Opširnije

Koristi se u bolnici

Nije redak slučaj da lečenje osoba koje treba da se podvrgnu operaciji i koje pate od prekomerne težine (treba veoma brzo da smršaju) prati supa od kupusa. Kupus je istinski čistač organizma. Deluje gotovo kao detoksikator pomaže funkcionisanju metabolizma u potpunosti.

Oprah Winfrey to potvrđuje...

Čuvena Oprah Winfrey je napravila svoje savršeno oružje protiv viška kilograma. Ova poznata zvezda američke televizije je dugo patila od viška kilograma, sve do dana kada je otkrila supu od kupusa. Od toga ja napravila bestseler, pravu metodu za gubitak kilograma uz pomoć kupusa.

Garancija

Ili ćete smršati, ili vam vraćamo novac. Imate 30 dana da isprobate ChouxForte, a da ne rizikujete nijedan dinar. Ukoliko niste zadovoljni rezultatima, dovoljno je da nam pošaljete Vaše načete ili čak prazne kutije i račun, a mi ćemo Vam po prijemu vratiti novac u iznosu Vašeg tretmana, poštanskom uputnicom na Vaše ime i bez ikakve diskusije.

Nauka je stavila supu u kapsulu

4 cinije kupusa u 1 kapsuli

Nažalost, nisu svi bili spremni na to da jedu svakog dana supu od kupusa. Ne pričam o mirisu koji se širi po celoj kući, ni o dosadnoj pripremi. Jedna laboratorija je imala ideju da stavi supu u kapsulu. Dobila je 100% prirodnu kapsulu bez ikakvog ukusa. Ali dobra vest nije samo to. Zahvaljujući njenom patentiranom procesu izrade, ova koncentrovana kapsula je efikasnija nego uzimanje 4 činije supe od kupusa dnevno. Zbog toga su 3 pilule dnevno dovoljne.

U stvari, u samo jednoj kapsuli nalaze se više od 4 činije supe od kupusa. Nema potrebe da vam crtam o njenoj efikasnosti. Probajte bez rizikovanja ijednog dinara.

Koji su rizici od uzimanja Choux Forte®-a?

Generalno, nema opasnosti od uzimanja Choux Forte-a, jer su svi sastojci 100% prirodni i prisutni u našoj ishrani. Hvala što poštujete uslove upotrebe koji su dati niže (dole):

  • Uzimanje Choux Forte-a uz lekove ili antibiotike: Nijedna interakcija (uzajamno dejstvo) izmedju sastojaka formule i lekova nije prijavljena do danas. Ipak, ako imate i najmanju osetljivost na ekstrakt od listova kupusa, savetujemo Vam da se konsultujete sa Vašim lekarom pre uzimanja bilo kog dodatka ishrani
  • Uzimanje Choux Forte-a u trudnoći: Choux Forte je napravljen od sastojaka koji su prisutni u našoj ishrani i ne sadrži nijedan hemijski sastojak, dakle, ne postoji nikakav rizik od uzimanja Choux Forte-a u trudnoći. Međutim, u nekim retkim slučajevima, ako ste alergični na ekstrakt listova kupusa koji sadrži Choux Forte, savetujemo vam da se konsultujete sa vašim lekarom pre uzimanja bilo kakvog dodatka ishrani.
  • Choux Forte za dijabetičare: Choux Forte je bezopasan za dijabetičare. Sadrži ekstrakte listova kupusa koji dokazano deluju pozitivno (da saznate više o tome, pročitajte sekciju o sastojcima).
  • Moguće alergijske reakcije: Mali broj ljudi može imati alergijske reakcije na pojedine biljke u bilo kom jestivom proizvodu. Ako činite deo ovih retkih osoba koje imaju alergijske reakcije na ekstrakt listova kupusa, treba da se konsultujete sa Vašim lekarom pre uzimanja Choux Forte-a.
  • Doziranje: Poštujte preporuku proizvođača. Nemojte da prekoračite preporučenu dozu od 3 kapsule dnevno.

Choux Forte

UPUTSTVO ZA UPOTREBU
Etiketa:
Kliknite ovde da biste uvećali.