Opširnije

Koristite Core Forte za potpuno pročišćenje vaših arterija i celog krvnog sistema

Prirodan, bez rizika i pre svega brz, ovaj sapun iznutra čisti vaše arterije i pročišćava vašu krv. Vaš vaskularni sistem prolazi kroz jedno temeljno i pažljivo čišćenje.

1. DAN

Arterije, vene i krvni su- dovi su zagađeni toksinima, šećerima i mastima. Dolazi do suženja arterija, formiranjem ateroma i cirkulacija krvi je usporena.

10. DAN

Core Forte počinje svoje čišćenje, ploče ateroma se rastvaraju, toksini se odvajaju od zidova.

15. DAN

Vaše arterije, vene i krvni sudovi su normalni, očišćeni od strane Core Forte-a. Srce funkcioniše dobro, zaštićeni ste od kardio-vaskularnih bolesti.

Svakog dana, Core Forte eliminiše štetni otpad koji zapušava i oslabljuje vašu cirkulaciju krvi (arterija, vena, krvnih sudova)

Eliminiše toksine, teške metale, višak masti i šećera koji se sakupljaju u krvi i lepe na zidove arterija. Od prvog dana korišćenja, Core Forte započinje veliko čišćenje vašeg vaskularnog sistema. Tokom korišćenja, cirkulacija se poboljšava, mikrocirkulacija se vraća na mesto, tkiva su dobro prokrvljena i organi su dobro oksidirani.

1. DAN

Core Forte
započinje veliko čišćenje. Urin je veoma taman.

5. DAN

Zidovi vena su očišćeni, urin je sve manje zamućen.

15. DAN

Arterije su dobro pročišćene. Uspostavljen je normalan protok krvi. Urin je savršeno čist.

J.P. Parisot, lekar opšte prakse

KAKO OVO TAČNO FUNKCIONIŠE?

1Oslobađa svoje aktivne sastojke u tankom crevu
Ujutru i uveče, pre spavanja, uzmite jednu kapsulu Core Forte-a sa velikom čašom vode. Nekoliko minuta kasnije, aktivni sastojci su oslobođeni u vaš organizam. Zatim se oslobađaju u krv sve do najmanjih krvnih sudova.

2Aktivni sastojci započinju svoje veliko čiš­ćenje
Tokom celog dana i noći, krv je oslobođena od toksina, zidovi arterija, vene i krvni sudovi su dobro pročišćeni za vaše dobro, vaše zdravlje i vašu kardiovaskularnu i moždanu sigurnost.

3Arterije su trajno zaštićene
Nakon delovanja aktivnih sastojaka Core Forte-a, arterije su čiste, oslobođene od svih otpada, pločice ateroma su razgrađene. Krv brže cirkuliše, puna je kiseonika i savršeno ishranjuje sva tkiva.

4Aktivni sastojci započinju svoje veliko čiš­ćenje
Otpadi i toksini koji su uklonjeni od strane pročišćavajućih agensi Core Forte-a su eliminisani prirodnim putem kroz vaš urin, njegova tamna boja vam to i dokazuje. Vaskularni sistem je čist, nema više toksina, otpada, kao ni taloženja šećera i masti.

CoreForte

Uputstvo za upotrebu:
Sastojci:

ZRNO SOJE U PRAHU (GLYCINE MAX) STANDARDIZOVANO NA MIN 95% FITOSTEROLA, HYDROVAS 10® SUVI EKSTRAKT PLODA MASLINE (OLEA EUROPAEA) STANDARDIZOVAN NA 10% HIDROKSITIROZOLA I TIROZOLA, MONAKTIVE® - FERMENTISANI CRVENI PIRINAČ (MONASCUS PURPUREUS) STANDARDIZOVAN NA 3% MONAKOLINA K, SUVI EKSTRAKT KAKAA (THEOBROMA CACAO), STANDARDIZOVAN NA MIN 10% POLIFENOLA, OMEGA-3 MASNE KISELINE POREKLOM IZ RIBLJEG ULJA (SA 18% EPA I 12% DHA), MALTODEKSTRIN, SREDSTVO PROTIV ZGRUDNJAVANJA: MAGNEZIJUM STEARAT, KAPSULA: ŽELATIN.

Način upotrebe:

Popiti 2 kapsule dnevno uz dosta vode.

Namena proizvoda:

Dodatak ishrani na bazi ekstrakata biljaka i omega-3 masnih kiselina. Proizvod sadrži polifenole poreklom iz maslinovog ulja koji doprinose zaštiti lipida krvi od oksidativnog stresa.

Upozorenje:

Dodaci ishrani nisu zamena za raznovrsnu i uravnoteženu ishranu i vođenje zdravog načina života. Preporučena dnevna doza se ne sme prekoračiti. Proizvod nije namenjen osobama osteljivim na neki od sastojaka proizvoda, trudnicama i dojiljama. Proizvod se ne preporučuje osobama sa opstrukcijom žučnih puteva i kamenjem u žuči, osobama na terapiji lekovima za snižavanje masnoća u krvi (antilipidemicima), osobama sa oboljenjima jetre i kod osoba sa povišenim nivoom aminotransferaza (transaminaza). Moguća neželjena dejstva obuhvataju gastrointestinalne simptome, kao što su nadutost, gorušica i konstipacija.

Napomena:

Pre upotrebe konsultovati se sa lekarom ili farmaceutom.