Opširnije

STOP artrozi
Recite STOP artrozi

Kako možete imati (vrlo brzo) nove zblobove, zahvaljujući iznenađujućem otkriću: Proteinu puža!

Svojim neverovatnim sastavom, Arthrelix suzbija 7 poznatih uzroka odgovornih za nastanak artroze i njene posledice (bolovi, poteškoće i ograničenje pokreta).

Arthrelix protein puza

Zahvaljujući eliksiru ARTHRELIX, Svetlana Bojković je uspela da se oslobodi bolova u zglobovima i da povrati radost življenja

Arthrelix Svetlana Bojkovic

Svetlana Bojković:
"Želim sa vama da podelim tajnu koja mi je pomogla da se rešim bolova u zglobovima, koji su pretili da me spreče da vodim normalan život i moj rad"

Kako je Ceca Bojković rekla STOP artrozi!
Već par godina unazad , povremeno sam počela da osećam bolove u šakama i prstima, kolenima, pa čak i u leđima. Očekivala sam da će to samo od sebe proći, ali nije! Želela sam, naravno, da bolovi prestanu... Prvi put sam pomislila da starim i to mi se, naravno, nije nimalo dopalo! Zato sam odlučila da nešto preduzmem i da se, ako je moguće, vratim u svoju dobru formu. Ne volim da uzimam analgetike, jer pomažu trenutno, a ne leče, pa sam u raznoraznim ženskim razgovorima, čula od jedne svoje poznanice za ARTHRELIX, čudesan eliksir, obogaćen proteinima puža.

Mislila sam da ću morati da prestanem da se bavim poslom koji volim. Iako skeptična, želela sam da probam i da sebi pomognem, jer sam se plašila da će se moje tegobe pogoršati i da će me one onemogućiti da radim normalno, da ću, možda, zbog fizičkog bola, gubiti koncentraciju na sceni, da mi, prosto rečeno, neće biti ugodno da živim.
Odlučila sam se za ARTHRELIX, želeći da pobedim svoju fizičku nemoć. Verovali, ili ne, posle samo 2 nedelje od početka korišćenja ARTHRELIX tretmana, moje tegobe su se znatno ublažile, a posle nekoliko nedelja, ponovo sam se osećala toliko dobro, da sam i zaboravila da mislim o starosti i nemoći. Zato, dragi moji, počnite sa terapijom što pre. Čak iako je u vašem slučaju artroza već uzela maha, to ne znači da nema spasa.
Tajna je u čudesnoj formuli ARTHRELIX. Pored 4 glavne 100% prirodne komponente, glukozamina, hondriotina, kolagena, elastina, Artherlix je obogaćen biološkim proteinima puža. Na internetu možete proveriti klinički testirane karakteristike ovog hiperaktivnog proteina. Zaista, pužev protein sadrži više od 17 aktivnih sastojaka protiv starenja koji su 100% prirodni. Pored alantoina, elastina, peptida glikolne kiseline i brojnih vitamina, koji podmlađuju tkiva i kožu, ovaj čudesni protein sadrži, takođe, dragocene amino kiseline lizin i arginin. Ova 2 agensa omogućavaju vašem organizmu da se regeneriše na svim nivoima, između ostalog:

 • Jačaju vaš koštani sistem.
 • Poboljšavaju varenje i rad creva.
 • Štite vas od bolesti i jačaju vaš imuni sistem.
 • Optimizuju srčanu funkciju.

Probajte bez rizika od gubitka ijednog dinara. Probajte kao i ja, meni je pomoglo! Znajte da vam je laboratorija koja omogućuje prodaju Artherlix-a u Srbiji dala garanciju "Zadovoljni, ili vraćamo novac". Znači, ne rizikujete gubitak ijednog dinara. Pošto sam lično jako zadovoljna upotrebom Atrhrelix-a, iz laboratorije su me zamolili da moje lično iskustvo podele kao jedan od primera uspeha proizvoda Arthrelix. Odmah sam pristala, jer ono što je Arthrelix učinio za mene je zaista sjano i ne vidim razlog da to ne podelim sa svima. Ne gubite vreme, pokušajte da se pomoću Atrhrelix-a oslobodite artroze. Budite uporni, ne dajte da vam mladost pobegne. Zadržite je što duže!

Vaša Svetlana B.

Svetlana Bojković
JEDNO NEVEROVATNO OTKRIĆE

Sve je počelo 1980. godine na Kritu

Priča počinje u Heraklionu, 1980. godine. Ekipa istraživača odlučuje da otkriju tajnu staru vekovima: zašto na Kritu praktično nema artroze ( 8 puta manje slučajeva na Kritu)? posle skoro 8 godina ispitivanja i analiza, odgovor je pao kao bomba: odgovoran za odsustvo artroze jeste puž.

Zaista, puž predstavlja omiljenu namirnicu lokalnog stanovništva i redovno se koristi u ishrani. Istraživači su primetili da puž sadrži jedinstveni protein (jedini je koji ga ima u izobilju). Ovaj protein ima neverovatnu moć, koju možete da proverite na postavljenim fotografijama, odrađenim bez trikova.

Arthrelix Pre i Posle Atrhrelix-a

Kao što možete videti, zahvaljujući njegovom "čudesnom" proteinu, puž je sposoban da regeneriše, rekonstruiše i stvori ožiljak na mestu pukotina na kućici. Puž je jedina životinja koja ovo može da uradi gotovo u trenutku.

ZADIVLJUJUĆI SASTAV ELIKSIRA ARTHRELIX VRAĆA POKRETLJIVOST VAŠIM ZGLOBOVIMA
Arthrelix Sastav

1. Oštećeni zglob

3. Kontakt kost na kost je veoma bolan u odsustvu hrskavice ili "jastučića" koji ih odvaja

4. Ostaci mrtvih ćelija sprečavaju oporavak zgloba

5. Dehidracija olakšava oštećenje zgloba

6. Oštećena hrskavica se istanjuje svakoga dana

2. Zdravi zglob

7. Glikolna kiselina rehidrira zglob, koji je ponovo, podmazan

8. Kolagen obezbeđuje ovaj “gel za lepljenje”, koji dozvoljava zglobu da se oporavi

9. Glukozamin zajedno sa kondroitinom dozvoljava rekonstrukciju hrskavice, koje absorbuje šokove

10. Alantoin izbacuje otpadne materije, koji zaustavljaju oporavak

Puz odmah popravlja

15 minuta je dovoljno da deluje u dubinu
 • Bolovi u zglobovima se odmah smanjuju ,zahvaljujući 100% prirodnom antiinflamatornom dejstvu
 • Hrskavice su očišćene u dubini od izumrlih ukrštenih ćelija
 • Hrskavice su intezivno rehidrirane. Zglob ponovo postaje fleksibilan i pokretan
 • Hrskavice su ishranjene u dubini i rehidrirane su na prirodan način
 • Ovaj protein je veoma jak antioksidans,koji se bori protiv starenja ( zbog toga Krićani imaju najduži životni vek u Evropi)
Otkrijte i ostale prednosti Arthrelix-a, prvog eliksira mladosti:
Arthrelix Pazanja

 • Podmađivanje kože (sprečava bore, dajući jedrinu i elastični izgled kože)
 • Smanjuje holesterol
 • Suzbija arterijsku hipertenziju
 • Suzbija stomačne probleme
 • Suzbija aterosklerozu
 • Sa prijatnim ukusom pomorandže
100% garancija zadovoljni ili vraćamo novac
Arthrelix Boca

Ovaj 100% prirodni eliksir sada je dostupan i u Srbiji. Ima sve garancije i sertifikate. Imate na raspolaganju 30 dana od dana završetka svog programa, da biste konstatovali da su artroza i bolovi nestali. U suprotnom, vratite boce, čak i prazne, zajedno sa računom, i odmah ćemo vam vratiti novac poštanskom uputnicom na vaše ime.

Besplatno: Sprej Arthrelix
Arthrelix Spray

Uz svaku porudžbinu Arthrelix kompletnog programa i Arthrelix kompletnog komfornog programa na poklon ćete dobiti Sprej Arthrelix, koji deluje lokalno smanjujući odmah bolove i koji omogućava dvostuko dejstvo kako spolja tako i iznutra.

Svedočanstva

 

Petar, 68 godina: "Moj bratanac je primetio da od kada radi kao skupljač puževa za jednu farmaceutsku laboratoriju, sve njegove rane i povrede zarastaju neobično brzo. Upravo on mi je predložio da probam eliksir koji proizvodi laboratorija za koju je radio. U to vreme sam trpeo strašne bolove u leđima i kolenima. Bio sam prilično skeptičan, ali vreme je pokazalo da je bio u pravu. Više ne osećam nikakve bolove i mogu slobodno da se krećem. Opet bez problema mogu da idem na izlete sa svojom ženom. Hvala vam!˝

 

Evica, 62 godine: "Nisam mogla da se krećem bez štapa jer kada bih punom težinom stala na levu nogu bol u kolenu je bio nepodnošljiv. A onda sam probala Arthrelix Extra Forte. Nakon samo 30 dana ponovo sam hodala normalno. To što nisam morala da se podvrgnem operaciji i što se sada krećem bez ikakvih problema, premašilo je sva moja očekivanja.˝

 

Mihajlo, 54 godine: "Više ne osećam bolove u zgobovima. Ponovo igram tenis, iako pet godina nisam mogao ni da uzmem reket u ruke. Mislio sam da će se bolovi vratiti, ali ne! Deluje mi da se nikada više neće vratiti.˝

 

Eva, 49 godina: ˝Bolovi u leđima su bili toliko jaki da nisam mogla da spavam. Bio je to začarani krug bola i umora. Bila sam toliko umorna i u bolovima da ja, koja sam do tada uvek bila jako aktivna, nisam mogla ništa da radim. Već dva meseca koristim Arthrelix i bolovi su u potpunosti nestali. Spavam kao dete i ponovo sam puna energije! Priznaću vam iskreno, opet sam puna novih planova.˝

 

Jelena, 52 godine: "Od kada koristim preparat Arthrelix Extra Forte, tri puta nedeljno idem u teretanu na pilates. A pre samo šest meseci nisam bila u stanju ni da odem do najbliže prodavnice! Mislila sam da sam osuđena da do kraja života sedim kod kuće i bila sam potpuno očajna. Ali to je sada prošlost. Sada sam opet puna života i uskoro idem sa prijateljicama na dve nedelje na more.˝

 

Jovan, 60 godina: ˝Sve me je bolelo! Imao sam utisak da svu energiju trošim na borbu sa bolom. Počeo sam da koristim Arthrelix Extra Forte i rezultati su prevazišli sva moja očekivanja. Mnogo sam manje nervozan i svi u mom okruženju su primetili tu promenu. Arthrelix Extra Forte je odličan proizvod i svima ga toplo preporučujem.˝

Komponente

  Prvi uzrok bola je nedovoljna podmazanost zglobova. Glukozamin i hondroitin pomažu da se zglobovi ˝podmažu˝.
  Drugi razlog su ćelije koje uništavaju hrskavicu. Ove enzime uništavaju đavolja kandža i tamjan.
  Nepodnošljivi bol ograničava pokretljivost. Đavolja kandža i tamjan smanjuju bol i olakšavaju kretanje.
  Mrtve ćelije ubrzavaju propadanje zglobova. Glukozamin i hondroitin čiste zglobove od nagomilanih mrtvih ćelija.
  Zglobovima nedostaje elastičnost. Kolagen iz puža i metilsulfonilmetan (koji stimuliše produkciju kolagena u organizmu) obnavljaju zglobove i i vraćaju im elastičnost.
  Korišćenje antiinflamatornih sredstava često dovodi do slabljenja kostiju. Amino kiseline iz puževa pomažu pri apsorpciji kalcijuma koji ojačava kosti.

Intervju sa lekarom

Pogledaj šta radi ovaj specijalista kada ne može da se oslobodi bolova u zglobovima uzrokovanih artrozom

Doctor Stepanos

Sa Alanom Setijem, istraživačem koji je napravio ArthrelixExtraForte ® , rekao stop artrozi!

Dobar dan gospodine Sieti, da li nam možete reći nešto više na temu novih tableta koje leče bolove u zglobovima izazvane artrozom?

Kao prvo, da li znate da od artroze pati 29% populacije, a sa godinama taj procenat raste i čak preko 1/3 ljudi starijih od 60 godina ima probleme sa zglobovima? Treba znati da 75% tih osoba koristi lekove i druge, manje ili više prirodne preparate. Tokom svog istraživanja imao sam na umu, kao i mnogi drugi specijalisti, da je ovo stanje s godinama neizbežno. Mislio sam tako sve dok na kraju nisam shvatio.

Šta to znači?

Na početku prve decenije ovog veka američki naučnici su došli do neverovatnog otkrića koje svake godine sve više produbljuje i obogaćuje ono što smo mislili da znamo na temu propadanja zglobova i bolova koji iz toga proizilaze. Takođe ovo otkriće pomaže u pronalaženju leka za borbu protiv bolova. Ti američki naučnici su na kraju otkrili zašto dolazi do propadanja zglobova i stvaranja artroze.

Pa šta je razlog?

Pre ovog otkrića specijalisti su mislila da je hrskavica kao čizma - od korišćenja propada. Ali istina je potpuno drugačija. Otkrili su da jedna posebna ćelija (protoglikan - vrsta gustog sunđerastog tkiva koje služi kao vrsta ˝amortizera˝) hrani hrskavicu vodom i kolagenom. Zato dokle god te ćelije vrše svoju funkciju nema razloga da nam zglobovi propadaju.

To je malo komplikovano.

I nije baš. Bez ulaženja u detalje, treba da znate da iz raznih razloga ove ćelije počinju da gube svoju funkciju. Specijalisti tvrde da one ne samo što ne vrše svoju funkciju nego počinju da izazivaju upalu zglobova. Naučnici ih zovu ˝ćelije koje raspiruju vatru˝, čime su hteli da ukažu na to da ona pogoršavaju upalu umesto da je ublažuju.

Zašto te ćelije počinju da gube svoju funkciju?

Iz mnogo razloga, ali pre svega zbog genetskih faktora, povreda kojim su zglobovi izloženi tokom života, gojaznosti, ali takođe i zbog pogrešnog stava o starosti. Međutim, nije važno koji su razlozi. Te ćelije više ne rade svoj posao, a što je još gore sve su više i više stimulisane svakom novom upalom... Umesto da čuvaju tkivo hrskavice, one ga uništavaju!

Dakle, hoćete da kažete da povodom toga ništa ne može da se uradi?

Sasvim suprotno! Uspeo sam da ih neutrališem i umesto njih obavim njihov, osiguravajući da zglobovi dobiju sve supstance koje su im potrebne da bi bili elastični i kako bi sprečili ponovne upale zglobova.

Kako ste to uspeli?

Po prvi put sam u jednoj tableti spojio pet aktivnih supstanci sa proverenim regenerišućim dejstvom na hrskavično tkivo. Ove supstance su takođe i veoma moćna, sasvim prirodna, antiinflamatorna sredstva.

Čuo sam i za belančevinu iz puža: koja je njena uloga?

Puževi se u velikoj meri koriste u borbi protiv starenja. Primetio sam da osobe koje koriste preparate na bazi puževa imaju značajno manje bolove u zglobovima koje izaziva artroza. U svoj recept sam dodao i ekstrakt puža koji je veoma bogat alantoinom. Ova aktivna supstanca neutrališe ćelije koje su prestale da vrše svoju ulogu i koje su odgovorne za ubrzano propadanje hrskavice. Funkcija zglobova se usled ovoga veoma brzo vraća.

Ako sam dobro razumeo, ArthrelixExtraForte ® , pored toga što smanjuje bolove u zglobovima izazvane artrozom, popravlja i štetu koju su napravile ćelije koje su prestale da vrše svoju funkciju?

Upravo tako. O tome svedoče i brojna klinička istraživanja: kod 87% osoba koje su tokom tri meseca koristile ArthrelixExtraForte ®, primećeno je značajno smanjenje bola u zglobovima izazvanog artrozom. A možete li onda samo da zamislite rezultate nekoliko meseci duže terapije (rezultati kliničkih istraživanja su dostupni na internet stranici www.arthrelixextraforte.pl). Da, bez sumnje. Hvala vam za ovaj intervju koji će pomoći milionima ljudi da donesu ispravnu odluku.

Arthrelix

Informacije o Proizvodu:

Sastojci:

voda revitalizovana osmozom, fruktoza, sredstvo za zgušnjavanje: gumarabika, aroma pomorandže, ekstrakt sluzi puža Helix pomatia, limunska kiselina, sredstvo za zgušnjavanje: ksantan guma, glukozamin-sulfat (iz školjke), konzervansi: kalijum sorbat, natrijum benzoat, hidrolizovani kolagen (od riblje kože), hondroitin-sulfat (od hrskavice ajkule), elastin (od ribljih tkiva)

Način upotrebe:

2 kafene kašike dnevno, ujutru i uveče popiti pre obroka.

Napomene:

Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti! Dodaci ishrani se ne mogu koristiti kao zamena za raznovrsnu i uravnoteženu ishranu!

Upozorenja:

Proizvod ne treba da uzimaju osobe preosetljive na neki od sastojaka proizvoda! Ne preporučuje se osobama mlađim od 18 godina, trudnica­ma i dojiljama. Osobe koje boluju od dijabetesa trebalo bi da se konsultuju sa lekarom pre uzimanja proizvoda sa glukozaminom i da redovno kontrolišu šećer. Čuvati na suvom i tamnom mestu, van domašaja dece!