Opširnije

STOP artrozi
Recite STOP artrozi

Kako možete imati (vrlo brzo) nove zblobove, zahvaljujući iznenađujućem otkriću: Proteinu puža!

Svojim neverovatnim sastavom, Arthrelix suzbija 7 poznatih uzroka odgovornih za nastanak artroze i njene posledice (bolovi, poteškoće i ograničenje pokreta).

Arthrelix protein puza

Zahvaljujući eliksiru ARTHRELIX, Svetlana Bojković je uspela da se oslobodi bolova u zglobovima i da povrati radost življenja

Arthrelix Svetlana Bojkovic

Svetlana Bojković:
"Želim sa vama da podelim tajnu koja mi je pomogla da se rešim bolova u zglobovima, koji su pretili da me spreče da vodim normalan život i moj rad"

Kako je Ceca Bojković rekla STOP artrozi!
Već par godina unazad , povremeno sam počela da osećam bolove u šakama i prstima, kolenima, pa čak i u leđima. Očekivala sam da će to samo od sebe proći, ali nije! Želela sam, naravno, da bolovi prestanu... Prvi put sam pomislila da starim i to mi se, naravno, nije nimalo dopalo! Zato sam odlučila da nešto preduzmem i da se, ako je moguće, vratim u svoju dobru formu. Ne volim da uzimam analgetike, jer pomažu trenutno, a ne leče, pa sam u raznoraznim ženskim razgovorima, čula od jedne svoje poznanice za ARTHRELIX, čudesan eliksir, obogaćen proteinima puža.

Mislila sam da ću morati da prestanem da se bavim poslom koji volim. Iako skeptična, želela sam da probam i da sebi pomognem, jer sam se plašila da će se moje tegobe pogoršati i da će me one onemogućiti da radim normalno, da ću, možda, zbog fizičkog bola, gubiti koncentraciju na sceni, da mi, prosto rečeno, neće biti ugodno da živim.
Odlučila sam se za ARTHRELIX, želeći da pobedim svoju fizičku nemoć. Verovali, ili ne, posle samo 2 nedelje od početka korišćenja ARTHRELIX tretmana, moje tegobe su se znatno ublažile, a posle nekoliko nedelja, ponovo sam se osećala toliko dobro, da sam i zaboravila da mislim o starosti i nemoći. Zato, dragi moji, počnite sa terapijom što pre. Čak iako je u vašem slučaju artroza već uzela maha, to ne znači da nema spasa.
Tajna je u čudesnoj formuli ARTHRELIX. Pored 4 glavne 100% prirodne komponente, glukozamina, hondriotina, kolagena, elastina, Artherlix je obogaćen biološkim proteinima puža. Na internetu možete proveriti klinički testirane karakteristike ovog hiperaktivnog proteina. Zaista, pužev protein sadrži više od 17 aktivnih sastojaka protiv starenja koji su 100% prirodni. Pored alantoina, elastina, peptida glikolne kiseline i brojnih vitamina, koji podmlađuju tkiva i kožu, ovaj čudesni protein sadrži, takođe, dragocene amino kiseline lizin i arginin. Ova 2 agensa omogućavaju vašem organizmu da se regeneriše na svim nivoima, između ostalog:

 • Jačaju vaš koštani sistem.
 • Poboljšavaju varenje i rad creva.
 • Štite vas od bolesti i jačaju vaš imuni sistem.
 • Optimizuju srčanu funkciju.

Probajte bez rizika od gubitka ijednog dinara. Probajte kao i ja, meni je pomoglo! Znajte da vam je laboratorija koja omogućuje prodaju Artherlix-a u Srbiji dala garanciju "Zadovoljni, ili vraćamo novac". Znači, ne rizikujete gubitak ijednog dinara. Pošto sam lično jako zadovoljna upotrebom Atrhrelix-a, iz laboratorije su me zamolili da moje lično iskustvo podele kao jedan od primera uspeha proizvoda Arthrelix. Odmah sam pristala, jer ono što je Arthrelix učinio za mene je zaista sjano i ne vidim razlog da to ne podelim sa svima. Ne gubite vreme, pokušajte da se pomoću Atrhrelix-a oslobodite artroze. Budite uporni, ne dajte da vam mladost pobegne. Zadržite je što duže!

Vaša Svetlana B.

Svetlana Bojković
JEDNO NEVEROVATNO OTKRIĆE

Sve je počelo 1980. godine na Kritu

Priča počinje u Heraklionu, 1980. godine. Ekipa istraživača odlučuje da otkriju tajnu staru vekovima: zašto na Kritu praktično nema artroze ( 8 puta manje slučajeva na Kritu)? posle skoro 8 godina ispitivanja i analiza, odgovor je pao kao bomba: odgovoran za odsustvo artroze jeste puž.

Zaista, puž predstavlja omiljenu namirnicu lokalnog stanovništva i redovno se koristi u ishrani. Istraživači su primetili da puž sadrži jedinstveni protein (jedini je koji ga ima u izobilju). Ovaj protein ima neverovatnu moć, koju možete da proverite na postavljenim fotografijama, odrađenim bez trikova.

cr Arthrelix Pre i Posle Atrhrelix-a

Kao što možete videti, zahvaljujući njegovom "čudesnom" proteinu, puž je sposoban da regeneriše, rekonstruiše i stvori ožiljak na mestu pukotina na kućici. Puž je jedina životinja koja ovo može da uradi gotovo u trenutku.

ZADIVLJUJUĆI SASTAV ELIKSIRA ARTHRELIX VRAĆA POKRETLJIVOST VAŠIM ZGLOBOVIMA
Arthrelix Sastav

1. Oštećeni zglob

3. Kontakt kost na kost je veoma bolan u odsustvu hrskavice ili "jastučića" koji ih odvaja

4. Ostaci mrtvih ćelija sprečavaju oporavak zgloba

5. Dehidracija olakšava oštećenje zgloba

6. Oštećena hrskavica se istanjuje svakoga dana

2. Zdravi zglob

7. Glikolna kiselina rehidrira zglob, koji je ponovo, podmazan

8. Kolagen obezbeđuje ovaj “gel za lepljenje”, koji dozvoljava zglobu da se oporavi

9. Glukozamin zajedno sa kondroitinom dozvoljava rekonstrukciju hrskavice, koje absorbuje šokove

10. Alantoin izbacuje otpadne materije, koji zaustavljaju oporavak

Puz odmah popravlja

15 minuta je dovoljno da deluje u dubinu
 • Bolovi u zglobovima se odmah smanjuju ,zahvaljujući 100% prirodnom antiinflamatornom dejstvu
 • Hrskavice su očišćene u dubini od izumrlih ukrštenih ćelija
 • Hrskavice su intezivno rehidrirane. Zglob ponovo postaje fleksibilan i pokretan
 • Hrskavice su ishranjene u dubini i rehidrirane su na prirodan način
 • Ovaj protein je veoma jak antioksidans,koji se bori protiv starenja ( zbog toga Krićani imaju najduži životni vek u Evropi)
Otkrijte i ostale prednosti Arthrelix-a, prvog eliksira mladosti:
Arthrelix Pazanja

 • Podmađivanje kože (sprečava bore, dajući jedrinu i elastični izgled kože)
 • Smanjuje holesterol
 • Suzbija arterijsku hipertenziju
 • Suzbija stomačne probleme
 • Suzbija aterosklerozu
 • Sa prijatnim ukusom pomorandže
100% garancija zadovoljni ili vraćamo novac
Arthrelix Boca

Ovaj 100% prirodni eliksir sada je dostupan i u Srbiji. Ima sve garancije i sertifikate. Imate na raspolaganju 30 dana od dana završetka svog programa, da biste konstatovali da su artroza i bolovi nestali. U suprotnom, vratite boce, čak i prazne, zajedno sa računom, i odmah ćemo vam vratiti novac poštanskom uputnicom na vaše ime.

Besplatno: Sprej Arthrelix
Arthrelix Spray

Uz svaku porudžbinu Arthrelix kompletnog programa i Arthrelix kompletnog komfornog programa na poklon ćete dobiti Sprej Arthrelix, koji deluje lokalno smanjujući odmah bolove i koji omogućava dvostuko dejstvo kako spolja tako i iznutra.

Arthrelix

Informacije o Proizvodu:

Sastojci:

voda revitalizovana osmozom, fruktoza, sredstvo za zgušnjavanje: gumarabika, aroma pomorandže, ekstrakt sluzi puža Helix pomatia, limunska kiselina, sredstvo za zgušnjavanje: ksantan guma, glukozamin-sulfat (iz školjke), konzervansi: kalijum sorbat, natrijum benzoat, hidrolizovani kolagen (od riblje kože), hondroitin-sulfat (od hrskavice ajkule), elastin (od ribljih tkiva)

Način upotrebe:

2 kafene kašike dnevno, ujutru i uveče popiti pre obroka.

Napomene:

Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti! Dodaci ishrani se ne mogu koristiti kao zamena za raznovrsnu i uravnoteženu ishranu!

Upozorenja:

Proizvod ne treba da uzimaju osobe preosetljive na neki od sastojaka proizvoda! Ne preporučuje se osobama mlađim od 18 godina, trudnica­ma i dojiljama. Osobe koje boluju od dijabetesa trebalo bi da se konsultuju sa lekarom pre uzimanja proizvoda sa glukozaminom i da redovno kontrolišu šećer. Čuvati na suvom i tamnom mestu, van domašaja dece!