luxe transportovana krv može da isporuči organizmu mnogo esencijalnih elemenata. To je kapitalna stvar za vaše zdravlje, i ja mislim da sada bolje razumete da nedostatak krvnog transporta ima takve posledice koje ne možete ni zamisliti (artroze, dijabetes, hipertenzija). Bićete iznenađeni poboljšanjem vašeg

 
Poremećena cirkulacija

Vene su izgubile normalni tonus. Zalisci propuštaju nečistoće iz krvi koja više ne cirkuliše normalno, i što je još ozbiljnije, kako refluks krvi nije normalan, stvaraju se otekline i javljaju se bolovi zbog zastoja krvi u venama (što se naziva venska staza)

Normalna cirkulacija

Sa Drainastim XT Luxe-om, zidovi vena uspostavljaju svoj normalni tonus. Zalisci mogu da odigraju svoju ulogu ventila koji omogućava da se krv vrati prema srcu bez formiranja depozita i bez pojave staze. Vaša cirkulacija se ponovo uspostavlja, a to direktno utiče na vaše zdravlje.

zdravstvenog stanja, koje ćete moći da zapazite posle primene Drainastim XT Luxe.

Drugi razlog vezan je za mišićnu slabost u ovom delu tela (listovi i drugi mišići u nogama). Čak i ako je vaša pumpa spremna da radi, ona povremeno ne može da se aktivira, kao što ponekad motor u odličnom stanju, jednostavno ne može da se pokrene. Naši mišići sa godinama gube tonus i čak ni sati hodanja ne mogu mnogo da nam pomognu. Lako je konstatovati da je list skoro jedini deo tela koji sa godinama mršavi, ali u ovom slučaju to nije dobro. Drainastim XT Luxe će ih zahvaljujući svom sistemu za elektro-stimulaciju brzo razviti i vratiće tonus ovim mišićima na nivou potkolenice. Tako će se ponovo aktivirati vaša venska pumpa smeštena u listovima, a efekat će biti takav kao onaj koji se postiže satima hodanja (sa 30 minuta tretmana Drainastim XT Luxe-om postiže se isti efekat kao sa 3 sata hodanja). Upravo iz tog razloga osećate takvu lakoću u vašim nogama posle tretmana Drainastim XT Luxe-om!

Najzad, treći razlog vezan je za štetu koju tokom vremena izazove venska insuficijencija. Sa godinama, zalisci ne igraju više svoju ulogu ventila, krv pokazuje tendenciju da se nagomilava, kao i nečistoće. Drainastim XT Luxe uključuje u postupak tretmana i talase kapilarne tonifikacije. U isto vreme, eliminišu se nečistoće, a zalisci ponovo igraju svoju ulogu hermetički zatvorenih ventila, a sve to u cilju sprečavanja venske staze (to jest nagomilavanja krvi, koje ima za posledicu pojavu otečenosti i bolova). Važni su takođe i čišćenje i detoksikacija čitavog venskog krvotoka. Korisnici Drainastim XT Luxa-a začuđeni su kada vide do koje mere tokom tretmana njihove noge trajno postaju lakše.

I još jedna dobra vest! Ova nova metoda preporučuje se i osobama koje pate od artroze, hipertenzije i dijabetesa, za stimulaciju venske cirkulacije u stopalima i nogama, kao i za očuvanje normalne cirkulacije. Zaključak je, dakle, da ćete istovremeno, ne izlazeći iz svoje kuće, dok mirno sedite na vašem kauču i nešto čitate ili gledate televizijski program, bez bolova, bez kontraindikacija i bez lekova, moći da se izborite sa sva 3 uzroka teških, natečenih i bolnih nogu i da jednom zauvek eliminišete ove tegobe.

Drainastim XT

Kontraindikacije za upotrebu uređaja:

Ne koristim Drainastim u sledećim slučajevima:
 • u slučaju tromboze
 • u slučaju elektronskih implanta (pejsmejker ili automatski defibrilator)
 • u trudnoći
 • u slučaju da imate epilepsiju
Nemojte koristiti uređaj, elektrode ili pojas na sledećim delovima tela:
 • Na vratu
 • Na površini malignih tumora
 • U predelu oko očiju
 • Ukoliko imate rane na koži
 • Krvarenje tkiva (interno/eksterno)
 • Materica/trbuh trudnice
 • Problema na koži - dermatološki
 • Ako ste u nedoumici, obratite se vašem doktoru.
Napomena:

Upotreba elektromagnetnih talasa za osobe sa srčanim problemima ili implantiranim pejsmejkerima nije savetovano, kao ni osobama sa metalnim protezama, trudnicama i osobama sa anemijom.