Opširnije

Ljiljana Blagojević otkriva:
Želim da sa vama podelim tajnu koja mi je omogućila:

Da smršam 10 kg i da ponovo dobijem vitko i zategnuto telo Da umanjim vidljivost bora i da povratim glatku i blistavu kožu Da se osećam 20 godina mlađe za samo nekoliko meseci

Sve ovo dugujem neverovatnoj koncentraciji sastojaka u jednoj kapsuli, konačno dostupnoj i u Srbiji

Glumački rad Ljiljane Blagojević je svima nama dobro poznat kao i njen vedar duh i prirodna lepota. Pa ipak, postojao je jedan period u njenom životu kada su joj kilogrami predstavljali veliki problem. Sve dok nije otkrila Curcuma Citron+, čudesni 100% prirodni preparat, zahvaljujući kome je vratila svoju idealnu kilažu i mladalački izgled. Ali to nije jedina korist koju je imala od ovog 100% novog i 100% prirodnog preparata.

Koliko je posao glumice zahtevan i kako izgleda druga strana ove „medalje“?

Posao glumice je vrlo zahtevan. Nema standardnog radnog vremena, probe su u studiju bez prirodnog svetla, koristi se teška šminka za mnoge komade, a ishrana nije baš uvek redovna i uravnotežena. Ali to je moja radna svakodnevnica već 40 godina i ne žalim se. Tokom svih ovih godina, malo sporta i poneka dijeta „završavali su posao” i doprineli da se sačuva prijatna spoljašnost i izvestan telesni tonus.

Ipak, dođe vreme kada se morate suočiti sa realnošću. Sve sam teže uspevala da kontrolišem svoju težinu, sakrijem tragove umora, nove bore, a dešavalo se da ponekad budem i zaboravna.

Poznato je da niste pobornik estetskih zateva radi idealnog izgleda. Kako ste se pre par godina izborili sa viškom kilograma?

Zaista mislim da sa pozitivnim mislima i onim što unosimo u svoj organizam možemo postići mnogo. Ali moramo verovati u sebe i svoje ciljeve. Nisam ni bila svesna da sam se toliko ugojila.

Curcuma objasnjenje

Jedni su govorili „Ma, super izgledaš, ne moraš da mršaš, šta ti fali“. Drugi su mi već delili savete kako da se oslobodim viška. Nisam se obazirala na komentare, dok nisam osetila da jako teško dišem dok hodam. Kćerka me je podstakla da preduzmem nešto.

Odlučila sam da prvo odem na odmor, na Sardiniju gde se nas tri prijateljice svake godine okupljamo, pa da se nakon toga posvetim svom zdravlju. Volimo mi tako da odemo malo u Italiju, u nedođiju koja me vrlo često podseća na moju Hercegovinu. Uzmemo rent-a-car i istražujemo plaže i restorane. Te godine sve je bilo kao i obično osim što je naša prijateljica Italijanka, u čiju kuću svake godine dolazimo, izgledala žargonski rečeno „kao avion“. Ona, kao i sve Italijanke, najviše voli da jede pice i paste i od nas tri uvek je „pucala od zdravlja“. Ali to leto, zaista je bila u odličnoj formi i vrlo mladolika.

A onda nam je otkrila tajnu. Svako jutro je pravila sebi smešu od kurkume, limuna i mlevenog crnog bibera. Objasnila nam je da je kurkuma jedan od najmoćnijih anti-oksidanata i da su mnoge kliničke studije pokazale njeno blagotvorno dejstvo na zdravlje, kako u borbi protiv efekata starenja i povećanja telesne težine, tako i na nivou funkcije mozga i metabolizma uopšte.

Da li ste se lično uverili u delotvornost ove mešavine kurkume, limuna i crnog bibera?

Zvučalo je neverovatno, ali želela sam i ja da probam, jer mi je to bilo lakše nego da krenem na neke treninge i dijete. Pitala sam i svog nutricionistu šta misli o kurkumi.

Ljiljana Blagojević pre i posle

Ispostavilo se da je kurkuma 400 puta aktivnija ako joj se dodaju limun i biber. Više nisam imala dilemu. I ja sam htela da probam. Kupila sam prah kurkume i svakog dana mešala 20 g praha kurkume sa sokom od pola limuna i sa pola kafene kašičice bibera. Uzimala sam tu mešavinu svakog jutra.

Ljiljana Blagojević tajna
Kako ste se osećali u početku i kojim intenzitetom su nestajali kilogrami?

U početku nisam imala energije. Vremenom sam se svaki dan osećala bolje, pogotovo kad hodam, kad čučnem, kad idem uza stepenice (što je bilo nemoguće u prethodnim nedeljama). Ja sam se merila skoro svaki dan, a obim bokova i struka sam merila jednom nedeljno. Važnije mi je bilo da smanjim obime, tj. konfekcijski broj, nego kilograme. Naravno, značilo mi je i kad vidim da sam 200 g lakša, da ravnomerno mršam i da nema onog jo-jo efekta kada vam se kilogrami vrate posle mesec dana. Čak i kada ne bih videla promene na vagi tešila sam sebe rečenicom: „Šta bi bilo da su mi se vratila poslednja 2 kg koja sam izgubila“. Vremenom sam se stanjila, dobila veće samopouzdanje, a moja koža je opet bila blistava. Ukus napitka je bio baš gadan, ali bila sam manje umorna, a tekstove novih uloga sam pamtila kao od šale. Posle tri meseca bila sam toliko zadovoljna efektima da sam prestala da uzimam ovaj napitak.

Da li ste i dalje bili zadovoljni postignutim i u dobroj formi?

Nisam. Vrlo brzo sam opet osetila bolove u zglobovima nakon plivanja ili malo napornijeg hodanja. Koža mi je opet bila suva, a nažalost ni figura mi više nije bila ista. Ukratko, razlika je bila više nego očigledna.
Razmišljala sam da ponovo počnem da pravim napitak sa kurkumom, ali na moju sreću stiglo je opet leto i odlazak na Sardiniju. Naša prijateljica Italijanka je sada bila još zgodnija i lepša. Počela je da mi se smeje kad sam joj ispričala svoje muke i priznala mi da je i ona prestala da pravi svoju mešavinu iz istih razloga nakon čega je otkrila kapsule koje sadrže sve sastojke naše famozne mešavine kurkume, limuna, bibera i novog pojačivača kurkume - ekstrakt ginginerola bogat đumbirom.

O kakvim je kapsulama reč?

Curcuma Citron+ kapsula sadrži kurkumu koja je 40 puta bogatija kurkuminom nego tradicionalna kurkuma, dok je biber koji je ovde korišćen, mnogo bogatiji piperinom, aktivnim principom koji pomaže iskorišćavanje kurkume u organizmu. Nova kapsula sadrži još i ekstrakt limuna koji obezbeđuje mnogo vitamina C, i najzad, jedan novi element, đumbir, jako koncentrovan u gingerolu. Proizvođač je dodao đumbir, da bi povećao efikasnost kurkume, a dodavanjem bibera, limuna i đumbira, 400 puta je povećana efikasnost kurkumina koji se nalazi u kurkumi. Kao što možete da vidite, ja sam nova žena.
Curcuma Citron+ tretman je tretman za podmlađivanje. Dovoljno je uzeti dve kapsule ujutru i uveče i završili ste posao. Rezultati počinju da se osećaju već posle nekoliko dana. Ja sam ponovo vrlo brzo dovela formu u red, novih bora više nije bilo, a i stare su se teže primećivale. Kada se ujutru pogledam u ogledalu, vidim zaista neverovatnu promenu.
Osećam se sveže i u punoj formi, spremna da se suočim sa svim onim što me čeka u toku dana. Ukratko, ova kapsula donosi još više pozitivnih efekata nego mešavina moje prijateljice.

Da li biste sada nakon svog iskustva preporučili tretman Curcuma Citron+ i drugima?

Vrlo rado preporučujem ovaj tretman svima, i ženama i muškarcima koji žele da ponovo uspostave kontrolu nad svojim telom i da omoguće svom metabolizmu da funkcioniše punom brzinom.
Ako pogledate na Internetu, videćete da sve kliničke studije na naučnim osnovama pokazuju efikasnost kurkume, ukoliko uspemo da je unesemo u organizam u obliku koji se može iskoristiti, kao što je to slučaj sa ovim Curcuma Citron+ tretmanom.
I kao što možete videti na meni – čuveni tretman Curcuma Citron+ postao je moj izvor zdravlja i lepote.

Više odnutritia naučne studije definitivno su pokazale pozitivna dejstva kurkume na zdravlje

Kao i Ljiljana Blagojević, više miliona ljudi u Evropi svakodnevno koristi kurkumu kako bi se rešili svojih najozbiljnijih zdravstvenih problema

Kao i Ljiljana Blagojević, svi poznajemo, u svom okruženju, najmanje jednu osobu koja koristi ili je koristila kurkumu da bi se rešila nekog ozbiljnog zdravstvenog problema (artroza, holesterol, prostata, dijabetes, digestivni problemi, gubitak težine ili generalno, borba protiv svih zapaljenskih bolesti koje su rezultat odredjenog životnog doba). Iako prepoznata i priznata u hiljadama studija kao sredstvo za borbu protiv više od 600 zdravstvenih problema, kurkuma nije dala isti rezultat kod svih pacijenata. Međutim, moglo se vrlo lako zaključiti da je za kratko vreme naša nova kapsula postigla isti rezultat kod svih pacijenata i da je ocena bila jednoglasna. Zapravo, osmišljena je kapsula sa čudesnim efektom po vaše zdravlje, na bazi neverovatne kombinacije aktivnih supstanci sa odloženim dejstvom i sa druge strane, kurkume. Postignuti uspeh je takav da je ovaj novi postupak doprineo takvoj prodaji, da je nemoguće napraviti zalihu proizvedenog preparata.

Da bismo razumeli u čemu je ta nova formula revolucionarna, treba se osvrnuti na dve činjenice:

  1. Biološka raspoloživost kurkume je mala. Drugim rečima, kurkuma dostupna u slobodnoj prodaji malo je rastvorljiva i postoji mogućnost da bude odbačena posredstvom našeg metabolizma, tako da ne bude dovoljno vremena za njeno dejstvo.
  2. Da bi se povećala njena biološka raspoloživost postoje jednostavni načini. Trebalo bi je kombinovati sa drugim aktivnim supstancama, kao što su biber ili limun ili đumbir

Upravo iz tog razloga mi smo napravili sledeću kombinaciju:

  • jedan sasvim novi hiper-koncertovani ekstrakt kurkume bogat kurkuminom visoke biološke raspoloživosti (kurkuma dostupna u prodaji može da sadrži samo 2% kurkumina, dok naša sadrži više od 95%, što znači 50 puta više),
  • 3 fiksatora kurkumina, to jest elementa koji ga vezuju, a to su piperin iz bibera, limunska kiselina iz limuna i gingerol iz đumbira, koji omogućavaju ovom čuvenom kurkuminu da ostane u telu više od 24 sata.

Na osnovu svih studija o kurkumi koje pokazuju značajne rezultate i njeno dejstvo na starenje, njen efekat u borbi protiv bolova u zglobovima, uticaj na gubitak telesne mase i mnogo drugih oblasti zdravlja na koje ona utiče, može se zaključiti da je potrebno 400 mg bioraspoloživog kurkumina dnevno.

Sa samo 2 kapsule Curcuma Citron+ (tako se zove naš preparat) vi ćete moći da osetite sva ova dejstva i to svakoga dana, a kao šlag na torti, tu je i činjenica da zahvaljujući odloženom dejstvu preostala 3 elementa koji ulaze u sastav formule, ova kurkuma deluje tokom 24 sata, za razliku od tradicionalne kurkume koja deluje samo jedan sat.

Kurkuma Tradicionalna Formula

Saveti doktora

J.P. Parisot
Evo šta nam je rekao dr J.P. Parisot, nadležni iz službe koja je osmislila ovu čuvenu kapsulu Curcuma Citron+

Ova dvoslojna kapsula, inače 2700 puta jača od kurkume koja se može naći u prodaji, mogla bi imati takvu moć da napravi pravo čudo u oblasti zdravlja, time što bi vam donela podjednaku količinu pozitivnih dejstava po vaše zdravlje, kao više od jednog kilograma kurkume i to ako biste uzimali samo 2 kapsule dnevno.

Evo zbog čega su 2 kapsule CURCUMA CITRON+ efikasnije za vaše zdravlje nego 1 kg klasične kurkume

Kurkuma Tabela

Curcuma Citron+

Informacije o Proizvodu:

Sastojci:

Suvi ekstrakt korena kurkume (Curcuma longa) standardizovan na 95% ukupnih kurkuminoida,Citrusni pektin,Suvi ekstrakt ploda crnog bibera (Piper nigrum) 4:1,Suvi ekstrakt korena đumbira (Zingiber officinale) standardizovan na 5% gingerola,maltodekstrin, sredstvo protiv zgrudnjavanja: magnezijum stearat (E470 b), kapsula: želatin.

Način upotrebe:

Popiti 2 kapsule dnevno uz obrok i dosta vode.

Napomene:

Za vreme upotrebe proizvoda uzimati dosta vode (minimum 8 čaša dnevno). Pre upotrebe konsultovati se sa lekarom ili farmaceutom.

Upozorenja:

Dodaci ishrani nisu zamena za raznovrsnu i uravnoteženu ishranu i vođenje zdravog načina života. Preporučena dnevna doza se ne sme prekoračiti. Proizvod nije namenjen osobama osetljivim na neki od sastojaka proizvoda, osobama mlađim od 18 godina, trudnicama i dojiljama. Proizvod se ne preporučuje osobama sa opstrukcijom žučnih puteva i kamenjem u žuči, osobama sa gastroezofagusnom refluksnom bolesti (GERB) i sa istorijom peptičkog ulkusa, pacijentima na antikoagulantnoj terapiji ili sa poremećajima koagulacije krvi. Osobe obolele od kancera pre upotrebe proizvoda treba da se konsultuju sa lekarom. Istovreme- na upotreba proizvoda sa lovastatinom, klindamicinom, tetraciklinima ili digoksinom, kao i sa suplementima i hranom koji sadrže karotenoide i minerale može smanjiti apsorpciju i iskoristljivost navedenih lekova i nutrijenata. Moguća neželjena dejstva obuhvataju gastro- intestinalne simptome, kao što su mučnina, nadutost, grčevi, gasovi i dijareja.