Opširnije

Marijana, domaćica i majka iz Beograda, slučajno je otkrila tajnu kako da smrša
bez teške dijete

Sa čudesnom kafom uspela je da izgubi 24 kg za manje od 2 meseca, i to ne bilo kakve kafe... Pročitajte Marijanino pismo namenjeno svima koji pate od suvišnih kilograma

„Pre nego što vam ispričam više o ovoj posebnoj kafi, moram da vam kažem kako pre ovog otkrića nisam uspevala da smršam. Tako sam sa 34 godine imala 81 kilogram, na 164 cm visine. Bila sam blizu prave gojaznosti. Počela sam dobijam sve te kilograme posle udaje u 23. godini, a zatim i posle rođenja Stanka, mog prvog deteta. Verujte mi, iako sam se redovno borilasa kilogramima, izgubila sam mnogo bitaka i uveliko se pomirila sa sudbinom.

I dalje sam bila debela

Ukratko, navikla sam se na ideju da ću uvek biti debela. Izbegavala sam da obučem kupaći kostim, uvek nalazeći neki dobar izgovor. Nisam uspevala da se pristojno obučem i shvatila sam da niko ne obraća pažnju na mene. Čak ni moj muž... osećala sam da se sve više i više udaljava od mene. Uprkos svemu, život se nastavio, sve do dana kada smo suprug i ja pozvani da provedemo vikend u avgustu kod moje prijateljice Ivane, na selu. Isplanirali smo da kod njih provedemo 3 dana, i prvu noć smo legli malo kasnije. Kada sam se ujutru probudila posle kratkog sna, poželela sam da popijem šoljicu dobre kafe. Svi su još uvek spavali, a ja sam krenula u kuhinju pazeći da nikoga ne probudim. Stavila sam vodu da se ugreje i počela da tražim kafu. Ugledala sam malu kutiju koja je ličila na veliku paklu cigareta sa kesicama unutra. Na njoj je bila ilustracija kafe i pisalo je Cafe Form®. Za mene je to bila kafa koja će mi dati energiju. Stavila sam kesicu kafe u vruću vodu i popila je. Imala je ukus dobre instant kafe!

Količina hlorogene kiseline (aktivni sastojak Cafe Form®-a za mršavljenje)

Osećala sam manju nadutost i olakšanje!

Dan je dobro protekao, moji prijatelji su zaista divni ljudi. Osećala sam da sam u punoj formi i na kraju dana sam mnogo manje osećala nadutost, koja mi je ranije stalno smetala. Sve sam to pripisala čistom vazduhu!!! Sutradan sam opet ustala pre svih - znate kako je kada ne spavate kod kuće. Popila sam još jednu kesicu ove kafe. Iznenadila sam se kada sam primetila da mi je stomak mnogo ravniji. Za tako kratko vreme nisam više imala osećaj nadutosti. Isto tako mi je i probava bila bolja nego obično. Uveče, kada sam se izmerila, u želji da shvatim šta se deša va, videla sam da sam izgubila 1,6 kilograma za manje od dva dana, i to bez imalo odricanja. I to bi mogao da bude kraj priče, ali...

Prijateljica mi je napokon dala odgovor

Na dan našeg odlaska ustala sam malo kasnije, a Ivana je već doručkovala u kuhinji. Kao po običaju, želela sam da stavim kesicu kafe u moju vruću vodu. Ali me je ona zaustavila i rekla: „Marijana, to nije obična kafa, to je kafa za mršavljenje.“ Objasnila mi je kako je ove kesice zaboravila jedna prijateljica iz Pariza, kada je bila kod nje za Uskrs. Ta prijateljica, koja živi u Francuskoj, je izgubila 32 kilograma za nekoliko meseci pomoću ovih kesica za mršavljenje. Pokazala mi je njene impresivne fotografije; od gojazne osobe postala je vrlo seksi žena. Želela sam da se i moja prijateljica uveri, stala sam na vagu da joj pokažem da sam izgubila 2,3 kilograma za manje od 3 dana. Iako više ni u šta nisam verovala, pitala sam prijateljicu da li mogu da uzmem preostale kesice (bilo ih je još 9), naravno htela sam i da ih platim. Rekla mi je da ih uzmem i da njena prijateljica neće praviti problem zbog toga

Pojurila sam da odgovor pronađem na Internetu

Čim smo stigli kući, imala sam jednu, odnosno dve stvari koje sam htela da razjasnim:
1) da istražim na internetu zbog čega te kesice imaju toliku moć mršavljenja i da li taj čudesan proces za mršavljenje zaista nema kontraindikacije i nije opasan po moje zdravlje;
2) da li mogu da poručim dodatne kesice, i da se konačno rešim suvišnih kilograma. Ubrzo sam se i sama uverila pronašavši na intenetu sajt posvećen Cafe Form® kesicama, jer je na tom sajtu detaljno objašnjeno kako njen glavni sastojak, ekstrakt zelene kafe, visokokoncentrovan, od neprženih zrna i bez kofeina, deluje na metabolizam pomažući mu da, u isto vreme, neutrališe i eliminiše masnoću i šećer. Takođe sam otkrila zašto je taj ekstrakt kafe tako redak:
1) zrna kafe nisu pržena da bi se sačuvala moć topljenja masnoća;
2) bez kofeina je da bi svako mogao da ga koristi.

Osećala sam da mi je ovo životna prilika

Nakon svih tih dobrih vesti, želela sam odmah da je poručim, i tada sam morala da zovem Ivaninu prijateljicu u Francuskoj, jer kesice nisu bile dostupne u Srbiji. Izabel (tako se zove) je bila vrlo simpatična. Ispričala sam joj da sam greškom iskoristila njene kesice, i da sam preostale ponela sa sobom i da sam spremna da joj ih platim. Ljubazno je to odbila i predložila da mi poruči i pošalje Cafe Form® tretman. Novac ću joj vratiti za Božić kada opet bude dolazila u Beograd. Dugo smo razgovarale o njenom gubitku kilograma i kako joj se život promenio otkad ima novu siluetu. Tako sam nastavila da svako jutro uzimam svoju kesicu Cafe Form® bez prekida. Verujem da razumete zašto nikako nisam htela da prekidam svoj tretman.

Otkako sam izgubila sve one suvišne kilograme, moj muž me neprestano fotografiše, kao da sam postala supermodel

Rezultati su bili prebrzi da bih stala

Bila sam više nego motivisana. Glavni razlog bili su vidljivi rezultati. Posle samo nedelju dana sam izgubila 4,3 kilograma, a sledeće nedelje još 4,1 kilogram. Iako sam u narednim nedeljama izgubila nešto manje, da bih nakon 2 meseca dostigla težinu od 57 kilograma. Izgubila sam ukupno 24 kilograma. Uvidela sam da sa novim stasom više ne prolazim neprimećeno. Čak se i moj muž promenio prema meni, počeo je da me dodiruje u prolazu. Istina je da sam sve te kilograme izgubila veoma brzo, bez mučnih dijeta ili odricanja od bilo čega što volim. Dostigla sam svoju idealnu težinu i sačuvala formu. Pre mesec dana dobila sam pismo od francuske laboratorije. Najavili su lansiranje Cafe Form®-a u Srbiji i dobili su moju adresu preko Izabel. Ja sam, naravno, pristala da se objavi moja priča, jer sam pomislila na sve one koji, kao i ja pate od viška kilograma. Morala sam da im prenesem svoje iskustvo. Uostalom, to je bilo najmanje što sam mogla da učinim u znak zahvalnosti Cafe Form®-u.”

Intervju sa doktorom

Dr Kantor nam objašnjava kako se Cafe Form® bori sa 5 glavnih uzroka viška kilograma

Dobre vesti: preterano uzimanje hrane nije glavni uzrok

Dr Kantor:
Međunarodni medicinski stručnjak na području ishrane i mršavljenja

Dr Kantor nam objašnjava kako Cafe Form® deluje na tih 5 nivoa:

Razlog 1: Šećeri koje sadrži vaša hrana imaju negativne efekte na vašu liniju. Oni uzrokuju lučenje insulina koji podstiče pretvaranje šećera u masti. Ekstrakt zelene kafe od neprženog zrna i bez kofeina sadržan u Cafe Form®-u, pomoći će vam da neutrališete ovaj mehanizam. Dakle vaš organizam će sagoreti masnoće, umesto da ih skladišti u osetljivim zonama.

Razlog 2: Masne materije sadržane u vašoj ishrani odgovorne su za kalorijsku neravnotežu što je veoma štetno. Delovanje ekstrakta kafe potpomognut vlaknima akacije sadržanima u Cafe Form®-u, omogućuju vam lakše sagorevanje masti i njihovo izbacivanje iz organizma.

Razlog 3: Kada prođe bezbrižan period adolescencije, kada možemo sve da jedemo, a da se ne ugojimo, smanji se i funkcija metabolizma. Treba ga probuditi. Vlakna akacije i ekstrakt zelene kafe nahraniće vašu crevnu floru i imaju dokazano dejstvo probiotika. Tako ćete opet imati dobru probavu i osetićete se lakše.

Razlog 4: S modernim načinom života, loše navike u ishrani dovode do nepravilnog rada creva i lošeg varenja. Tako su stomak i regija oko stomaka prvi deo tela gde primećujete štetu. Stomak je nadut i izobličen. Vlakna akacije deluju na creva tako što ubrzavaju njihov rad, i na taj način vam pomažu da eliminišete vodu i masne naslage oko osetljivih zona. Nadimanje se smanjuje i stomak je ponovo ravan.

Razlog 5: Grickanje i neprekidan osećaj gladi su dva najgora neprijatelja vaše linije. Dva glavna sastojka Cafe Form®-a, ekstrakt i vlakna akacije, deluju upravo na nagon borbe protiv gladi i pružaju vam osećaj sitosti.

Samo jedna kesica dnevno je dovoljna

Dovoljna je samo jedna kesica dnevno, iako oni koji žele brzo da smršaju mogu uzeti i dve. Prijatnog je ukusa i bez neželjenih efekata. Oduvek se znalo da kafa povećava telesnu temperaturu (na taj način povećava i našu sposobnost da izbacimo štetne materije). Pržena kafa koju pijemo svaki dan izgubila je većinu svojih kvalitetnih svojstava.

Jedna kesica Cafe Form®-a ima isto dejstvo na vašu liniju kao 100 šoljica obične kafe bez smetnji prilikom sna i na nervni sistem.

CaféForm

Etiketa:
Kliknite ovde da biste uvećali.