Opširnije

ArthroGloves®: rukavice PROTIV ARTROZE

Oslobodite se artroze ruku jednom zauvek, bez ikakvog leka! Da! Bez ikakvog leka! Samo pomoću inovativne, blage, alternativne metode: rukavice protiv artroze, prijatne za nošenje, napravljene po najsavremenijoj medicinskoj tehnologiji od specijalnog materijala tako da deluju na sve simptome bolesti i efikasno pomažu u eliminisanju tegoba.

ArthroGloves® rukavice deluju na artrozu ruku tako što eliminišu upale, blokade i bolove:

  • Sprečavaju izjedanje (habanje) hrskavice i zglobova
  • Smanjuju i sprečavaju upale
  • Štite kosti od trenja
  • Ispravljaju deformisane delove
  • Uspostavljaju bolju cirkulaciju

Višestruko delovanje = vrhunska efikasnost:: omogućavaju kontinuiranu masažu zone koju pokrivaju, imaju prilagođene tačke kompresije, omogućavaju zagrevanje i zaštitu ruke kao i širenje magnetnih talasa koji stimulišu isceljenje.

Protiv bolova, protiv upala

Ruke i zglobovi oboleli od artroze su bolni: hrskavica se uništava i dolazi do pojave upala. Sa ArthroGloves® rukavicama hrskavica zglobova ruke je zaštićena i stalno pod idealnim pritiskom zahvaljujući specijalnom materijalu od kojeg su rukavice napravljene. Usled njihovog delovanja upala nestaje a vi opet možete slobodno i bezbolno da pokrećete prste i zglobove šake bez ikakvih smetnji.

Kosti se dodiruju jer je hrskavica izjedena
Hrskavica je obnovljena i nema više trenja
hands
Obnovljena hrskavica

Kada je hrskavica suviše istrošena, prilikom svakog pokreta dolazi do direktnog dodira kostiju i zbog toga se javljaju bolovi. Uz pomoć ArthroGloves® rukavica, hrskavica se obnavlja, kosti se opet vraćaju u normalan položaj, više nema direktnog dodira između njih. Blokade su eliminisane.

Radiografski snimak potvrđuje obnovu hrskavice, ispravljanje kostiju, nestanak upala, popravku i gipkost zglobova

Nikada tradicionalna medicina nije postigla takve rezultate!

Ove rukavice predstavljaju potpuno novu, radikalnu metodu za oslobađanje od artroze ruku, mnogo efikasniju od unutrašnjih tretmana. Ovo je jedan od najvećih uspeha savremene prirodne medicine. Dok ih nosite, one sve vreme dubinski deluju na sve uzroke i u isto vreme iskorenjuju simptome.

Arthrelix test
1. Tačke magnetne stimulacije koja dovodi do oporavka

Rukavice sadrže tačke pritiska sa magnetima koji su postavljeni upravo na mestima na kojima su zglobovi pogođeni artrozom. To su tačke magnetne stimulacije koja podstiče oporavak i trenutno donosi olakšanje u tretiranim delovima šake. Te tačke deluju zahvaljujući magnetima koji stimulišu isceljenje i eliminišu bolove.

2. Vlakna koja popravljaju stanje zglobova

Rukavice su proizvedene od specijalnog materijala sačinjenog od medicinsko-reparirajućih vlakana. Ta vlak­na vrše idealnu kompresiju kako bi se sprečilo oticanje prstiju. Ona, takođe, omogućavaju toplotno terapeutsko delovanje jer zagrevaju rukе, uspostavljaju dobru cirkulaciju krvi i na taj način pomažu u eliminisanju upale.

ArthroGloves

  • Ublažavaju bolove
  • Ispravljaju kosti
  • Popravljaju zglobove
ruke