Opširnije

UVERITE SE I SAMI U EFIKASNOST!

REZULTATE ĆETE OSETITI SVAKOG JUTRA!

OD SADA JEDAN TRETMAN CANDIGEST ZA OTKLANJANJE VIŠE OD 85% ZDRAVSTVENIH PROBLEMA

35% BOLJE PRAŽNJENJE VEĆ PRVOG DANA:

Ovo je impresivno! Već nakon prve upotrebe osetićete efekte Candigest-a. bolovi će se smanjiti, pražnjenje poboljšati, zapravo osetićete veliko poboljšanje kako u fizičkom tako i u moralnom smislu.

ZA SAMO NEKOLIKO DANA ELIMINISANO JE 100% OTPADA I TOKSINA

Rezultati ovog tretmana su odmah vidljivi:

  • Vaši crni podočnjaci su nestali i izgledate bolje,
  • Vaše varenje je mnogo bolje, nemate više gorušicu,
  • Pražnjenje creva je poboljšano, idete redovno u toalet,
  • Osećate se lakše: nadutost i gasovi su nestali,
  • Bolovi u zglobovima i mišićima su nestali,
  • Izgledate podmlađeno, bore blede a vaša koža je glatka i zategnutija.

KAKO DELUJE CANDIGEST?

 

FAZA 1

Ujutru i uveče pre spavanja popijte po jednu kapsulu Candigest-a sa velikom čašom vode. Nakon samo nekoliko minuta, aktivni čistači se oslobađaju u želucu. Ovi aktivni prirodni agensi na kraju završavaju u crevima.

 

FAZA 2

Tokom noći, aktivni sastojci iz Candigest-a rade kao hiljade malih četki čisteći zidove vaših creva. Vaše debelo crevo je očišćeno, oslobođeno toksina, hidrirano i zaštićeno, a vi se osećate preporođeno.

 

FAZA 3

Candigest postavlja zaštitni i hidratantni omotač u celom digestivnom sistemu. Ovaj omotač omogućava brzu obnovu crevne flore i trajnu zaštitu.

 

FAZA 4

Sledećeg jutra, svi toksini i sav otpad će biti eliminisani iz organizma putem stolice. Paraziti, toksini, teški metali, gljivice i loše bakterije… sav ovaj otpad će biti eliminisan u stolici. Njegova neuobičajena boja to i dokazuje.

Candigest

UPUTSTVO ZA UPOTREBU

Sastojci:

L-GLUTAMIN, EKSTRAKT SMOLE TAMJANA (BOSWELLIA SERRATA), STANDARDIZOVAN NA MIN. 65% BOSVELINSKE KISELINE, SREDSTVO PROTIV ZGRUDNJAVANJA: MAGNEZIJUM STEARAT, SREDSTVO ZA DOPUNJAVANJE: MIKROKRISTALNA CELULOZA.

Način upotrebe:

Popiti 2 kapsule dnevno.

Napomena:

Pre upotrebe konsultovati se sa lekarom ili farmaceutom

Upozorenja:

Dodaci ishrani nisu zamena za raznovrsu i uravnoteženu ishranu i vođenje zdravog načina života. Preporučena dnevna doza se ne sme prekoračiti. Proizvod nije namenjen osobama osetljivim na neki od sastojaka proizvoda, trudnicama i dojiljama, osobama sa insuficijencijom bubrega ili jetre. Moguća neželjena dejstva obuhvataju gastrointestinalne simptome, kao što su zatvor i nadimanje.

Etiketa:
Kliknite ovde da biste uvećali.