Opširnije

Odgovorite na ovih 5 pitanja ukoliko nije suviše kasno:
 • Erekcija vam nije čvrsta kao što biste želeli
 • Vaša erekcija ne traje onoliko dugo koliko biste želeli
 • Ne možete da kontrolišete ejakulaciju
 • Mislite da vam je penis mali
 • Ne vodite ljubav onoliko često koliko bite želeli

Ukoliko ste odgovorili DA na samo jedno pitanje, mogu da vam potvrdim da je Activ forte rešenje koje ste čekali godinama.

Evo 10 prednosti ActivForte-a Jedini seksualni stimulans 100 % prirodan i klinički testiran
 1. Bez lekarskog recepta
 2. Bez neželjenih efekata
 3. Za sve generacije
 4. Povećava veličinu penisa
 5. Produžava vreme erekcije
 6. Poboljšava kvalitet erekcije
 7. Pruža potpunu kontrolu nad erekcijom
 8. Može da se uzima i kad se pije alkohol
 9. Isporuka u diskretnom pakovanju bez spoljašnjih oznaka
 10. Vaši podaci će biti izbrisani nakon isporuke
Ako nemate erekciju kakvu biste želeli da imate, ukoliko nemate odnose, dopustite mi da vam saopštim odlične vesti:
NISTE VI KRIVI

Više od 70 % muškaraca pati od ove bolesti modernog doba.

Stres i ritam modernog života vas sprečavaju da imate seks.

Kapsule ActivForte su seksualni stimulansi namenjeni osobama koje imaju problem sa erekcijom. Afrodizijačko dejstvo sastojaka ga čini jednim od najmoćnijih prirodnih seksualnih pojačivača danas. Activ forte je prirodni seksualni stimulator koji ima za cilj da pomogne muškarcima koji pate od impotencije, erektilne disfunkcije, kako bi ponovo uživali u krevetu sa svojom partnerkom.

Kapsule ActivForte su prirodne i ne izazivaju nikakave neželjene efekte i ne predstavljaju rizik po zdravlje. Pronalazač Activ forte-a je želeo da napravi prirodan proizvod koji će rešiti bez traume seksualne probleme svakog para. Otkrijte sastav ovih neverovatnih kapsula ActivForte.

Komponente

Evo zbog čega će ovih 7 fantastičnih seksualnih aktivatora poznatih do danas, napraviti od vas pravu seksualnu mašinu

 

Ginko Biloba je priznat kao cerebralni tonik koji kratkoročno i dugoročno pomaže u poboljšanju memorije, poboljšavajući vreme reakcije i mentalnu bistrinu. Druge prednosti Ginko Bilobe jesu te što deluje na snižavanje pritiska, anksioznost i što vraća energiju. Uključili smo Ginko Bilobu u Activ forte da bismo potisnuli mentalne i fizičke tenzije koje ponekad prate seksualnu želju muškarca.

 

Koreanski ženšen. Ženšen poboljšava krvnu cirkulaciju na nivou muških organa na isti način kao vijagra. Koreanski ženšen sadrži steroide kao što je panakstriol. Steroidi su slični nivou strukture anaboličkih steroida prirodno prisutnih u telu. To koreanski ženšen čini idealnom biljkom za sportiste i bodibildere koji traže prirodnu alternativu anaboličkim steroidima, a takođe omogućava prirodno jačanje i olakšava erekciju.

 

Maca. Biljka poznata i pod imenom peruanski ženšen podržava endokrini sistem. Ova biljka obavlja dve funkcije u seksualnom zdravlju: poboljšava seksualni performans i želju, kao i izdržljivost i energiju. Odeljenje za urologiju Medicinskog fakulteta Univerziteta u Ulsanu uradio je ispitivanje metodom dvojnog slepila o „efikasnosti peruanskog ženšena u lečenju erektilne disfunkcije”. Njihov zaključak bio je da je ovaj ženšen efikasna alternativa kod tretiranja problema sa erekcijom.

 

Saw Plametto ili Serenoa Repens jeste mala palma u obliku lepeze koja raste divlje (samonikla biljka) u Severnoj Americi. Živi oko 700 godina, a njene plavo-crne bobice koriste u medicini herboristi kod problema sa reproduktivnim sistemom kako kod žena tako i kod muškaraca. Saw Palmetto je aktivni sastojak jer daje sterole i EPT (etanolaminfosfotransferaza) kao i laurinske, palamitinske i kaprinske kiseline koje se nalaze u bobicama ove palme i koje su bitne za održavanje zdravlja prostate.

 

Muira Puama takođe poznata kao „drvo muškosti” jeste žbun koji dostiže visinu i do pet metara, poreklom iz brazilske Amazonije. Najviše se upotebljavaju kora i koren ove biljke. Domoroci upotrebljavaju ovo drvo kod lečenja nemoći, iscrpljenosti, neuromuskularnih problema i reumatizma.

 

Šafran – neobična moć afrodizijaka Tokom istorije u brojnim regionima sveta nalazimo tragove upotrebe šafrana zbog njegovih afrodizijačkih moći. Više ispitivanja omogućilo je da se istraže afrodizijačke moći šafrana. Rezultati pokazuju da je tradicionalna upotreba šafrana kao seksualnog stimulansa i naučno dokazana.

 

L arginin omogućava širenje krvnih sudova. Ova aminokiselina omogućava lučenje azot-monoksida koji utiče na protok krvi neophodne za erekciju

Activ FORTE

Informacije o Proizvodu:

Sastav:

Lepidium meyenii - suvi ekstrakt korena make 4:1,Ptychopetalum olacoides - suvi ekstrakt kore muira puama 5:1,Withania somnifera - suvi ekstrakt korena indijskog ženšena 5:1,Ginkgo biloba - suvi ekstrakt lista ginka 50:1,Panax ginseng meyer - suvi ekstrakt korena ženšena 10:1,Serenoa repens - saw palmetto suvi ekstrakt ploda testeraste palme 5:1,Crocus sativus - suvi ekstrakt cveta šafrana 4:1,Cink (cink-oksid),L-arginin,magnezijum ,stearat i želatin

Napomene:

Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti! Dodaci ishrani se ne mogu koristiti kao zamena za raznovrsnu i uravnoteženu ishranu!

Upozorenja:

Proizvod ne treba da uzimaju osobe preosetljive na neki od sastojaka proizvoda! Dijabetičari, osobe sa autoimunim bolestima i osobe na terapiji antikoagulansima, antihipertenzivima i tireoidnim hormonima treba da se posavetuju sa lekarom pre uzimanja proizvoda. Ne preporučuje se osobama mlađim od 18 godina, trudnicama i dojiljama.

Način čuvanja:

Čuvati na suvom i tamnom mestu, van domašaja dece!