Opširnije

Recite STOP zujanju u ušima! Zaustavite svo to brujanje i zvonjavu u ušima koji vam zagorčavaju život !

Dobra vest: sve je to sada moguće sa potpuno novom formulom Acouphenol, koja će vas osloboditi svih tih neprekidnih šumova i pomoći vam da povratite savršen sluh za manje od 2 nedelje, bez lekova i bez intervencije.

  • Osetljivost na zvuke svake vrste
  • Gubitak sluha
  • Poremećaj sna
  • Poteškoće u radu

Više desetina hiljada ljudi već je usvojilo ovu revolucionarnu metodu u borbi protiv štete koju nanosi „hiperakuzija“, a posebno „tinitus“, pojava poznata kao „fantomsko zujanje u ušima“. Ovaj postupak postao je toliko popularan u Nemačkoj, da su ga novinari koji prate ovu oblast medicine nazvali „dvostruki efekat“.

Cilj ovog postupka je da vas oslobodimo neprijatnih šumova i zujanja u ušima a da to ne podrazumeva radikalnu intervenciju na uhu, te možemo, bez rizika, potvrditi da on problem rešava radikalno, tako što se obruši na 2 uzroka hiperakuzije i zujanja u ušima (to su ti famozni zvuci koji osvoje naše uho i tako sprečavaju normalne vibracije).

Upravo ove ćelije (koje se nazivaju cilijarne ili trepljaste ćelije) zadužene su da prenesu zvuke do mozga. Kada su one oštećene (slika levo), one više ne funkcionišu, i zbog toga vam neki zvuci postaju nepodnošljivi ili do vašeg mozga stiže osećaj zujanja u ušima. Acouphenol će omogućiti ponovno napajanje ovih ćelija i učiniće ih funkcionalnim (slika desno).

Naš stručnjak će vam objasniti kako će ovaj postupak pobediti i neutralisati oba uzroka problema koje imamo sa ušima

Michel Weber:

„Pre nego što vam kažem kako deluje formula Acouphenol, dopustite mi da vam kažem da se ona pojavila u pravi čas. Sa upotrebom mobilnih telefona i slušalica kroz koje slušamo glasnu muziku, procenat osoba koje počinju da pate od parazitskih zvukova u ušima značajno se povećao. Danas se procenjuje da se svaki peti čovek suočava sa problemom zujanja u ušima. I kao šlag na torti, stres koji nam donosi moderan način života i upotreba nekih antibiotika, još će pogoršati ovaj problem. Kao što znamo, ovi zvuci - zvonjenje, pucketanje, zaglušenost - uticaće na vaše fizičko, ali takođe i na mentalno zdravlje (poteškoće sa koncentracijom se povećavaju, imate problema sa spavanjem, a postoji i rizik od depresije). Sada se vratimo neverovatnom postupku sadržanom u neobičnoj kapsuli koja nam pomaže da pobedimo 2 uzroka za pojavu zujanja u ušima.

Prvi razlog za pojavu zujanja u ušima je unutrašnje prirode i javlja se zbog defekta u cirkulaciji krvi na nivou uha. Ćelije koje su loše snabdevene krvlju kroz krvne sudove, i stoga su dakle, loše programirane, ako tako mogu da kažem, šalju zvučni signal do mozga (to su famozni zvuci koje samo vi čujete). Acouphenol formula može da uspostavi za dovoljavajući krvni pritisak i da reprogramira vaše ćelije kombinacijom dva aktivna principa: to su ekstrakt ginka bilobe i ekstrakt biljke cimicifuge (iz porodice Actearacemosa), koji će delovati sinergično na perifernu krvnu mikrocirkulaciju. Tako reprogramirane, vaše ćelije neće više slati signal (ili ako tako volite, neće više biti fantomskih šumova) ka mozgu. 98% korisnika prijavilo je da su šumovi u ušima skoro nestali posle manje od 14 dana!

Evo 4 aktivnih principa Acouphenol-a kako biste povratili dobar sluh i rešili se zujanja u ušima

  • Ginko biloba bogat flavonoidima i terpenskim laktonima.
  • Biljka Actea racemosa čiji aktivni sastojci (triterpenski glukozidi) imaju antispazmodično dejstvo na vaskularni sistem.
  • Biljka Griffonia simplicifolia bogat magnezijumom velike biološke raspoloživosti.
  • Melatonin,bogata 5-hidroksi-triptofanom, prekursorom serotonina.

Drugi razlog g je spoljašnje prirode. Ovi šumovi ometaju vaš život i utiču na vaš mentalni status. Stres koji izazivaju stalni šumovi samo se pridodaje stresu koji nam donosi svakodnevni život. Ukratko, vi kao da ulazite u negativni vrtlog. Zvuci u vašem uhu okupiraju vašu pažnju, a vi zbog toga postajete kao opsednuti ovom pojavom, kao da je sva vaša pažnja usmerena na ove šumove (čak i vaše vlastito disanje može da vam postane nesnosno!!!). U Acouphenol kapsuli postoji kombinacija 2 aktivne supstance: biljke grifonija i magnezijuma visoke bioraspoloživosti, kako biste bili mentalno sposobni da razdvojite prave zvuke od onih koji se javljaju kao posledica vaših problema sa zujanjem u ušima. Na taj način, nećete imati više problem slušne osetljivosti.

Osim toga, sa Acouphenol-om, vaš sluh će dostići veoma visok nivo (do 75% poboljšanja), za hvaljujući oporavljenom nervnom slušnom toku.”

Sanja, 60 godina

„Bila sam zaboravila šta je to tišina„

Pokušala sam sa toliko stvari, sa akupunkturom, lekovima i bakinim lekovitim čajevima, ali nisam više ni u šta verovala. Jedna prijateljica, Marina, pričala mi je o Acouphenol-u. Bilo je neverovatno, posle nedelju dana nije mi više bio potreban televizor da bih zaspala! Danas ne čujem nikakve druge zvuke u svom uhu! Smejaćete se, ali ponovo sam otkrila tišinu, već sam bila zaboravila šta je to!

Acouphenol

Informacije o Proizvodu:

SASTOJCI:

SUVI EKSTRAKT SEMENA GRIFONIJE (GRIFFONIA SIMPLICIFOLIA) STANDARDIZOVAN NA 30% 5-HTP, SUVI EKSTRAKT RIZOMA CIMICIGUGE (CIMICIFUGA RACEMOSA) 4:1, SUVI EKSTRAKT LISTA GINKA (GINKGO BILOBA) STANDARDIZOVAN NA 5% GINKGOLNE KISELINE, MELATONIN, MAGNEZIJUM CITRAT, MALTODEKSTRIN, SREDSTVO PROTIV ZGRUDNJAVANJA: MAGNEZIJUM STEARAT, KAPSULA: ŽELATIN.

Način upotrebe:

Uzeti tri kapsule nedeljno. Program od 30 dana. Po potrebi ponoviti.

Aktivni sastojci:

-Suvi ekstrakt semena grifonije standardizovan na 30% 5-HTP: 100 mg
-Suvi ekstrakt rizoma cimicifuge: 50mg
-Suvi ekstrakt lista ginka (Ginkgo biloba) standardizovan na 5% ginkgolne kiseline 1mg

Upozorenja:

Dodaci ishrani nisu zamena za raznovrsu i uravnoteženu ishranu i vođenje zdravog nači- na života. Preporučena dnevna doza se ne sme prekoračiti. Proizvod nije namenjen osobama osetlji- vim na neki od sastojaka proizvoda, mlađima od 18 godina, trudnicama i dojiljama. Ne preporučuje se osobama koje boluju od astme, lupusa, imaju čir u gastrointestinalnom traktu ili neku zapaljensku bolest, kao što je ulcerozni kolitis ili Kronova bolest, pacijentima koji su na terapiji antidepresivima, uključujući MAO-inhibitore, sedativima i antikonvulzivima. Moguća neželjena dejstva obuhvataju gastrointestinalne tegobe, kao što su mučnina, povraćanje, konstipacija, dijareja, zatim glavobolje, pospanost i slabost. Retko postoji mogućnost javljanja sindroma eozinofilije-mijalgije (EMS) i alergija i osipa na koži. Osobe sa poremećajem zgrušavanja krvi, kao i osobe koje često uzimaju nesteroidne antiinflamatorne lekove pre upotrebe ovog proizvoda obavezno treba da se posavetuju sa lekarom ili farmaceutom. Osobe koje treba da budu podvrgnute operativnom zahvatu treba da obustave upotrebu Acouphenol kapsula najmanje dve nedelje pre planiranog zahvata. Takođe, pacijenti koji imaju povišen rizik od krvarenja u mozgu, treba da izbegavaju ovaj preparat. Oprez je potreban i kod bolesnika sa epilepsijom, jer ima nagoveštaja da ginko može da isprovocira epileptične napade. Nekoliko sati nakon uzimanja preparata, ne preporučuje se upravljanje motornim vozilom, rad za mašinom i slično. Napomene: Pre upotrebe konsultovati se sa lekarom ili farmaceutom.

Etiketa:
Kliknite ovde da biste uvećali.